Urakointia joustavasti yhteistyössä rakennuttajan kanssa

Meillä on pitkä kokemus erilaisten tilojen rakentajana. Rakennamme rivi- ja kerrostaloja, liike- ja toimistokiinteistöjä sekä palvelutiloja, kuten päiväkoteja, hoivakiinteistöjä, palvelukeskuksia, kouluja ja terveydenhoitokiinteistöjä.  Tilaajan toiveen mukaisesti toteutamme hankkeen kokonaisvastuu-urakkana (KVR), rakennusurakkana tai projektinjohtourakkana.

Asiakaslähtöiset toimitilaratkaisut

Rakennamme asiakaan tarpeisiin vastaavat toimitilat nopeasti ja kustannustehokkaasti avaimet käteen -palveluna laadusta tinkimättä. Lapti-toimitilakonsepti perustuu vakioituihin suunnitteluratkaisuihin ja esivalmistettuihin elementteihin. Se soveltuu erityisesti toimisto-, tuotanto-, liike-, varasto- ja urheilutilojen rakentamiseen. Tilat räätälöidään vastaamaan asiakkaan tarpeita.

Lapti-toimitilakonseptissa huomioidaan sijainnin lisäksi hankkeiden kaupallinen, tekninen ja toiminnallinen elinkaari. Nämä tuovat rakentamiseen laatua, kustannustehokkuutta ja nopeutta, mikä näkyy asiakkaille kohtuullisina vuokratasoina ja helposti vuokrattavina tiloina.

Kuopion uusi maamerkki Kuopion Portti

Kuopion Portti valmistuu kolmessa vaiheessa vuosien 2018-2023 aikana. Etsitpä sitten kotia, sijoitusasuntoa, liike- tai toimistotilaa, tähän tilaisuuteen kannattaa tarttua nyt!

Lue lisää

Kuopion yliopistollinen sairaala

Lapti Kuopion yliopistollisen sairaalan Uusi Sydän -allianssihankkeen päätoteuttajaksi –uudisrakennukseen tulee noin 400 uutta sairaansijaa. Rakentaminen käynnistyy huhtikuussa.

Lue lisää

Ota yhteyttä. Keskustellaan lisää hankkeestasi.

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Sami Alanen

Aluejohtaja
Asuntorakentaminen
Etelä-Suomi
0400 250 474

Risto Pekkarinen

Aluejohtaja
Itä-Suomi
040 134 5244

Samuli Heino

Aluejohtaja
Keski-Suomi
050 388 8507

Tapio Rantala

Tuotantojohtaja
Pirkanmaa
050 379 6394

Mikko Lohi

Aluejohtaja
Pohjois-Suomi
045 631 2946