Asunto Oy Lehtorinteen Elo, Kuopio

Lehtoniementie 148, 70840, Kuopio

Saaristokaupungin Lehtoniemeen rakentuva Asunto Oy Lehtorinteen Elo on kaunis ja ekologinen hirsikerrostalo. Viitteellinen kuva kohteesta. Yhteensä 28 uutta kotia kaksioista viiden huoneen perheasuntoon. Viitteellinen kuva kohteesta. Ekologinen lämmitysmuoto maalämpö sekä katolla olevat aurinkopaneelit osittain tuovat taloyhtiölle omavaraisuutta. Viitteellinen kuva kohteesta. Taloyhtiö rakentuu metsäalueen reunaan aivan Lehtoniemen ulkoilureittien tuntumaan. Viitteellinen kuva kohteesta. Erikseen myytäviä erikokoisia varastotiloja, joissa on sähköt ja osassa myös omat sisäänkäynnit. Viitteellinen kuva kohteesta. Viitteellinen kuva 3h+kt+s 80,5 m2 asunnosta. Viitteellinen kuva 3h+kt+s, 66,0 m2 asunnosta. Viitteellinen kuva 3h+kt+s, 71,0 m2 asunnosta. Viitteellinen kuva 2h+kt+s, 58,5 m2 asunnosta. Viitteellinen kuva 2h+kt, 34,5 m2 asunnosta Viitteellinen kuva 5h+kt+s, 115,5 m2 kylpyhuoneesta. Kuikkalammen päiväkoti ja nuorisotila vieressä. S-market ja Martti Ahtisaaren koulu n. 1 km päässä. Paloniemen uimaranta lyhyen pyöräilymatkan päässä.
1. Suunnitteilla
2. Ennakkomarkkinoinnissa ja varattavissa
3. Rakenteilla ja myynnissä
4. Muuttovalmis ja myynnissä
Showing time

Esittely
Seuraava esittely 26.3.2023 11:00-11:30 | Tervetuloa esittelyyn tontille su 26.3. klo 11.00-11.30.

Hyvää elämää hirsitalossa

Saaristokaupungin Lehtoniemeen rakentuva Asunto Oy Lehtorinteen Elo on kaunis ja ekologinen hirsikerrostalo. Taloyhtiö rakentuu metsäalueen reunaan aivan Lehtoniemen ulkoilureittien tuntumaan. Lähimmät reitit lähtevät aivan kodin vierestä, ja talvisin voit nauttia järven jäällä liikkumisesta ja vaikkapa hiihtää jääladulla. Lähimpään ruokakauppaan kävelet alle kymmenessä minuutissa, ja aivan kodin vierestä kulkee bussit. Lapsiperheen arkea helpottaa kodin vieressä oleva päiväkoti. Lähin koulu sijaitsee noin kilometrin päässä.

Taloyhtiön lämmitysmuotona on maalämpö ja lämpö jakautuu asuntoihin miellyttävän vesikiertoisen lattialämmityksen kautta. Taloyhtiön energiaomavaraisuutta lisäävät katolla olevat aurinkopaneelit. Taloyhtiöön tulee yhteensä 28 uutta Lapti-kotia, aina kompakteista kaksioista suurempaan viiden huoneen perheasuntoon. Valoisissa kodeissa on hyvät pohjaratkaisut ja lasitettu parveke. Taloyhtiössä on asuntokohtaisten varastotilojen lisäksi erikseen myytäviä isompia varastotiloja, joissa on sähköt. Tilat sopivat vaikkapa sähköpyörän säilytykseen ja lataukseen.

  • Yhteensä 28 uutta kotia, joiden koot vaihtelevat 2h+kt 31,0 m2 ja 5h+kt+s 115,5 m2 välillä.
  • Upea sijainti metsäalueen reunalla, Lehtoniemen ulkoilureittien vieressä.
  • Ekologinen lämmitysmuoto maalämpö sekä katolla olevat aurinkopaneelit osittain tuovat taloyhtiölle omavaraisuutta.
  • Taloyhtiöllä on 26 kpl autokatospaikkaa sekä 4 kpl kattamatonta autopaikkaa, jotka myydään erillisinä osakkeina. Lisäksi on 3 kpl vieraspaikkaa.
  • Asuntokohtaisten varastotilojen lisäksi tarjolla on erikseen myytäviä erikokoisia varastotiloja, joissa on sähköt ja osassa myös omat sisäänkäynnit.
  • Jokaiseen asuntoon on mahdollisuus saada asukasmuutoksena älykotijärjestelmä.
  • Päiväkoti aivan taloyhtiön vieressä, koulu ja lähimmät palvelut noin 1 km päässä.

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Lehtorinteen Elo, Kuopio
Katuosoite Lehtoniementie 148, 70840, Kuopio
Rakentaja Rakennusliike Lapti Oy
RakennustyyppiKerrostalo
Asuntojen määrä28
AutopaikatOsakkeina ostettavissa autokatospaikkoja (7000 EUR) ja piha-autopaikkoja (4000 EUR). Taloyhtiöllä on kolme vieraspaikkaa.
Arvioitu valmistusaika 12/2024
Rakennusvuosi 2024
Antenni Kaapeli-tv
Internet yhteys Rakennukseen asennetaan kaapeli-tv-järjestelmä sekä data-yleiskaapelointi, joka mahdollistaa huoneistokohtaisen laajakaistaisen internetliittymän.
Lämmitys Vesikiertoinen lattialämmitys maalämmöllä
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla.
Hissi Kyllä
Rakennusmateriaali Hirsi ja betoni
Kattotyyppi/kate Bitumikermikate
Energialuokka A2018
Taloyhtiössä sauna Ei
Muut yhteiset tilat Jokaiselle huoneistolle kuuluu lämmin häkkivarasto. Jätekatos, ulkoiluväline- ja polkupyörävarasto, liikuntavälinevarasto ja polkupyörien huoltopiste. Kolme (3) vierasautopaikkaa.
Tontin omistus Vuokra
Maan vuokraaja Kuopion kaupunki
Lähipalvelut
Julkinen liikenne
Koulut
Päiväkodit
Palvelut
Ulkoilu- ja liikuntapaikat

Myytävät asunnot

Ota yhteyttä

Asuntomyyntimme palvelee sinua kaikissa asunnon ostoon liittyvissä asioissa. Asukaspalveluvastaavamme auttavat sinua sisustusratkaisujen valinnassa:

Matti Herranen

Asuntomyyjä
Itä-Suomi
040 186 1831

Jean Mattsson

Myyntipäällikkö, LKV
Asuntomyynti, Itä-Suomi
0400 599 117

Tarja Lyytinen

Asukaspalveluvastaava
Materiaalivalinnat ja muutostyöt
Itä-Suomi
0400 449 770

Veera Ronkainen

Asukaspalveluvastaava
Materiaalivalinnat ja muutostyöt
Itä-Suomi
040 653 3012

Ota yhteyttä

  • Tietosuojaseloste