Asunto Oy Kuopion Aallonmurtaja

Aallonmurtajankatu 9, 70500, Kuopio

Upea Asunto Oy Kuopion Aallonmurtaja rakentuu Kallaveden parhaimmalle paikalle. Viitteellinen kuva kohteesta. Kuopion Aallonmurtaja ihastuttaa ainutlaatuisella arkkitehtuurilla niin sisältä kuin ulkoakin. Viitteellinen kuva kohteesta. Nämä kodit tuovat arkeen luksusta. Viitteellinen kuva kohteesta. Kodeissa on isot terassit, kauniit näkymät ja laadukkaat materiaalit. Viitteellinen kuva kohteesta. Uniikki sijainti järven ympäröimänä, mutta samalla myös lähellä sataman ja keskustan palveluita. Täällä nautit kauniista järvimaisemista ja monipuolisista aktiviteeteista ympäri vuoden. Kallavedellä on monipuolisia aktiviteetteja kesän vesilajeista talven luonnonjääradan luistelu-, hiihto- ja pyöräilymahdollisuuksiin. Kun olet ajoissa liikkeellä, voit itse vaikuttaa uuden kotisi ilmeeseen ja materiaalivalintoihin tai jopa pohjaratkaisuun..
1. Suunnitteilla
2. Ennakkomarkkinoinnissa ja varattavissa
3. Rakenteilla ja myynnissä
4. Muuttovalmis ja myynnissä

Kuopion Aallonmurtajan uudet suunnitelmat ovat nyt julkaistu

Olemme suunnitelleet Asunto Oy Kuopion Aallonmurtajan asuntopohjat ja huoneistojakauman uusiksi vastaamaan paremmin tämänhetkistä markkinatilannetta. Uudessa huoneistojakaumassa on koteja tilavista yksiöistä suurempiin kolmen huoneen koteihin.

Upea Asunto Oy Kuopion Aallonmurtaja rakentuu Kallaveden parhaimmalle paikalle. Aallonmurtajalle rakentuva taloyhtiö on uniikilla sijainnilla järven ympäröimänä, mutta samalla myös lähellä sataman ja keskustan palveluita. Täällä nautit Kallaveden kauniista maisemista ja monipuolisista aktiviteeteista ympäri vuoden.

Nämä kodit tuovat arkeen luksusta. Kuopion Aallonmurtajan ainutlaatuisissa kodeissa on isot terassit, kauniit näkymät ja laadukkaat materiaalit. Kaikissa kodeissa on reilun kokoiset ikkunat, jolloin koti täyttyy luonnonvalosta. Täällä nautit paitsi upeasta kodistasi mutta myös helposta elämästä lähellä palveluita ja harrastusmahdollisuuksia.

Toimivan suunnittelun lisäksi kotisi ihastuttaa ainutlaatuisella arkkitehtuurilla niin sisältä kuin ulkoakin. Isot ikkunat antavat kodin kylpeä luonnonvalossa ja iso terassi tai asuntopiha kruunaavat kodin oleskelutilat. Osassa terasseista on myös varaus poreammeelle. Kun valitset kotisi ajoissa, voit valita mieleisesi sisustustyylin ja materiaalit tai vaikuttaa jopa pohjaratkaisuun. Lisähintaisina muutostöinä toteutamme yksilöllisimmätkin toiveet. Kun toimit ajoissa voit jopa vaikuttaa pohjaratkaisuihin.

  • Yhteensä 13 uutta asuntoa, kooltaan 43,5 m2 – 80 m2
  • Uniikki sijainti järvimaisemien ympäröimänä
  • Kaikissa kodeissa on terassit tai asuntopiha, osassa terasseista on myös poreammevaraus
  • Lyhyt kävelymatka Kuopion keskustaan
  • Autokatospaikat (9 000 €) ja autotallit (22 000 €) myydään erillisinä osakkeina. Kaikki autopaikat ovat varustettu lämpöpistokkeella sekä sähköauton hidaslatausjärjestelmällä.
  • Varaa kotisi nyt ja pääset valitsemaan kodin sisustustyylin ja jopa vaikuttamaan pohjaratkaisuun

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Kuopion Aallonmurtaja
Katuosoite Aallonmurtajankatu 9, 70500, Kuopio
Rakentaja Rakennusliike Lapti Oy
RakennustyyppiKerrostalo
Asuntojen määrä13
AutopaikatOsakkeina
Arvioitu valmistusaika 12/2024
Rakennusvuosi 2023
Antenni Kaapeli-tv
Internet yhteys Kaapeli-tv-järjestelmä ja data-yleiskaapelointi, joka mahdollistaa huoneistokohtaisen laajakaistaisen internetliittymän.
Lämmitys Vesikiertoinen lattialämmitys kaukolämmöllä
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla.
Hissi Ei
Rakennusmateriaali Betoniharkko
Kattotyyppi/kate Bitumikermikate
Taloyhtiössä sauna Ei
Muut yhteiset tilat Jokaiselle huoneistolle kuuluu eristämätön varasto.
Tontin omistus Oma
Lähipalvelut
Julkinen liikenne
Koulut
Päiväkodit
Palvelut
Ulkoilu- ja liikuntapaikat

Myytävät asunnot

Ota yhteyttä

Asuntomyyntimme palvelee sinua kaikissa asunnon ostoon liittyvissä asioissa. Asukaspalveluvastaavamme auttavat sinua sisustusratkaisujen valinnassa:

Matti Herranen

Asuntomyyjä
Itä-Suomi
Vapaalla

Jean Mattsson

Myyntipäällikkö, LKV
Asuntomyynti,
Itä-Suomi ja Keski-Suomi
0400 599 117

Veera Ronkainen

Asukaspalveluvastaava
Materiaalivalinnat ja muutostyöt
Itä-Suomi
Vapaalla

Tarja Lyytinen

Asukaspalveluvastaava
Materiaalivalinnat ja muutostyöt
Itä-Suomi
Vapaalla

Ota yhteyttä

  • Tietosuojaseloste