Asunto Oy Turun Herttuankulman Kornetti

Malin Trällin kuja 3, 20200, Turku

Lasitetulla parvekkeella kesä alkaa aikaisin ja jatkuu pitkälle syksyyn Herttuankulman Kornetti on 7-kerroksinen kerrostalo Kuva kalustetusta malliasunnosta. Kuva kalustetusta malliasunnosta. Kuva kalustetusta malliasunnosta. Lähipalveluiden määrä kasvaa alueen kehittyessä Kuva kalustetusta malliasunnosta. Kuva kalustetusta malliasunnosta. Kuva kalustetusta malliasunnosta. Kuva kalustetusta malliasunnosta. Kuva kalustetusta malliasunnosta. Kuva kalustetusta malliasunnosta. Kuva kalustetusta malliasunnosta. Kuva kalustetusta malliasunnosta.
1. Suunnitteilla
2. Ennakkomarkkinoinnissa ja varattavissa
3. Rakenteilla ja myynnissä
4. Muuttovalmis ja myynnissä

Haluatko asua modernisti ja urbaanisti tulevaisuuden alueella? Asunto Oy Turun Herttuankulman Kornetti sijaitsee Herttuankulman uudella asuinalueella. Alueesta rakennetaan elävää ja monipuolista elinympäristöä erilaisine kauppoineen, kahviloineen ja ravintoloineen. Turun Herttuankulman Kornetti sopii sekä asuntojensa että sijaintinsa puolesta yhtä hyvin ensiasunnon ostajalle, lapsiperheelle, pariskunnalle, yksinasujalle kuin sijoittajallekin. Jos kaupunkiasuminen vetovoimaisella alueella lähellä ydinkeskustaa kiinnostaa, kannattaa tutustua Kornetin tarjontaan!

Laatua yksityiskohtia myöten

Asunto Oy Turun Herttuankulman Kornetissa on vapaana vielä muutamia valoisia 3-4 huoneen asuntoja. Ne ovat Laptin tapaan huolella suunniteltuja ja rakennettuja. Laatuun panostaminen näkyy myös varustelussa. Asunnoissa on mm. huoneistokohtainen tulo- ja poistoilmanvaihtokone, vesikiertoinen lattialämmitys, parkettilattiat sekä keittotiloissa tasoon upotettava induktiokeittotaso ja kalusteisiin asennettava erillisuuni. 

Urbaania elämää lähellä kaikkea

Herttuankulma on osa uutta merellistä Turun Linnakaupunkia, jota rakennetaan pyöräily- ja kävelyetäisyydelle kaupungin ydinkeskustasta. Ympäristöstä halutaan elävä ja urbaani ja siksi erilaisten palveluiden, liiketilojen, ravintoloiden, kahviloiden ja vastaavien toimintojen sijoittumista ohjataan keskeisten katujen ja aukioiden varteen. Turun Herttuankulman Kornetista on hyvät yhteydet eri suuntiin. Lähimmät bussipysäkit löytyvät n. 50 metrin päästä ja satamaankin on matkaa vain kilometrin verran. Satamasta ja läheisen Turun linnan kupeesta löytyy kaupunkipyöräasemat. Lähipalveluiden määrä kasvaa alueen kehittyessä ja jo nyt esimerkiksi lähimmät ruokakaupat, päiväkodit ja koulut löytyvät kilometrin säteeltä. Tutustu Turun Herttuankulman Kornetin tarjotaan, jos haaveilet kaupunkiasumisesta vetovoimaisella alueella lähellä ydinkeskustaa!

Turun Hettuankulman Kornetti on muuttovalmis!


Esittelemme mielellämme tämän kohteen yksityisesti sinulle sopivana ajankohtana. Meillä voit myös asioida etänä. Kysy lisätietoja myyjiltämme.

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Turun Herttuankulman Kornetti
Katuosoite Malin Trällin kuja 3, 20200, Turku
Rakentaja Rakennusliike Lapti Oy
RakennustyyppiKerrostalo
Asuntojen määrä76
Arvioitu valmistusaika 3/2021
Rakennusvuosi 2021
Antenni Kaapeli-tv
Hissi Kyllä
Rakennusmateriaali Betoni/puu
Kattotyyppi/kate Pulpettikatto
Energialuokka B2018
Taloyhtiössä sauna Ei
Tontin omistus Valinnainen vuokra
Maan vuokraaja Ålandsbanken Tonttirahasto Erikoissijoitusrahasto
Tontin vuokra aika päättyy 30 vuotta 23.6.2049
Palvelut K-Market n. 600m, Turun kauppatori n. 2,7 km, Stockmann n. 2,7 km, Turun linna n. 1,1 km, Kaupungin Teatteri n. 2,3km, kuntosali n. 500m, Paavo Nurmi stadion n. 3km, Ruissalon kansallispuisto n. 5km, Koulut: Topeliuksen koulu n. 600m, Turun Klassillinen lukio 2,4km, yliopistoalue n. 4,3km, päiväkodit: useita päiväkoteja n. 1-2km säteellä
Yhteydet Turun päärautatieasema n. 2 km, linja-autoasema n. 3,1 km, Turun satama n. 1km, Turun Lentokenttä n. 10km
Lähipalvelut
Julkinen liikenne
Koulut
Päiväkodit
Palvelut
Ulkoilu- ja liikuntapaikat

Myytävät asunnot

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Sanna Koponen-Yöntilä

Myyntipäällikkö, LKV
Asuntomyynti
Lounais-Suomi
050 470 3118

Ville Raitanen

Rakennuttajapäällikkö
Lounais-Suomi
040 054 9791

Ota yhteyttä

  • Tietosuojaseloste