suunnitteilla

Turun Herttuankulma

Malin Trällin kuja 3, 20200, Turku

Parempaa asumista uudessa urbaanissa ympäristössä

Turun sataman lähelle kohoaa uusi kaupunginosa Herttuankulma. Asukkaita alueelle tulee n. 4400. Herttuankulmasta suunnitellaan elävää ja urbaania ympäristöä, joka tarjoaa monipuolisia palveluita kauppoineen, kahviloineen ja ravintoloineen.


Muuttovalmis – Asunto Oy Turun Herttuankulman Trumpetti

Laptin ensimmäinen rakennus Asunto Oy Turun Herttuankulman Trumpetti on muuttovalmis. Vapaana on vielä mutamia kaksioita ja kolmioita, joiden  suunnittelussa on painotettu sekä tyylikkyyttä että käytännöllisyyttä. Tutustu Trumpettiin ja vapaisiin asuntoihin tästä >


Myynnissä ja rakenteilla – Asunto Oy Turun Herttuankulman Kornetti

Asunto Oy Turun Herttuankulman Kornetin asunnot ovat valoisia ja tehokaspohjaisia yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja neliöitä. Kaikkiin asuntoihin kuuluu lasitettu parveke, ranskalainen parveke tai asuntopiha. Herttuankulman Kornetin rakennustyöt käynnistyivät 13.12.2019 ja arvioitu valmistuminen on alkuvuonna 2021. Tutustu Kornettiin ja asuntoihin tästä >


Asunnot huolellista Laptin laatua

Trumpetin ja Kornetin lähtökohtana on laadukas ja vahvan arkkitehtonisen identiteetin omaava rakentaminen. Asunnot ovat Laptin tyyliin hyvin varusteltuja ja kaikissa on esimerkiksi vesikiertoinen lattialämmitys, useimmissa myös lasitettu tai ranskalainen parveke. Kun olet hyvissä ajoin liikkeellä, sinulla on mahdollisuus vaikuttaa pintamateriaaleihin ja kodinkoneisiin.

Herttuankulma tulee edustamaan uutta, vetovoimaista kaupunkiasumista. Ole edelläkävijä ja liity ensimmäisten joukkoon!

Hyvä sijainti tulevaisuuden alueella

Herttuankulman uusi kaupunginosa sijoittuu lähelle Turun satamaa ja linnaa sekä Kakolanmäkeä. Aurajoen rantaan on matkaa vain reilu kilometri. Liikenneyhteydet ovat hyvät ja esimerkiksi lähimmät bussipysäkit sijaitsevat kivenheiton päästä Trumpetista ja Kornetista. Alue palveluineen kehittyy koko ajan ja jo nyt kävelymatkan päästä löytyy mm. ruokakauppoja, ravintoloita, kahviloita, kuntosali, päiväkoteja ja koulu.

Rakennukset nousevat asuinkortteliin, joka rajautuu pohjoisessa Tukholmankatuun, idässä Nosturikatuun, etelässä rakennettavaan Fatabuurinkatuun ja lännessä Malin Trällinkujaan. Turun Herttuankulman Trumpetti ja Kornetti ovat kuin porttina uuteen kaupunginosaan.

Lähipalvelut
Päiväkodit
Koulut
Palvelut ja kulttuuri
Liikenneyhteydet
Ulkoilu- ja liikuntapaikat

Jos myytävät asunnot Turussa kiinnostavat, ota yhteys:

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Sanna Koponen-Yöntilä

Asuntomyyjä, LKV
Lounais-Suomi
050 470 3118

Ville Raitanen

Rakennuttajapäällikkö
Lounais-Suomi
040 054 9791

Haluan lisätietoja

Tietosuojaseloste

Olen tutustunut tietosuojaselosteeseen ja hyväksyn henkilötietojeni käsittelyn Rakennusliike Lapti Oy:n toimesta.

Kiitos yhteydenotostasi


Asuntomyyjämme on sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä
close

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Sanna Koponen-Yöntilä

Asuntomyyjä, LKV
Lounais-Suomi
050 470 3118

Ville Raitanen

Rakennuttajapäällikkö
Lounais-Suomi
040 054 9791