myynnissä

Asunto Oy Helsingin Pilvetär

Pilvenpyörteentie 29, 00700 Helsinki

Tulossa uusia puolihitas-asuntoja Malmille

Etsitkö uutta kohtuuhintaista kotia vehreästä ympäristöstä? Asunto Oy Helsingin Pilvetär sijoittuu uudelle asuinalueelle Helsingin Malmille. Asukkaita alueelle tulee n. 600-700. Helsingin Pilvetär muodostuu kahdesta 4-kerroksisesta talosta ja se tarjoaa koteja tehokkaista yksiöistä tilaviin neljän huoneen perheasuntoihin.

Mitä puolihitas tarkoittaa

Puolihitas-asuntojen ensimyyntihinta on rajoitettu kaupungin toimesta. Varsinaisista hitas-asunnoista ne poikkeavat kuitenkin siinä, että ostaja voi myydä asuntonsa eteenpäin valmistumisen jälkeen ilman hintarajoitusta. Asuntojen osto-oikeudet arvotaan kaikkien hakijoiden kesken. Puolihitas-asuntojen hakuaika on päättynyt ja arvonta suoritettu. Jäljellä olevat asunnot ovat normaalisti varattavissa.

Vehreä alue palveluiden lähellä

Longinojan itäpuolelle sijoittuva alue tarjoaa viihtyisät puitteet elämiseen. Ulkoiluun ja harrastuksiin löytyy monia mahdollisuuksia, esim. palloiluhalli, jäähalli ja karting-rata. Myös Malmin monipuoliset kaupalliset palvelut ovat lähellä. Lähin päiväkoti sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä ja sen viereen on kaavassa varattu tilaa pallokentälle ja lähiliikuntapaikallle. Malmin juna-asemalle on Helsingin Pilvettärestä matkaa n. 1,5 kilometriä.

Koti sellaisena kuin haluat

Helsingin Pilvetär edustaa Laptin laadukasta rakentamista. Asunnot on suunniteltu tehokkaiksi ja mukaviksi ja kaikkiin kuuluu esimerkiksi oma parveke tai terassi. Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa pintamateriaaleihin ja kodinkoneisiin. Käytössäsi on Kotistudiomme materiaalivalikoima sekä asukaspalveluvastaavat, jotka auttavat mieleisten sisustusratkaisujen valinnassa.

Kuvat

Katso kaikki 8 kuvaa

Taloyhtiön tiedot

Katuosoite Pilvenpyörteentie 29, 00700 Helsinki
AlueEtelä-Suomi
AluetarkennusHelsinki
Arvioitu valmistusaika10/2020
AntenniKaapeli-tv
Kattotyyppi/katetasakatto/bitumikermikate
LämmitysKaukolämpö
RakentajaRakentaja: Rakennusliike Lapti Oy
PalvelutKauppakeskus Malmin Nova n. 1,5 km, Prisma Malmi n. 1,5 km, K-Citymarket Malmi n. 1,5 km, Malmin sairaala n. 2 km, Malmin terveysasema n. 1,7 km, Päiväkoti Poutapilvi n. 30 m, Päiväkoti Longinoja n. 650 m, Päiväkoti Vilppula n. 800 m, Malmin palloil, Koulut: Stadin ammattiopisto n. 800 m, Hietakummon ala-asteen koulu n. 900 m, HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu n. 900 m
YhteydetMalmin juna-asema n. 1,5 km, bussipysäkki n. 50 m
Tontin omistus Vuokra

Juuri sinunlaisesi koti

Kun olet hyvissä ajoin liikkeellä, sinulla on mahdollisuus vaikuttaa pintamateriaaleihin ja kodinkoneisiin. Käytössäsi on Kotistudiomme laaja materiaalivalikoima sekä asukaspalveluvastaavat, jotka auttavat mieleisesi sisustusratkaisujen valinnassa.

Laptin asukaspalveluohjelman avulla voit helposti kokeilla ja vertailla malliasunnossa erilaisia sisustusratkaisuja ja tutustua tarkemmin varustevalikoimiin. Katso lisää ja tutustu asukaspalveluohjelmaamme.

Katso lisää
Lähipalvelut
Päiväkodit
Julkinen liikenne
Palvelut
Liikunta- ja ulkoilualueet
Koulut

Myytävät asunnot

Kysy lisää Helsingin Pilvettären asunnoista myyjiltämme:

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Minna Tuohimaa-Tiri

Asuntomyyjä
Etelä-Suomi
050 477 2121

Jari Ahtiainen

Asuntomyyjä, LKV, YKV
Etelä-Suomi
0400 455 393

Tomi Kosunen

Myyntipäällikkö, LKV
Asuntomyynti
Etelä-Suomi
040 668 6192

 

Haluan lisätietoja

Tietosuojaseloste

Olen tutustunut tietosuojaselosteeseen ja hyväksyn henkilötietojeni käsittelyn Rakennusliike Lapti Oy:n toimesta.

Kiitos yhteydenotostasi


Asuntomyyjämme on sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä
close

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Minna Tuohimaa-Tiri

Asuntomyyjä
Etelä-Suomi
050 477 2121

Jari Ahtiainen

Asuntomyyjä, LKV, YKV
Etelä-Suomi
0400 455 393

Tomi Kosunen

Myyntipäällikkö, LKV
Asuntomyynti
Etelä-Suomi
040 668 6192