Turun Herttuankulma

Malin Trällin kuja 3, 20200, Turku

Herttuankulmasta suunnitellaan elävää ja urbaania ympäristöä, joka tarjoaa monipuolisia palveluita kauppoineen, kahviloineen ja ravintoloineen. Trumpetin viereinen rakennus, Herttuankulman Kornetin arvioitu valmistuminen on alkuvuonna 2021. Kuva Herttuankulman Trumpettiin valmistuneesta malliasunnosta. Kuva Herttuankulman Trumpettiin valmistuneesta malliasunnosta. Kuva Herttuankulman Trumpettiin valmistuneesta malliasunnosta. Kuva Herttuankulman Trumpettiin valmistuneesta malliasunnosta.
1. Suunnitteilla
2. Ennakkomarkkinoinnissa ja varattavissa
3. Rakenteilla ja myynnissä
4. Muuttovalmis ja myynnissä

Turun sataman lähelle kohoaa uusi kaupunginosa Herttuankulma. Asukkaita alueelle tulee n. 4400. Herttuankulmasta suunnitellaan elävää ja urbaania ympäristöä, joka tarjoaa monipuolisia palveluita kauppoineen, kahviloineen ja ravintoloineen.

Asunto Oy Turun Herttuankulman Trumpetti ja Kornetti

Molemmat taloyhtiöt ovat loppuunmyytyjä.


Asunnot huolellista Laptin laatua

Trumpetin ja Kornetin lähtökohtana on laadukas ja vahvan arkkitehtonisen identiteetin omaava rakentaminen. Asunnot ovat Laptin tyyliin hyvin varusteltuja ja kaikissa on esimerkiksi vesikiertoinen lattialämmitys, useimmissa myös lasitettu tai ranskalainen parveke. Kun olet hyvissä ajoin liikkeellä, sinulla on mahdollisuus vaikuttaa pintamateriaaleihin ja kodinkoneisiin. Herttuankulma tulee edustamaan uutta, vetovoimaista kaupunkiasumista. Ole edelläkävijä ja liity ensimmäisten joukkoon!

Hyvä sijainti tulevaisuuden alueella

Herttuankulman uusi kaupunginosa sijoittuu lähelle Turun satamaa ja linnaa sekä Kakolanmäkeä. Aurajoen rantaan on matkaa vain reilu kilometri. Liikenneyhteydet ovat hyvät ja esimerkiksi lähimmät bussipysäkit sijaitsevat kivenheiton päästä Trumpetista ja Kornetista. Alue palveluineen kehittyy koko ajan ja jo nyt kävelymatkan päästä löytyy mm. ruokakauppoja, ravintoloita, kahviloita, kuntosali, päiväkoteja ja koulu.

Rakennukset nousevat asuinkortteliin, joka rajautuu pohjoisessa Tukholmankatuun, idässä Nosturikatuun, etelässä rakennettavaan Fatabuurinkatuun ja lännessä Malin Trällinkujaan. Turun Herttuankulman Trumpetti ja Kornetti ovat kuin porttina uuteen kaupunginosaan.

 

Lähipalvelut
Julkinen liikenne
Koulut
Päiväkodit
Palvelut
Ulkoilu- ja liikuntapaikat

Jos myytävät asunnot Turussa kiinnostavat, ota yhteys:

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Sanna Koponen-Yöntilä

Myyntipäällikkö, LKV
Asuntomyynti
Lounais-Suomi
050 470 3118

Ville Raitanen

Rakennuttajapäällikkö
Lounais-Suomi
040 054 9791

Ota yhteyttä

  • Tietosuojaseloste