Asunto Oy Jyväskylän Porkka

Haukankaari 3, 40740, Jyväskylä

Viitteellinen kuva kohteesta. Viitteellinen kuva kohteesta. Viitteellinen kuva kohteesta. Viitteellinen kuva kohteesta. Viitteellinen kuva kohteesta. Viitteellinen kuva kohteesta. Viitteellinen kuva kohteesta. Viitteellinen kuva kohteesta. Viitteellinen kuva kohteesta. Viitteellinen kuva kohteesta. Viitteellinen kuva kohteesta.
1. Suunnitteilla
2. Ennakkomarkkinoinnissa ja varattavissa
3. Rakenteilla ja myynnissä
4. Muuttovalmis ja myynnissä
Showing time

Esittely
Seuraava esittely 26.3.2023 12:00-13:00 | Tervetuloa toimistollemme, osoitteeseen Puistokatu 2 B (Kolmikulma), tutustumaan Porkan suunnitelmiin!

Kevään etu: 2 tunnin sisustuskonsultaatio ja 2 000 € sisustusrahaa oman unelmasi toteuttamiseen!

Kun teet kauppaan johtavan varauksen Asunto Oy Jyväskylän Porkasta, saat 2 tuntia sisustuskonsultaatiota ja lisäksi 2 000 euroa sisustusrahaa oman unelmakotisi toteuttamiseen. Kysy tarkemmat ehdot myyjiltämme.

Vehreän viehättävä Jyväskylän Porkka

Rakennamme Haukankaaren Lapti-korttelin viimeisen talon Asunto Oy Jyväskylän Porkan. Haukkala on viehättävä pientalovaltainen alue aivan Laajavuoren tuntumassa, lähellä Tuomiojärveä. Aluetta ympäröi loistavat ulkoilumaastot, mitkä tarjoavat mitä monipuolisimmat mahdollisuudet liikkumiseen.

Läheisessä Laajavuoressa on luontopolkuja, laavuja, hiihtoladut, laskettelurinne, pyöräilyreittejä, seikkailupuisto, pulkkamäki ja frisbeegolfrata. Täällä onnistuu erilaiset aktiviteetit ympärivuoden. Kesäisin virkistäydy uimalla Tuomiojärvessä tai Vuorilammessa ja talvisin voit suunnata ensilumen ladulle tai vaikkapa lumikenkäilemään. Lisäksi Laajavuoren kylpylässä on uinti- ja tietenkin rentoutumismahdollisuus ympärivuoden.

Mukavaan asumiseen kuuluu oman kodin modernit ratkaisut, upeat materiaalit ja laadukkaat kodinkoneet sekä tehokkaasti käytetyt neliöt. Tarjolla on huolella suunniteltuja ja rakennettuja koteja yksiöistä kolmioihin. Asuntojakauma on monipuolinen ja muunneltavissa. Pohjien suunnittelussa on kiinnitetty huomiota esimerkiksi mahdollisen työskentelypisteen sijaintiin.

Taloyhtiössä on arkea helpottavia ratkaisuja. Yläkerrassa on kuivaushuone, jossa on helppo kuivattaa isommatkin pyykit. Alakerran kuraeteisessä on helppo puhdistaa jalkineet tai vaikkapa lemmikin tassut metsäretken jälkeen. Pesupisteen yhteydessä voit myös huoltaa harrastusvälineitä, kuten suksia ja polkupyöriä. Kaikissa asunnoissa on tuloilman viilennys.

“Rakennusliike Laptin uudessa Jyväskylän Haukkalan kerrostalossa asuminen on huoletonta ja arkinen eläminen helppoa. Haukankaareen rakennettava Jyväskylän Porkka on suunniteltu kokemuksella ja asiantuntemuksella nykyaikaiseen asumiseen sopivaksi. ” Lue juttu kokonaisuudessaan tästä>

Asunto Oy Jyväskylän Porkka pähkinänkuoressa:

  • Viehättäviä 1-3 huoneen koteja, kooltaan 23-72,5 m2
  • Kaikissa asunnoissa on tuloilman viilennys.
  • Haukkala on rauhallinen pientalovaltainen alue.
  • Lähimpään ruokakauppaan vain 2 kilometriä ja Palokan ostoskeskukseen noin 3,5 kilometriä.
  • Taloyhtiön alakerrassa on kurapiste ja tilaa huoltaa harrastusvälineitä.
  • Yläkerrassa on kuivaushuone
  • Autopaikkoja katoksessa ja pihapaikkoina
  • Hyvät julkiset kulkuyhteydet
  • Täällä on aikaa nauttia mukavan kodin lisäksi upeista ulkoilumaastoista ja vehreästä ympäristöstä.

Omaksi vai vuokralla?

Onko haaveissasi oma omistusasunto? Oman ensiasunnon ostaminen on ihanaa ja jännittävää ja samalla yksi elämän isoimmista päätöksistä. Kuukausittain maksettavaa vuokrasummaa vastaavalla rahalla lyhennät jo mukavan kokoista asuntolainaa. Samalla kartutat omaa varallisuuttasi. Lue lisää vinkkejä ensiasunnon ostajalle -oppaasta >  Mukana oppaassa on vertailulaskelma-esimerkki. 

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Jyväskylän Porkka
Katuosoite Haukankaari 3, 40740, Jyväskylä
Rakentaja Rakennusliike Lapti Oy
RakennustyyppiKerrostalo
Asuntojen määrä33
AutopaikatKaikki autopaikat myydään osakkeina.
Arvioitu valmistusaika 6/2024
Rakennusvuosi 2023
Antenni Kaapeli-tv
Internet yhteys Kaikissa asunnoissa on hoitovastikkeeseen sisältyvä kaapelitelevisio ja taloyhtiön laajakaista.
Lämmitys Kaukolämpö, asuinhuoneistoissa on vesikiertoinen lattialämmitys.
Ilmanvaihto Rakennuksessa on keskitetty koneellinen, lämmöntalteenotolla varustettu tulo- ja poistoilmanvaihto. Asunnoissa on keskitetty tuloilmanviilennys. Asunnon ilmanvaihtoa voidaan tehostaa liesikuvusta.
Hissi Kyllä
Rakennusmateriaali Betoni
Kattotyyppi/kate Pelti
Energialuokka B2018
Taloyhtiössä sauna Ei
Muut yhteiset tilat Ulkoiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto, kuivaushuone, irtaimistovarasto, pesupiste kenkien ja ulkoiluvälineiden puhdistamiseen.
Tontin omistus Oma
Lähipalvelut
Julkinen liikenne
Koulut
Päiväkodit
Palvelut
Ulkoilu- ja liikuntapaikat

Myytävät asunnot

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Piia Survo

Asuntomyyjä, LKV
Materiaalivalinnat ja muutostyöt
Keski-Suomi
050 577 1679

Johanna Tulla

Myyntipäällikkö, LKV
Asuntomyynti
Keski-Suomi
040 537 2730

 
 

Ota yhteyttä

  • Tietosuojaseloste