Tikkurilan Centerissä on vetovoimaa

Asuntoja ja liiketilaa yhdistävä Tikkurilan Center kohoaa Tikkurilan keskustaan. Sijainti kehittyvän kävelykadun varrella on luonnostaan vetovoimainen ja uudet, modernit liiketilat luovat puitteet menestyksellesi. Tikkurilan Center valmistuu syksyllä 2020.

Nyt myynnissä olevassa Tikkurilan Centerissä on n.  450 m2 liiketilaa, joka jakautuu seitsemään osaan: 66,5 m2, 52,5 m2, 51 m2, 51,5 m2, 94,5 m2, 86,5 m2 ja 53,5 m2. Osa tiloista on yhdistettävissä, jolloin käytössäsi on esimerkiksi reilut 220 m2.

 

 

Tilat soveltuvat erinomaisesti esim. kauppa-, kahvila-, ravintola-, toimisto- ja asiakaspalvelutoimintaan. Alueella sijaitsee jo ennestään vetovoimaisia yrityksiä, mm. Prisma, Cafe Picnic ja Chico’s.

 

Sijoita Tikkurilan Centeriin

Uudet, modernit liiketilat kaiken ytimessä houkuttelevat monenlaisia yrityksiä kaupoista kahviloihin ja erilaisiin palveluyrityksiin. Ota yhteyttä niin keskustellaan tarpeistasi tarkemmin.

Tutustu myös asuntoihin

Tuo yrityksesi Tikkurilan Centeriin

Sijainti kaiken ytimessä varmistaa asiakasvirrat ja uudet, modernit liiketilat takaavat niin sinun kuin asiakkaittesi viihtyvyyden. Ota yhteyttä niin keskustellaan tarpeistasi tarkemmin.

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä

*Pakollinen tieto
Kiitos yhteydenotostasi


Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.