Asunto Oy Järvenpään Välskärinhovi

Välskärinkatu 33, 04410, , Järvenpää

Viitteellinen kuva kohteesta Viitteellinen kuva kohteesta. Viitteellinen kuva kohteesta. Viitteellinen kuva kohteesta.
1. Suunnitteilla
2. Ennakkomarkkinoinnissa ja varattavissa
3. Rakenteilla ja myynnissä
4. Muuttovalmis ja myynnissä

Asunto Oy Järvenpään Välskärinhovi tarjoaa kohtuuhintaista asumista Pajalan kaupunginosassa lähellä Järvenpään ydinkeskustaa. Täältä on lyhyt matka niin palveluiden kuin harrastustenkin pariin. Järvenpään Välskärinhovi sopii sekä asuntojensa että sijaintinsa puolesta yhtä hyvin ensiasunnon ostajalle, lapsiperheelle, pariskunnalle, yksinasujalle kuin sijoittajallekin. Jos siis myytävät asunnot Järvenpäässä kiinnostavat, tässä on sinulle erinomainen tilaisuus!

Modernia ja huoletonta kerrostaloasumista

Järvenpään Välskärinhovi on 8-kerroksinen kerrostalo. Tarjolle tulee yksiöitä, kaksioita ja kolmioita sekä saunallisia neljän huoneen asuntoja. Kaikissa asunnoissa on parveke, mikä lisää asumismukavuutta ja helpottaa myös vuokraamista, jos olet hankkimassa sijoituskohdetta. Asunnot ovat Laptin tyyliin huolella rakennettuja ja hyvin varusteltuja. Myös niiden käytännöllisyyteen on panostettu. Kun olet hyvissä ajoin liikkeellä, sinulla on mahdollisuus vaikuttaa asunnon pintamateriaaleihin ja kodinkoneisiin.

Hyvä sijainti Järvenpään keskustan kupeessa

Järvenpään Välskärinhovi rakennetaan lähelle ydinkeskustaa ja sen monipuolisia palveluita. Järvenpään rautatieasemalle on matkaa alle 2 km, josta juna vie esimerkiksi Helsingin keskustaan vain puolessa tunnissa. Noin kilometrin päästä löytyy mm. ruokakauppoja, ala- ja yläkoulu, lukio, liikuntakeskus sekä uima- ja jäähalli. Sijaintinsa puolesta Järvenpään Välskärinhovi onkin loistava valinta, joka tarjoaa vaivatonta asumista lähellä kaikkea. Jos sinulla on kysyttävää Asunto Oy Järvenpään Välskärinhovista, ota yhteyttä myyjiimme. Tervetuloa Järvenpään Välskärinhovin ensiesittelyyn sunnuntaina 1.9. klo 15-17. Esittelemme kohdetta tontilla osoitteessa Välskärinkatu 33, 04410 Järvenpää.
Lähipalvelut
Julkinen liikenne
Koulut
Päiväkodit
Palvelut
Ulkoilu- ja liikuntapaikat

Jos myytävät asunnot Järvenpäässä kiinnostavat, ota yhteyttä myyjiimme. Asukaspalveluvastaavamme auttavat sinua sisustusratkaisujen valinnassa:

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Minna Tuohimaa-Tiri

Asuntomyyjä
Etelä-Suomi
050 477 2121

Jari Ahtiainen

Asuntomyyjä, LKV, YKV
Etelä-Suomi
0400 455 393

Tomi Kosunen

Myyntipäällikkö, LKV
Asuntomyynti
Etelä-Suomi
040 668 6192

Annakaisa Lång

Asukaspalvelupäällikkö
Etelä-Suomi
040 533 6865

Emilia Jääskeläinen

Asukaspalveluvastaava
Materiaalivalinnat ja muutostyöt
Etelä-Suomi
040 771 0046

Ota yhteyttä

  • Tietosuojaseloste