Asunto Oy Siilinjärven Toivo

Toritie, 71800, Siilinjärvi

Omalle tontille rakennettava Asunto Oy Siilinjärven Toivo tuo viihtyisiä ja laadukkaita Lapti-koteja Siilinjärven sydämeen, ydinkeskustassa sijaitsevan linja-autoaseman alueelle. Toivo on osa Laptin Siilin Sydän -korttelikokonaisuutta, johon on suunnitteilla kolmen kerrostalorakennuksen lisäksi päivittäistavarakauppa. Jokaisessa huoneistossa on oma lasitettu parveke, joka tarjoaa lisää tilaa ja mahdollisuuden nauttia ulkoilmasta aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn. Toivossa on runsaasti erikokoisia kahden ja kolmen huoneen koteja. Kun varaat uuden kotisi ajoissa, voit vaikuttaa myös sen ilmeeseen, jotta se on juuri sellainen kuin sinä haluat.
1. Suunnitteilla
2. Ennakkomarkkinoinnissa ja varattavissa
3. Rakenteilla ja myynnissä
4. Muuttovalmis ja myynnissä
Showing time

Esittely
Seuraava esittely 4.12.2023 15:00-15:45 | Esittelytilaisuus pidetään Siilinjärven kunnantalolla. Tervetuloa. Tutustu kohteeseen ja asuntoihin osoitteessa lapti.fi/siilinjarventoivo

Uusia kerrostalokoteja Siilinjärven keskeisimmälle paikalle

Rakennamme Siilinjärven keskustaan paraatipaikalle Asunto Oy Siilinjärven Toivon. Sijainti on mitä parhain, sillä alueella on palveluita kävelyetäisyydellä lähes joka lähtöön. Uudessa Lapti-kodissa elät huoletonta arkea Siilinjärven monista mahdollisuuksista nauttien.

Omalle tontille rakennettava kuusikerroksinen kerrostalo sisältää kaksi eri yhtiötä ja autosuojan. Kerroksissa 1-3 toimii yhteisöllistä asumista tarjoava Kiinteistö Oy Siilinjärven Lempi ja kerrokset 4-6 on Asunto Oy Siilinjärven Toivon käytössä.

Helppo kulkea lähelle ja kauas

Siilinjärven monipuoliset palvelut ja harrastusmahdollisuudet ovat helposti saatavilla kodin ympärillä. Torille ja kaupoille on kävelymatka, samoin terveysasemalle ja kirjastoon. Liikunnan ystäviä palvelevat Ahmon liikuntakeskusalue sekä kylpylä- ja kuntokeskus Fontanella, molemmat vain puolen kilometrin päässä. Ala- ja yläkouluihin on matkaa 800 metriä ja päiväkotiin n. 150 metriä. Siilinjärven Toivon sijainti tekee liikkumisen helpoksi silloinkin, kun määränpää on kauempana. Linja-autoasema on aivan vieressä, juna-asemalle on matkaa n. 500 meträ ja omalla autolla pääsee nopeasti moottoritielle ja sitä pitkin esimerkiksi Kuopioon n. 20 minuutissa. Kasurilan hiihtokeskuskin sijaitsee ainoastaan 4,5 kilometrin päässä ja Suomen kauneimpiin golf-keskuksiin kuuluva TarinaGolf 4 kilometrin päässä.

Toiveidesi koti, jossa on kaikki kohdallaan

Siilinjärven Toivossa on 32 kotia ja asuntoja on aina kahden huoneen kodeista tilaviin kolmen huoneen koteihin. Laadukkaat materiaalit ja huolella harkitut yksityiskohdat tekevät näistä Lapti-kodeista paikan, johon haluat palata joka päivä. Asukkaiden käytössä on pihasauna ja yhteisöllinen oleskelupiha pihakannella. Tilavan hissin ansioista muutto ja liikkuminen sujuu näppärästi ja uudessa kodissa elämä on huoletonta. Asuntojen suunnittelussa painotetaan erityisesti laatua, yhteisöllisyyttä ja asumismukavuutta. Sisustamismahdollisuuksia lisää vesikiertoinen lattialämmitys sekä hyvä pohjaratkaisu. Kodit ovat avaria, valoisia ja viihtyisiä, jotka on varusteltu laadukkailla kodinkoneilla sekä suomalaisella keittiöllä.

