Lapti vastaa tulevaisuuden haasteisiin

Kaupungistumisen ja kasvukeskusten myötä syntyvät urbaanit kaupunkikeskukset edellyttävät uusia ja innovatiivisia ratkaisuja. Hybridihankkeissa yhdistyvät tyypillisesti asuminen, palvelut, liikenteen solmukohta, terveydenhoitopalvelut, hoivapalvelut sekä erilaiset liiketilat. Tilojen muuntautumiskyky korostuu suunnitteluvaiheessa.

Lapti haluaa auttaa asiakkaitaan menestymään ja vastaa yhteiskunnan ja kulttuurin muutoksiin miettimällä kiinteistönkehitys- ja aluekehityshankkeita entistä innovatiivisemmin. Asumisen ja työn tekemisen nopea muutos näkyy toimitila- ja toimistorakentamisessa entistä muuntautumiskykyisempinä tiloina ja hybridikokonaisuuksissa eri asuin- ja palvelutilojen estottomana yhdistelmänä. Hybridirakentaminen on energiatehokasta: Toiminta on alueellisempaa, mikä mahdollistaa entistä toimivampia ekosysteemejä yritysten välille. Samalla esimerkiksi liiketilojen hukkaenergia voidaan käyttää samassa rakennuksessa sijaitsevien asuntojen lämmittämiseen.

Erikoisosaamistamme ovat erilaiset kiinteistönkehitys- ja aluekehityshankkeet. Tarjoamme kattavan kokonaispalvelun, johon sisältyy hankkeiden suunnittelussa ja toteuttamisessa tarvittavat asiantuntijapalvelut.

Kuopion Ukkokoti

Vuonna 1917 rakennetusta suojelukohteesta on kehitetty uudistettu kokonaisuus, jossa ikäihmisten asuminen on yhdistetty omistusasumiseen.

Lue lisää

Espoon Suurpelto

Suurpellon palvelukeskuksessa yhdistyvät vuokra- ja hoiva-asuminen samaan kiinteistöön tarjoten viihtyisän yhteisen pihapiirin eri sukupolville.

Lue lisää

Kuopion Portti

Kuopion linja-autoaseman seudulle rakennettava Kuopion Portti on monipuolinen kokonaisuus, johon rakennetaan n. 50 000 neliömetriä asunto-, toimisto-, liike- ja palvelu- sekä pysäköintitiloja.

Lue lisää

Ota yhteyttä, suunnitellaan ja rakennetaan tulevaisuuden palvelukorttelikokonaisuudet yhdessä:

Arttu Korhonen

Varatoimitusjohtaja
Palvelutilat ja Hankinta
050 344 3204
arttu.korhonen@lapti.fi

Kirsi Nurmi

Liiketoimintajohtaja
Palvelutilat
040 767 6001
kirsi.nurmi@lapti.fi

Ota yhteyttä
close

Ota yhteyttä

Arttu Korhonen

Varatoimitusjohtaja
Palvelutilat ja Hankinta
050 344 3204
arttu.korhonen@lapti.fi

Kirsi Nurmi

Liiketoimintajohtaja
Palvelutilat
040 767 6001
kirsi.nurmi@lapti.fi