suunnitteilla

Turun Tuomaanpiha

Ketarantie 37, 20100, Turku

Uusi asuinkortteli aitiopaikalle keskustan kupeeseen

Turun Tuomaanpiha kohoaa aitiopaikalle kaupungin pääsisääntuloväylän varrelle. Se koostuu neljästä 9-kerroksisesta kerrostalosta: Oy Turun Tuomaanpihan Elo, Syke, Valo ja Kajo. Täällä asut laadukkaasti modernin asumisen huolettomuudesta nauttien. Ota yhteyttä myyntiimme tai jätä yhteystietosi lomakkeella, niin kuulet ennakkomarkkinointiin tulevista asunnoista ensimmäisten joukossa.

Tulossa ennakkomarkkinointiin: Asunto Oy Turun Tuomaanpihan Syke

Uusi koti kaupungin sykkeestä! Turun Tuomaanpihan Syke on 9-kerroksinen moderni ja viihtyisä talo, joka rakennetaan Turun Tuomaanpihan Elon viereen. Taloyhtiössä on 52 asuntoa yksiöistä tilaviin kolmen huoneen koteihin (23,0–87,0 m2). Ennakkomarkkinointi alkaa pian!

Haluatko lisätietoa Asunto Oy Turun Tuomaanpihan Sykkeen asunnoista?

Jättämällä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, saat ensimmäisten joukossa lisätietoa ennakkomarkkinointiin tulevista asunnoista.
Minkä kokoisista asunnoista olet kiinnostunut?
1h2h3h

Tietoni saa tallentaa Laptin markkinointirekisteriin ja Lapti saa lähettää minulle viestejä sähköpostitse*
KylläEi
Tietosuojaseloste
Olen tutustunut tietosuojaselosteeseen ja hyväksyn henkilötietojeni käsittelyn Rakennusliike Lapti Oy:n toimesta.
Kiitos!

Tulet saamaan lisätietoa Turun Tuomaanpihan Sykkeen asunnoista ensimmäisten joukossa.

Ennakkomarkkinoinnissa – Asunto Oy Turun Tuomaanpihan Elo

Asunto Oy Turun Tuomaanpihan Elo on ensimmäinen RS-kohde. Tuomaanpihan Elossa on 49 asuntoa yksiöistä tilaviin kolmen huoneen koteihin. Kaikissa kodeissa on laadukkaat kodinkoneet ja pintamateriaalit sekä viihtyisä lasitettu parveke tai asuntopiha. Nämä kodit on suunniteltu sujuvaan arkeen, tilaa elämiseen riittää! Tutustu Tuomaanpihan Eloon ja asuntoihin tästä >

Moderneja koteja kaikilla mukavuuksilla

Turun Tuomaanpihasta muodostuu näkyvän sijaintinsa ansiosta uusi kaupunkikuvallinen maamerkki. Talot edustavat Laptin huolellista rakentamista, ja erityishuomiota kiinnitetään korkealuokkaiseen arkkitehtuuriin. Parkkipaikat rakennetaan pihakannen alle, josta on suora kulkuyhteys asuinrakennuksiin. Myös asumisen laatuun ja mukavuuteen panostetaan vahvasti. Kaikissa asunnoissa on esimerkiksi lasitetut parvekkeet ja vesikiertoinen lattialämmitys. Kun olet hyvissä ajoin liikkeellä, sinulla on mahdollisuus vaikuttaa pintamateriaaleihin ja kodinkoneisiin.

 

Lähellä palveluja ja kaupungin sykettä

Turun Tuomaanpiha sijaitsee lähellä Tuomaansiltaa ja Verkahovia. Ydinkeskusta ja Aurajoki ovat kivenheiton päässä ja lähimpään ruokakauppaan on matkaa alle 100 metriä. Kävelymatkan etäisyydeltä löytyy monipuolisten kaupallisten palveluiden lisäksi runsaasti kulttuuritarjontaa ja harrastusmahdollisuuksia. Esimerkiksi Turun konserttitalo, Logomo ja Turun taidemuseo tarjoavat iloa kaikille aisteille. Jos kaipaat ruumiinravintoa, poikkea keskustaan tai joenrantaan ja valitse mieleisesi kahvila tai ravintola. Myös liikunnan ystäville löytyy valinnanvaraa ulkoilusta uintiin, kiipeilystä kuntoiluun ja luistelusta lenkkeilyyn. Yliopisto sekä lähimmät koulut ja päiväkodit ovat vain n. 1 kilometrin päässä.

Lähipalvelut
Palvelut
Päiväkodit
Ulkoilu- ja liikuntapaikat
Julkinen liikenne

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Sanna Koponen-Yöntilä

Asuntomyyjä, LKV
Lounais-Suomi
050 470 3118

Ville Raitanen

Rakennuttajapäällikkö
Lounais-Suomi
040 054 9791

Haluan lisätietoja

Tietosuojaseloste

Olen tutustunut tietosuojaselosteeseen ja hyväksyn henkilötietojeni käsittelyn Rakennusliike Lapti Oy:n toimesta.

Kiitos yhteydenotostasi


Asuntomyyjämme on sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä
close

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Sanna Koponen-Yöntilä

Asuntomyyjä, LKV
Lounais-Suomi
050 470 3118

Ville Raitanen

Rakennuttajapäällikkö
Lounais-Suomi
040 054 9791