Palvelemme rakentajaa, omistajaa ja käyttäjää luotettavasti etelästä pohjoiseen

Laptitecin taustalla on kahden yrityksen menestystarina, Terawattin ja Nuotekin. Vuoden 2018 alussa tarinat kohtasivat ja yritysten yhdistymisen myötä syntyi Laptitec. Yhdistymisen tavoitteena on hyödyntää molempien yhtiöiden vahvuuksia ja  vahvistaa sekä laajentaa palvelutarjontaa koko Suomen alueella lähes 300 henkilön voimin. Tämän myötä pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin ja vahvemmin.

Meidän kanssamme valmistuu luotettavasti koko talotekniikka: LVI, sähkö ja automaatio. Jo suunnittelun alkuvaiheesta asti saat meiltä toimivimmat ideat, joilla juuri sinun kiinteistösi saadaan sykkimään oikeaan tahtiin. Yhtä fiksusti ja sitoutuneesti teemme myös varsinaisen asennustyön. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa ja Kuopiossa. Tarjoamme tunnustettua osaamistamme laajalla rintamalla kerros- ja rivitaloihin, pientaloihin, liike- ja palvelutiloihin ja putkiremontteihin.

Rakentajalle tarjoamme ammattitaitoisen ja sitoutuneen suunnittelu- ja toteutustiimin, jonka kanssa kiinteistö saadaan aikataulussa valmiiksi ja viimeistellyksi.

Omistajana saat meiltä käyttövalmiin ja modernin talotekniikan sekä kattavan dokumentaation, jonka avulla rakennuksen ylläpito onnistuu vielä vuosienkin kuluttua.

Käyttäjä puolestaan pääsee toimimaan kiinteistössä, joka sopeutuu mahdollisimman hyvin käyttäjän tarpeisiin ja tarjoaa tehokkaan, turvallisen ja viihtyisän ympäristön.

Ota yhteyttä

Jussi Holma

Toimitusjohtaja
Laptitec Oy
050 462 7695
jussi.holma@lapti.fi

Hannes Kokko

Tuotantojohtaja
041 458 6198
hannes.kokko@lapti.fi

Joonas Anttila

Suunnittelujohtaja
050 303 4994
joonas.anttila@lapti.fi

Lasse Impiö

Liiketoimintajohtaja
Asunnot, liiketilat ja palvelutilat
040 450 7023
lasse.impio@lapti.fi

Samuli Paakki

Liiketoimintajohtaja
Putkiremontit
040 450 7020
samuli.paakki@lapti.fi

Timo Mäenpää

Liiketoimintajohtaja
Pientalot
050 567 6028
timo.maenpaa@lapti.fi

Anna Leppälä

Hallinnon assistentti, Laptitec Oy (ent. Terawatt)
040 450 5050
anna.leppala@lapti.fi

Marianna Alakärppä

Hallinnon assistentti, Nuotek
044 534 9242
marianna.alakarppa@lapti.fi