Lapti-kodit suunnitellaan ja rakennetaan aina huolella, jotta elämä uudessa kodissasi on huoletonta. Täällä ei tarvitse huolehtia remonteista vuosiin ja kun varaat uuden kotisi ajoissa, pääset vaikuttamaan sen materiaalivalintoihin.

Asunto Oy Siilinjärven Toivo pähkinänkuoressa:

 • Upea sijainti Siilinjärven ydinkeskustassa, kävelymatkan päässä palveluista.
 • Liikkuminen onnistuu kätevästi kotoasi joko kävellen, pyöräillen, julkisella liikenteellä tai omalla autolla.
 • Oma tontti.
 • A-energialuokka.
 • Rakentaminen alkaa keväällä 2024 ja arvioitu valmistuminen on syksyllä 2025.
 • 6-kerroksisen kerrostalon myytävät asunnot sijaitsevat 4-6 kerroksissa.
 • Myyntiin tulee 32 asuntoa, 2-3 huonetta, 39,0-86,0m2.
 • Asukkaiden käytössä on pihasauna ja yhteisöllinen oleskelupiha pihakannella.
 • Pihakannen alla on katettu autosuoja, josta voi ostaa autopaikan.
 • Kaikilla autopaikoilla eTolppa: auton lataus- ja lämmitysasema.
 • Tilava hissi.
 • Kaukolämpö, vesikiertoinen lattialämmitys.
 • Asuntokohtainen ilmalämpöpumppuvaraus.
 • Ensimmäisessä kerroksessa on polkupyörille säilytystilaa erillisessä ulkoiluvälinevarastossa.
 • Kun olet ajoissa liikkeellä, voit itse päättää tulevan kotisi ilmeen. Kokoa mieleisesi kokonaisuus Laptin mallistosta veloituksetta. Myös yksilöllisemmät muutostyöt onnistuvat lisämaksusta.

 

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Siilinjärven Toivo
Katuosoite Toritie, 71800, Siilinjärvi
Rakentaja Rakennusliike Lapti Oy
RakennustyyppiKerrostalo
Asuntojen määrä32
AutopaikatYhtiöllä on yhteensä 30 osakkeina myytävää autopaikkaa. Autopaikat sijaitsevat ensimmäisen kerroksen autosuojassa ja näistä yksi on mitoitettu liikuntaesteiselle tarkoitetuksi. Autosuoja on erillinen kiinteistöosakeyhtiö
Arvioitu valmistusaika 10/2025
Rakennusvuosi 2024
Antenni Kaapeli-tv
Internet yhteys Rakennukseen asennetaan kaapeli-TV -järjestelmä sekä datayleiskaapelointi, joka mahdollistaa huoneistokohtaisen laajakaistaisen internetliittymän.
Lämmitys Vesikiertoinen lattialämmitys kaukolämmöllä
Ilmanvaihto Koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla.
Hissi Kyllä
Rakennusmateriaali Betoni
Kattotyyppi/kate Tasakatto/Huopakate
Energialuokka A
Taloyhtiössä sauna Kyllä
Muut yhteiset tilat Pyörä-/ulkoiluvälinevarasto, lastenvaunu-/apuvälinevarasto, jätehuone, väestönsuoja ja tekniset tilat sekä huoneistokohtaiset irtaimistovarastot sijoittuvat talon ensimmäiseen kerrokseen.
Tontin omistus Oma
Tietoa vuokratontistaOma tontti joka jaetaan hallinnanjakosopimuksella samassa rakennuksessa olevan toisen taloyhtiön kanssa.
Palvelut Siilinjärven keskustan palvelut äärellä.
Yhteydet Hyvät linja-auto yhteydet.
Lähipalvelut
Julkinen liikenne
Koulut
Päiväkodit
Palvelut
Ulkoilu- ja liikuntapaikat

Myytävät asunnot

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Jean Mattsson

Myyntipäällikkö, LKV
Asuntomyynti,
Itä-Suomi ja Keski-Suomi
0400 599 117

Ota yhteyttä

 • Tietosuojaseloste
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden