Upea Kuopion Portti kohoaa kaupungin uutena maamerkkinä keskustaan rautatieaseman kupeeseen

 

Kuopion Portti muodostaa modernin kaupunki- ja matkakeskuksen tornitaloineen, aukioineen ja kevyen liikenteen väylineen.

Kuopion Portti tarjoaa ainutlaatuisia mahdollisuuksia niin asumiseen kuin yrittämiseenkin. Asuntojen lisäksi saman katon alle tulee mm. kauppoja sekä viihde-, terveys-, hoiva- ja hyvinvointipalveluja. Tilaa erilaisille toiminnoille on kaikkiaan 50 000 kerrosneliötä. Kuopion Portin lämmitysmuoto on maalämpö. Sekä liike- että asuintilat viilennetään ja lämmitetään maaperästä saatavalla geoenergialla. Pumppujen tarvitsema sähkö ostetaan vesivoimalla tuotettuna ja katolle on lisäksi suunniteltu aurinkopaneeleja. Aurinkopaneelien tuottamaa sähköä käytetään muun muassa pysäköintitalon valaistukseen ja sähköautojen lataukseen. Kyseessä on täysin hiilineutraali energiaratkaisu. Lue lisää.

Kuopion Portti valmistuu kolmessa vaiheessa vuosien 2018-2023 aikana. Etsitpä sitten kotia, sijoitusasuntoa, liike- tai toimistotilaa, tähän tilaisuuteen kannattaa tarttua nyt!

Kuopion Portin asunnot

Suunnittelemme Kuopion Porttiin toisessa vaiheessa valmistuvaa 17-kerroksista Asunto Oy Kuopion Aseman Väylää, joka tulee ennakkomarkkinointiin piakkoin. Myynnissä on Kuopion Portin ensimmäisessä vaiheessa valmistuva Asunto Oy Kuopion Aseman Torni.

Lue lisää

Kuopion Portin liiketilat

Kuopion Porttiin tulee yli 3 000 kerrosneliötä liiketilaa. Tarjolla on loistavia vaihtoehtoja monenlaisille ja -kokoisille yrityksille. Kysy vapaita tiloja. Yhteystiedot löydät sivun alalaidasta.

Lue lisää

Kuopion Portin toimistotilat

Kuopion Porttiin tulee yli 7 000 kerrosneliötä toimistotilaa. Kysy vapaita tiloja. Yhteystiedot löydät sivun alalaidasta.

Lue lisää

Kuopion Portin työmaa

Lue Kuopion Portin työmaan tuoreimmat uutiset.

Lue lisää

Kysy lisää Kuopion Portin liike- ja toimistotiloista tai asunnoista

Risto Pekkarinen

Aluejohtaja
Itä-Suomi
040 134 5244
risto.pekkarinen@lapti.fi

Erno Ruotsalainen

Rakennuttajapäällikkö
Itä-Suomi
040 822 2166
erno.ruotsalainen@lapti.fi

Jean Mattsson

Myyntipäällikkö, LKV
Asuntomyynti, Itä-Suomi
0400 599 117
jean.mattsson@lapti.fi

Katja Kärkkäinen

Asuntomyyjä
Itä-Suomi
Perhevapaalla

Matti Herranen

Asuntomyyjä
Itä-Suomi
040 186 1831
matti.herranen@lapti.fi