Pientalot – Pelaajat pitkiä, laatutaso korkea

/ 18.12.2017

Pelaajat pitkiä, laatutaso korkea

Kisakallion Urheiluopisto on innovatiivinen koulutus-, valmennus- ja vapaa-ajankeskus, joka tarjoaa elämyksiä, liikunnan riemua ja valmennuksia kaikille, perheistä huippu-urheilijoihin.

Hanke lyhyesti

  • 2 kpl korkealaatusia, yksilöllisiä, vuokrakäyttöön tulevia hirsimökkejä
  • Terawatt mukana kohteessa vastuullisena LVI- ja sähkötyöurakoitsijana

”Lämpimästi voin Terawattia suositella, meillä tulee jatkumaan yhteistyö heidän kanssaan myös tulevaisuudessa”, Juhani Saukko, myyyntipäällikkö, Finnlamelli

Lähtötilanne ja haasteet

Kisakallio-säätiö tilasi kaksi valmista mökkiä Finnlamelli-talotehtaalta. Asiakas halusi hyvän valmispaketin myös tekniikan osalta. Niinpä Finnlamelli tilasi Terawattilta LVIS-työt näihin mökkeihin. ”Etsimme yhteistyökumppania, jolla on konsepti kasassa ja joka pystyy hoitamaan niin sähkön kuin LVI-puolen. Ja pysymään tiukassa aikataulussa. Terawatt vastasi kaikkiin näihin haasteisiin”, toteaa myyntipäällikkö Juhani Saukko Finnlamellilta.

Lähtötilanteessa erityistoivomuksena oli, että molempiin mökkeihin haluttiin tekniikka alusta loppuun valmiiksi tehtynä. Toinen mökeistä oli tulossa koripalloilijoiden käyttöön, joten sinne asennettiin esimerkiksi suihkut korkeammalle ja wc-istuimiksi hankittiin korkeammat mallit. Toinen mökeistä toteutettiin standardimitoin, mutta yksilöllisesti.

Ratkaisut

Terawatt toteutti kohteen LVI- ja sähkösuunnittelun alusta loppuun, tilaajan kanssa yhdessä suunnitellen. Erikoisratkaisuna kohteessa oli tilaajan toiveesta tehty avovalu, jonka Terawatt myi kohteeseen yhdessä Perustavan kanssa.

Hyödyt

Terawatt pystyi tyydyttämään tilaajan erikoisemmatkin tarpeet tekniikan osalta. Tässäkin kohteessa molemmat mökit tehtiin yksilöinä, avaimet käteen -periaatteella.

Työ sujui hienosti suunnittelusta toteutukseen, ja kaikki osapuolet olivat tyytyväsiä. ”Rautaisen ammattitaidon lisäksi pidän suuressa arvossa yleensäkin Terawattin selkeätä tapaa toimia: kaikki sovittu dokumentoidaan, ja niinpä jälkipyykkille ei jää sijaa. Helppoa ja saumatonta”, Saukko kehuu yhteistyökumppaneitaan. ”Lämpimästi voin Terawattia suositella, meillä tulee jatkumaan yhteistyö heidän kanssaan myös tulevaisuudessa.” hän lopettaa.