Toimivia ja turvallisia tiloja ikääntyneille ja erityistarpeisiin

Toimiva ja turvallinen ympäristö on jatkuvan hoivan tai tuen tarpeessa oleville erityisen tärkeää. Lapti on hoivakotien suunnittelussa ja rakentamisessa kokenut kumppani, ja asiantuntemukseemme luottaa niin yksityinen kuin julkinen sektori.

Olemme hioneet Laptin hoivakotikonseptin vuosien saatossa toimivaksi ja kustannustehokkaaksi. Suunnittelemme rakennuksen joko alusta saakka yksilöllisesti tai se muokataan jo olemassa olevista suunnitelmista. Lopputuloksena ovat toimivat ja muuntojoustavat tilat, ja tilojen käyttötarkoitusta sekä käyttäjäryhmää voidaan vaihtaa tarvittaessa vuosien kuluessa.

Rakentamissamme hoivakodeissa viihtyvät niin asukkaat, henkilökunta kuin vierailijatkin. Avarat ja valoisat yhteistilat mahdollistavat mukavan ja virikkeellisen toiminnan. Omissa huoneissa on viihtyisää, ja pihapiiri tarjoaa mahdollisuuden turvalliseen ulkoiluun. Laptin mietitty hoivakotikonsepti tarjoaa laadukkaan ja toimivan asumisratkaisun ikääntyneille, muistihäiriöisille, mielenterveyskuntoutujille ja kehitysvammaisille.

”Lapti on asiantunteva hoiva- ja palveluasuntorakentamisen erikoisosaaja. Heidän vahvuutensa on asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen ja yksilöllisten toiveiden kuunteleminen. Lapti on toteuttanut hankkeemme pääosin KVR-urakkana tai vuokramallilla. He ovat toteuttaneet hankkeemme laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja sovitussa aikataulussa pysyen. Olemme toteuttaneet yhdessä useita kymmeniä hankkeita. Yhteistyömme on sujunut mutkattomasti ja se jatkuu edelleen.”

Tuomas Terho, kiinteistökehitysjohtaja
Attendo Oy

Toimiva hoivakotikonsepti

Rakentamissamme hoivakodeissa viihtyvät niin asukkaat, henkilökunta kuin vierailijatkin. Tutustu toteuttamiimme kohteisiin.

Hoivakoti Hangaspisto, Rovaniemi

Rovaniemellä syyskuussa 2017 avattiin 50-paikkainen ikäihmisten hoivakoti. Hoivakodissa on 30 tehostetun palveluasumisen paikkaa ja 20 paikkaa kevyen palveluasumisen tarpeisiin.

Hoivakoti Kikaristonkatu, Hämeenlinna

48-paikkainen hoivakoti

Hoivakoti Lähteentie, Heinola

30-paikkainen hoivakoti

Palvelukeskus Suurpelto, Espoo

Espoon Suurpeltoon palvelukeskuksessa on yhteensä 53 vuokra-asuntoa ja ikääntyneille tarkoitettu 116 paikkainen hoivakoti.

Katso lisää referenssejä

Ota yhteyttä, rakennetaan hyvin suunnitellut hoivakodit yhdessä:

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Sami Selander

Asiakkuuspäällikkö
Päivä- ja hoivakotirakentaminen
045 128 0399

Jonne Erkkilä

Liiketoimintapäällikkö
Päivä- ja hoivakotirakentaminen
0400 802 160

Ota yhteyttä
close

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Sami Selander

Asiakkuuspäällikkö
Päivä- ja hoivakotirakentaminen
045 128 0399

Jonne Erkkilä

Liiketoimintapäällikkö
Päivä- ja hoivakotirakentaminen
0400 802 160