Meiltä kaikki palvelutilat – yhdessä tai erikseen

Me Laptilla ymmärrämme erilaisten käyttäjien tarpeet. Mietimme suunnitteluvaiheessa yhdessä asiakkaan kanssa, mitä arjen sujuminen vaatii. Näin lopputulos palvelee käyttäjiä parhaalla mahdollisella tavalla.

Tarvitsetko yksittäistä palvelutilaa, kokonaista palvelukorttelia vai jotain niiden väliltä? Meiltä saat kaikki osa-alueet päiväkodista kouluun ja hoivakodista terveyskeskukseen.

Ketterä ja vastuullinen suunnittelu- ja toteutusprosessi

Kannamme kokonaisvastuun sekä suunnittelusta että toteutuksesta. Palvelemme yhden sopimuksen periaatteella, eli asiakas saa käyttöönsä asiantuntemuksemme koko prosessin ajaksi aina tontin hankinnasta valmiiseen rakennukseen saakka. Tehokas toimintatapamme säästä niin aikaa kuin kustannuksiakin.

1. AUTAMME TONTIN VALINNASSA

Jo rakennusprojektin alkuvaiheessa voimme auttaa tarvittaessa asiakkaitamme valitsemaan parhaan mahdollisen tontin kullekin palvelutilalle. Tarvittaessa hankimme rakennukselle myös investorin.

2. ETSIMME PARHAAT RATKAISUT ERITYISTARPEISIIN

Selvitämme asiakkaan erityistarpeet ja toiveet sekä ulko- että sisätilojen osalta. Etsimme yhdessä parhaat ratkaisut tulevaisuuden tarpeisiin.

3. LAADIMME YKSILÖLLISEN TARJOUKSEN

Asiakkaalle laaditaan yksilöllinen tarjous, joka sisältää toimitussisällön, tekniset kuvaukset tarvittaessa myös 3D-luonnokset.

4. ALLEKIRJOITAMME SOPIMUKSEN

Allekirjoitamme sopimuksen kohteen rakentamisesta asiakkaan kanssa. Yksi sopimus ja kiinteä hinta sekä kohteen luovutus aikataulussa. Lapti kantaa kokonaisvastuun urakasta.

5. RAKENNAMME KIINTEISTÖN

Rakentaminen alkaa ja etenee sovitussa aikataulussa. Pidämme tilaajan ajan tasalla rakentamisen aikana ja tiedotamme projektin etenemisestä.

6. LUOVUTAMME KAIKEN SOVITTUNA PÄIVÄNÄ

Tilat tarkistetaan ja hyväksytään sopimuskumppanien toimesta ja luovutetaan asiakkaan käyttöön sovittuna ajankohtana käyttövalmiiksi siivottuna. Myös ulkoalueet hoidetaan valmiiksi niin istutuksia kuin välineistöä ja kalustustakin myöten.

7. KANNAMME VASTUUMME

Mahdolliset korjaukset hoidamme ammattitaidolla takuuaikana sopimuksen mukaisesti.

Ota yhteyttä, rakennetaan sujuvaa arkea yhdessä:

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Elina Aine-Simonen

Liiketoimintapäällikkö
Koulurakentaminen
040 508 1616

Sami Selander

Asiakkuuspäällikkö
Päivä- ja hoivakotirakentaminen
045 128 0399

Kysy lisää Palvelutiloista
close

Kysy lisää Palvelutiloista

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Elina Aine-Simonen

Liiketoimintapäällikkö
Koulurakentaminen
040 508 1616

Sami Selander

Asiakkuuspäällikkö
Päivä- ja hoivakotirakentaminen
045 128 0399