Asunto Oy Kuopion Aallonmurtaja

Aallonmurtajankatu 9, 70500, Kuopio

Toimivan suunnittelun lisäksi kotisi ihastuttaa ainutlaatuisella arkkitehtuurilla niin sisältä kuin ulkoakin. Täällä nautit Kallaveden kauniista maisemista ja monipuolisista aktiviteeteista ympäri vuoden. Viitteellinen kuva kohteesta. Upea Asunto Oy Kuopion Aallonmurtaja rakentuu Kallaveden parhaimmalle paikalle. Viitteellinen kuva kohteesta. Tämä koti tuo arkeen luksusta. Kuopion Aallonmurtajan ainutlaatuisissa kodeissa on isot terassit, kauniit näkymät ja laadukkaat materiaalit. Viitteellinen kuva kohteesta. Aallonmurtajalle rakentuva taloyhtiö on uniikilla sijainnilla järven ympäröimänä, mutta samalla myös lähellä sataman ja keskustan palveluita. Viitteellinen kuva kohteesta. Yli 70 neliön kotien terasseilla on myös varaus poreammeelle. Viitteellinen kuva kohteesta. Taloyhtiö sijaitsee uniikilla paikalla Kuopion satamassa, lähellä keskustan palveluita. Järvimaisemien ympäröimänä on helppo nauttia oman kodin arjen luksuksesta. Kallavedellä on monipuolisia aktiviteetteja kesän vesilajeista talven luonnonjääradan luistelu-, hiihto- ja pyöräilymahdollisuuksiin. Kun olet ajoissa liikkeellä, voit itse vaikuttaa uuden kotisi ilmeeseen ja materiaalivalintoihin.
1. Suunnitteilla
2. Ennakkomarkkinoinnissa ja varattavissa
3. Rakenteilla ja myynnissä
4. Muuttovalmis ja myynnissä

Upea Asunto Oy Kuopion Aallonmurtaja rakentuu Kallaveden parhaimmalle paikalle. Aallonmurtajalle rakentuva taloyhtiö on uniikilla sijainnilla järven ympäröimänä, mutta samalla myös lähellä sataman ja keskustan palveluita. Täällä nautit Kallaveden kauniista maisemista ja monipuolisista aktiviteeteista ympäri vuoden.

Tämä koti tuo arkeen luksusta. Kuopion Aallonmurtajan ainutlaatuisissa kodeissa on isot terassit, kauniit näkymät ja laadukkaat materiaalit. Kaikissa kodeissa on reilun kokoiset ikkunat, jolloin koti täyttyy luonnonvalosta. Täällä nautit paitsi upeasta kodistasi mutta myös helposta elämästä lähellä palveluita ja harrastusmahdollisuuksia.

Toimivan suunnittelun lisäksi kotisi ihastuttaa ainutlaatuisella arkkitehtuurilla niin sisältä kuin ulkoakin. Isot ikkunat antavat kodin kylpeä luonnonvalossa ja iso terassi tai asuntopiha kruunaavat kodin oleskelutilat. Yli 70 neliön kotien terasseilla on myös varaus poreammeelle. Kun valitset kotisi ajoissa, voit valita mieleisesi sisustustyylin. Lisähintaisina muutostöinä toteutamme yksilöllisimmätkin toiveet. Kun toimit ajoissa voit isommissa asunnoissa vaikuttaa myös pohjaratkaisuun.

  • Yhteensä yhdeksän asuntoa
  • 1h-5h asuntoja, kooltaan 43,5 m2-134,5 m2
  • Uniikki sijainti järvimaisemien ympäröimänä
  • Kaikissa kodeissa isot terassit tai asuntopiha, isompien kotien terasseilla on myös poreammevaraus
  • Lyhyt kävelymatka Kuopion keskustaan
  • Autokatospaikat (15 000 €) myydään erillisinä osakkeina. Kaikki autokatospaikat ovat varustettu lämpöpistokkeella sekä sähköauton latauksen mahdollistavalla sähköinfralla.
  • Varaa kotisi nyt ja pääset valitsemaan kodin sisustustyylin ja jopa vaikuttamaan pohjaratkaisuun

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Kuopion Aallonmurtaja
Katuosoite Aallonmurtajankatu 9, 70500, Kuopio
Rakentaja Rakennusliike Lapti Oy
RakennustyyppiRivitalo
Asuntojen määrä9
AutopaikatOsakkeina
Arvioitu valmistusaika 6/2024
Rakennusvuosi 2023
Antenni Kaapeli-tv
Internet yhteys Kaapeli-tv-järjestelmä ja data-yleiskaapelointi, joka mahdollistaa huoneistokohtaisen laajakaistaisen internetliittymän.
Lämmitys Vesikiertoinen lattialämmitys kaukolämmöllä
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla.
Hissi Ei
Rakennusmateriaali Betoniharkko
Kattotyyppi/kate Bitumikermikate
Taloyhtiössä sauna Ei
Muut yhteiset tilat Jokaiselle huoneistolle kuuluu eristämätön varasto.
Tontin omistus Oma
Lähipalvelut
Julkinen liikenne
Koulut
Päiväkodit
Palvelut
Ulkoilu- ja liikuntapaikat

Myytävät asunnot

Ota yhteyttä

Asuntomyyntimme palvelee sinua kaikissa asunnon ostoon liittyvissä asioissa. Asukaspalveluvastaavamme auttavat sinua sisustusratkaisujen valinnassa:

Matti Herranen

Asuntomyyjä
Itä-Suomi
040 186 1831

Jean Mattsson

Myyntipäällikkö, LKV
Asuntomyynti, Itä-Suomi
0400 599 117

Veera Ronkainen

Asukaspalveluvastaava
Materiaalivalinnat ja muutostyöt
Itä-Suomi
040 653 3012

Tarja Lyytinen

Asukaspalveluvastaava
Materiaalivalinnat ja muutostyöt
Itä-Suomi
0400 449 770

Ota yhteyttä

  • Tietosuojaseloste