Upea Kuopion Portti kohoaa kaupungin uutena maamerkkinä keskustaan rautatieaseman kupeeseen

 

 

 

Kuopion Portti muodostaa modernin kaupunki- ja matkakeskuksen tornitaloineen, aukioineen ja kevyen liikenteen väylineen.

Kuopion Portti tarjoaa ainutlaatuisia mahdollisuuksia niin asumiseen kuin yrittämiseenkin. Asuntojen lisäksi saman katon alle tulee mm. kauppoja sekä viihde-, terveys-, hoiva- ja hyvinvointipalveluja. Tilaa erilaisille toiminnoille on kaikkiaan 50 000 kerrosneliötä.

Kuopion Portti valmistuu kolmessa vaiheessa vuosien 2018-2023 aikana. Etsitpä sitten kotia, sijoitusasuntoa, liike- tai toimistotilaa, tähän tilaisuuteen kannattaa tarttua nyt!

Kuopion Portin asunnot

Kuopion Porttiin rakennetaan asuntoja useassa vaiheessa. Ensimmäisenä esittelyyn tulee Asunto Oy Kuopion Aseman Torni. Se muodostuu 56 asunnosta, jotka sijoittuvat 9. kerroksesta ylöspäin. Alempiin kerroksiin suunnitellaan mm. hoivapalveluita ja palveluasuntoja.

Lue lisää

Kuopion Portin liiketilat

Kuopion Porttiin tulee yli 3 000 kerrosneliötä liiketilaa. Tarjolla on loistavia vaihtoehtoja monenlaisille ja -kokoisille yrityksille. Kysy vapaita tiloja. Yhteystiedot löydät sivun alalaidasta.

Kuopion Portin toimistotilat

Kuopion Porttiin tulee yli 7 000 kerrosneliötä toimistotilaa. Kysy vapaita tiloja. Yhteystiedot löydät sivun alalaidasta.

Kuopion Portin työmaa

Lue Kuopion Portin työmaan tuoreimmat uutiset.

Lue lisää

Kysy lisää Kuopion Portin liike- ja toimistotiloista tai asunnoista

Risto Pekkarinen

Aluejohtaja
Itä-Suomi
040 134 5244
risto.pekkarinen@lapti.fi

Erno Ruotsalainen

Rakennuttajapäällikkö
Itä-Suomi
040 822 2166
erno.ruotsalainen@lapti.fi

Jean Mattsson

Myyntipäällikkö, LKV
Asuntomyynti, Itä-Suomi
0400 599 117
jean.mattsson@lapti.fi

Katja Kärkkäinen

Asuntomyyjä
Itä-Suomi
Perhevapaalla

Matti Herranen

Asuntomyyjä
Itä-Suomi
040 186 1831
matti.herranen@lapti.fi