Siilin Sydän

Toritie, 71800, Siilinjärvi

Suunnitteluvaiheen viitteellinen luonnoskuva korttelista. Suunnitteluvaiheen viitteellinen luonnoskuva tulevasta K-Supermarketista. Korttelin yhteyteen rakentuu K-Supermarket, joka täydentää alueen kattavat palvelut. Uudessa kodissa nautit sujuvasta arjesta, ilman remonttihuolia. Alueella on hyvät ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet. Uuden asunnon ostaminen on aina iso päätös, mutta me Laptilla haluamme tehdä siitä sinulle mahdollisimman vaivatonta. Uudessa kodissa elämä on huoletonta. Asuntojen suunnittelussa painotetaan erityisesti laatua ja asumismukavuutta. Jos Siilin Sydämen tulevat asunnot kiinnostavat, ota yhteyttä ja kysy lisää myyjiltämme.

Suunnitteilla uutta Siilinjärven keskeisimmälle paikalle – monipuolista asumista sekä palveluita

Suunnittelemme Siilinjärven ydinkeskustassa sijaitsevalle linja-autoaseman alueelle uusia kerrostaloja sekä K-Supermarketia. 6–8-kerroksisiin asuinkerrostaloihin on tulossa monipuolista asumista. K-Supermarketin yhteyteen suunnitellaan lisäksi muuta liiketilaa ja parkkihallia. Alueelle jäävät lähi- ja kaukoliikenteen linja-autojen laiturit, jotka Siilinjärven kunta rakentaa uudelleen alueen itäiseen päätyyn Kasurilantien varteen. Linja-autoaseman vierestä kulkeva Toritie yhdistetään Kuiluntielle asti.

Alueen rakentamisen suunnitellaan alkavan ensimmäisestä asuinkerrostalosta syksyllä 2023. K-Supermarketin on tarkoitus valmistua vuonna 2025 ja koko korttelin vuoden 2026 aikana.

Siilin Sydämen upea kokonaisuus rakentuu Siilinjärven keskustan parhaalle paikalle, joka uudistaa keskustan ilmettä ja tuo alueelle tarvittavia uusia koteja sekä palveluita.

Uudistuvalla alueella pääset tulevaisuuden aitiopaikalle ja nautit modernin asumisen mukavuuksista. Jätä yhteystietosi sivun lopusta löytyvällä lomakkeella niin kuulet ennakkomarkkinointiin tulevista asunnoista ensimmäisten joukossa!

Lähipalvelut
Julkinen liikenne
Koulut
Päiväkodit
Palvelut
Ulkoilu- ja liikuntapaikat

Jos Siilin Sydämen tulevat asunnot kiinnostavat, ota yhteyttä ja kysy lisää:

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Jean Mattsson

Myyntipäällikkö, LKV
Asuntomyynti, Itä-Suomi
0400 599 117

Matti Herranen

Asuntomyyjä
Itä-Suomi
040 186 1831

Aleksi Kuokkanen

Projektipäällikkö
Itä-Suomi
044 262 1175