Vuokraa uusi päiväkotisi

Olemme rakentaneet päiväkoteja jo yli 10 000 lapselle eri puolille maata.

Rakennamme päiväkodit kuin omille lapsillemme

Haluamme tarjota sujuvan ja turvallisen arjen sekä lapsille että heidän kanssaan työskenteleville aikuisille. Siksi rakennamme päiväkodit aina paitsi kustannustehokkaasti myös huolellisesti ja laadukkaasti. Kiinnitämme erityistä huomiota tilojen viihtyvyyteen, toimivuuteen ja terveellisyyteen.

Päiväkoti pitkällä vuokrasopimuksella

Laptin vuokramallissa Lapti rakentaa kunnan tai kaupungin kanssa yhteistyössä alueelle uuden päiväkodin, jonka kunta vuokraa käyttöönsä pitkällä vuokrasopimuksella, yleensä 15-20 vuotta. Vuokrasopimuskauden päätyttyä kunnan ei tarvitse lunastaa rakennusta itselleen. Laptin vuokramalli mahdollistaa kunnan tarpeita vastaavien uusien ja monikäyttöisten tilojen rakentamisen sitomatta kunnan omia resursseja kiinteistöinvestointeihin.

Päiväkoti omaksi avaimet käteen -palveluna

Päiväkotikonseptistamme löytyy ratkaisuja niin pieniin kuin suuriinkin tarpeisiin. Huomioimme suunnittelussa yksilölliset tarpeet ja kuuntelemme myös päiväkodin henkilökunnan toiveita. Huolellisesti suunnitellussa päiväkodissa yhdistyvät sekä tehokkaat neliöt että käyttäjäystävälliset ratkaisut. Rakennamme kaiken valmiiksi avaimet käteen -palveluna pihoja ja varustelua myöten.  Tarpeen mukaan hankimme tontin ja etsimme päiväkotiin palveluoperaattorin.

Päiväkoti osana palvelukorttelia

Tarjoamme innovatiivisia ratkaisuja yhteiskunnan muuttuviin tarpeisiin. Toteutamme monimuotoisia palvelukortteleita, joissa voidaan yhdistää erilaisia asuin- ja palvelutiloja päiväkodista esimerkiksi palvelukotiin ja terveydenhuoltopalveluihin.

Ota yhteyttä ja kerro meille tarpeesi.

Uusimmat referenssit

Meillä on vankka ja monipuolinen kokemus erilaisten palvelutilojen rakentamisesta eri puolille maata. Tutustu esimerkkeihin rakentamistamme päiväkodeista.

Kivennavantien päiväkoti, Espoo

10-ryhmäinen päiväkoti

Päiväkoti Sasi, Hämeenkyrö

8-ryhmäinen päiväkoti

Utajärven kirkonkylän päiväkoti

3-ryhmäinen päiväkoti

Katso lisää referenssejä

Näkökulmia palvelutila-
rakentamiseen

Asiakkaiden kokemuksia, asiantuntijoiden ajatuksia sekä ajankohtaisia uutisia. Katso lisää kiinnostavia näkökulmia täältä.

Lapti laajentaa vuokramallilla kuntien päiväkotien ja koulujen hankinta- ja rahoitusvaihtoehtoja

Uutinen 01.11.2018

Lapti tuo markkinoille erityisesti kunta-alalle suunnatun vuokramallin perinteisten hanke- ja rahoitusvaihtoehtojen rinnalle.

Read more

Vuokrapäiväkoti on helppo vaihtoehto

Asiakaskokemus 26.10.2018

Kuopio päätti toteuttaa Nilsiään rakennettavan päiväkodin perinteisistä tavoista poiketen vuokramallilla – suosittelevat muillekin.

Read more

Ota yhteyttä tai lähetä viesti

Jonne Erkkilä

Rakennuttajapäällikkö
Päivä- ja hoivakotirakentaminen
0400 802 160

Risto Pekkarinen

Aluejohtaja
Itä-Suomi
040 134 5244

Samuli Heino

Aluejohtaja
Keski-Suomi
050 388 8507

Kari Mäkelä

Aluejohtaja
Lounais-Suomi
040 580 8236

Mikko Lohi

Aluejohtaja
Pohjois-Suomi
045 631 2946

Olen kiinnostunut Laptin päiväkotiratkaisuista

[contact-form-7 id="93517" title="Palvelutilat - Haluan lisätietoja"]