Millaista kotikaupunkia sinä haluat olla rakentamassa?

Ihmisillä pitää olla mahdollisuus vaikuttaa omaan elinympäristöönsä. Millaisia asuntoja halutaan? Tai kouluja, päiväkoteja ja terveysasemia? Entä mitä hyviltä työympäristöiltä vaaditaan?

Me Laptilla haluamme kuunnella asukkaiden tarpeita ja toiveita. Sen tiedon avulla voimme yhdessä rakentaa entistäkin parempaa kaupunkia.

Kysely on päättynyt. Kiitämme kaikkia kyselyyn vastanneita!

Arvonnan säännöt:

Lahjakorttien arvontaan voi osallistua aikavälillä 17.4. – 30.5.2019. Voittajat arvotaan kaikkien kyselyyn osallistuneiden kesken. Lapti Group -konsernin yhtiöiden työntekijät eivät voi osallistua arvontaan. Palkintojen (5 kpl asumisen lahjakortteja, arvo 100 € / lahjakortti) arvonta suoritetaan 3.6.2019, jonka jälkeen arvonnan voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostilla. Palkinto lähetetään postitse voittajan ilmoittamaan osoitteeseen. Arvonnan järjestää Rakennusliike Lapti Oy.

Akuutteja tarpeita?

Lapti Group on kasvava ja kannattava suomalainen rakennusalan konserni. Toimimme valtakunnallisesti lähes 800 hengen voimin. Rakennamme sellaisia koteja ja toimitiloja, jotka täyttävät ihmisten toiveet ja tarpeet parhaalla mahdollisella tavalla. Haluamme tarjota hyvän elämän puitteita, emme pelkkiä seiniä.

Meistä saat palvelevan kumppanin. Tarjoamme sinulle laadukkaan ja kustannustehokkaan ratkaisun, oli kyse sitten tontin tai kiinteistön kehittämisestä tai asuntojen, koulujen ja muiden palvelu- ja toimitilojen rakentamisesta.

Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää:

Antti Pekkarinen

Aluejohtaja
Etelä-Suomi
041 436 4786

Kari Mäkelä

Aluejohtaja
Länsi-Suomi
040 580 8236

Samuli Heino

Aluejohtaja
Keski-Suomi
050 388 8507