Asunto Oy Oulun Hiukkavaaran Tähti

Kuviomarssi 1, 90670, Oulu

Viitteellinen kuva kohteesta. Viitteellinen kuva kohteesta. Viitteellinen kuva kohteesta. Päivittäiset ostokset on helppo hoitaa Hiukkavaarassa K-marketissa. Alueella palvelee myös kauneushoitola, parturi-kampaamo ja pizzeria. Padel-harrastajia ilahduttaa Hiukkavaaran kuuden kentän padelhalli. Hiukkavaaran keskuksen monitoimitalossa toimii päiväkoti, koulu, nuorisotilat ja kirjasto. Hiukkavaaran alueella on upeat maastopyöräily- ja polkujuoksureitit, valaistu kuntorata ja hiihtoladut.
1. Suunnitteilla
2. Ennakkomarkkinoinnissa ja varattavissa
3. Rakenteilla ja myynnissä
4. Muuttovalmis ja myynnissä

Tulossa uusi rivitalokortteli Hiukkavaaraan

Suositulla Hiukkavaaran alueella asut lähellä luontoa upeiden ulkoilumahdollisuuksien äärellä eikä palveluidenkaan pariin ole pitkä matka. Poikkimaantiensiltaa pitkin myös Oulun keskustaan pääsee nopeasti.

Asunto Oy Oulun Hiukkavaaran Tähdessä on neljä rivitaloa, joihin valmistuu 30 uutta Lapti-kotia. Tulossa on kaksi yksikerroksista ja kaksi kaksikerroksista rivitaloa. Rakennukset reunustavat korttelin muodostaen suojaisan ja yhteisöllisen piha-alueen leikkipaikkoineen. Asuntoja on kaksioista viiden huoneen koteihin, ja voit tehdä kodistasi juuri sinulle sopivan. Kun olet ajoissa liikkeellä, voit itse vaikuttaa uuden kotisi ilmeeseen ja materiaalivalintoihin. Toteutamme yksilöllisemmätkin toiveet lisämaksusta.

Monipuolisia mahdollisuuksia ympäri vuoden

Hiukkavaaran alueen monipuoliset ulkoilureitit ja -paikat mahdollistavat luonnossa liikkumisen ympäri vuoden. Valaistu kuntorata, hiihtoladut ja golfkenttä löytyvät läheltä, samoin uimaranta ja veneenlaskupaikka. Myös palvelut ovat helposti ulottuvilla, kun lähin ruokakauppa sijaitsee kivenheiton päässä. Viereisessä Hiukkavaaran keskuksen monitoimitalossa toimii päiväkoti, koulu, nuorisotilat ja kirjasto.

Oulun keskustan monipuoliset palvelut löytyvät n. 7 kilometrin päästä, jonne pääsee nopeasti Poikkimaantiensillan kautta. Linja-autot kulkevat 15min välein ja polkupyörällä pääset keskustaan Oulujoen rantamaisemia ihaillen. Mikäli suuntaat omalla autolla kauemmas, on moottoritielle helppo suhauttaa hetkessä.

Pähkinänkuoressa

 • Neljä yksi- ja kaksikerroksista rivitaloa, yhteensä 30 asuntoa.
 • Kotien koot 2h+kt+s-5h+kt+s (51,5-109m2).
 • Puustellin keittiö.
 • Kaksikerroksisten asuntojen saunassa tyylikäs lasiseinä.
 • Kaikissa autopaikoissa e-Tolppa, joka soveltuu sähkö- ja hybridiauton lataukseen.
 • Taloyhtiössä hyödynnetään aurinkopaneeleita mm. sähköautojen lataukseen.
 • Piha-alueella erillinen puolilämmin pyörävarasto.
 • Rakennukset reunustavat suojaisan ja yhteisöllisen piha-alueen leikkipaikkoineen.
 • Sijainti uudella ja suositulla Hiukkavaaran asuinalueella.
 • Lähistöllä erinomaiset palvelut ja upeat harrastusmahdollisuudet.

Jätä yhteystietosi meille sivun lopusta löytyvällä lomakkeella niin saat ensimmäisten joukossa lisätietoa tulevista kodeista sekä ennakkomarkkinoinnin alkamisesta.

Lähipalvelut
Julkinen liikenne
Koulut
Päiväkodit
Palvelut
Ulkoilu- ja liikuntapaikat

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Markus Koskelo

Asuntomyyjä
Pohjois-Suomi
050 411 9082

Aki Leino

Asuntomyyjä
Pohjois-Suomi
040 620 2325

Janne Karhumaa

Myyntipäällikkö, Asuntomyynti
Pohjois-Suomi
0400 602 533

Ota yhteyttä

 • Tietosuojaseloste