Tutustu rakentamiimme Palvelutiloihin

Katso muita referenssikohteitamme

Myllyhaan koulu, Nokia

Lapti on luovuttanut Myllyhaan koulun Nokian kaupungille 30.7. Koulussa on tilat 450 alakoulun oppilaalle. Tänä lukuvuonna koulussa on noin 330 oppilasta ja 40 työntekijää. Myllyhaan koulun rakentaminen aloitettiin toukokuussa 2020 ja tilat valmistuivat heinäkuussa 2021. Hanke toteutettiin KVR-urakkana, jossa Lapti vastasi koulun suunnittelusta ja rakentamisesta.

Kiinteistö Oy Kiilakivi, Oulu

Lapti rakensi projektijohtourakkana Kiinteistö Oy Kiilakiven Oulussa. Pääosa tiloista on Pohjola Sairaalan käytössä.

Katuman uusi päiväkoti Hämeenlinnassa

Katuman uusi päiväkotirakennus on 3-ryhmäinen päiväkoti, jossa on hoitopaikkoja 68 lapselle. Rakennus sisältää ryhmähuoneita, lepohuoneita, toimintatiloja, jakelukeittiön sekä muita aputiloja. Piharakennuksena on lämmittämätön varasto. Jätehuoltoa varten on jätekatos. Hanke toteutettiin KVR-urakkana.

Oulun Kynsilehtoon valmistui 180 asuntoa

Oulun Kynsilehtoon nousi monimuotoinen asuin- ja palvelukortteli, jonka pihapiiriin rakennettiin 113 asuntoa neljään kerrostaloon sekä palvelutalo, jossa on 11 senioriasuntoa ja 56 palveluasuntoa.

Hoivakoti Hangaspisto, Rovaniemi

Rovaniemellä syyskuussa 2017 avattiin 50-paikkainen ikäihmisten hoivakoti. Hoivakodissa on 30 tehostetun palveluasumisen paikkaa ja 20 paikkaa kevyen palveluasumisen tarpeisiin.

Hoivakoti Lähteentie, Heinola

30-paikkainen hoivakoti

Hoivakoti Kikaristonkatu, Hämeenlinna

48-paikkainen hoivakoti

Päiväkoti Laivurinkatu, Nokia

4-ryhmäinen päiväkoti

Päiväkoti Sasi, Hämeenkyrö

8-ryhmäinen päiväkoti

Kivennavantien päiväkoti, Espoo

10-ryhmäinen päiväkoti

Utajärven kirkonkylän päiväkoti

3-ryhmäinen päiväkoti

Asunto Oy Kuopion Ukkokoti, Kuopio

Satavuotias Ukkokoti sijaitsee vehreän puiston ympäröimänä kauniilla paikalla, Kuopion keskustan välittömässä läheisyydessä. Peruskorjatussa Ukkokodissa ja viereen rakennetussa uudisrakennuksessa on yhteensä 19 huoneistoa.