Modernia liike- ja toimistotilaa

TOIMISTOKESKUS ÄYRITIE 6

AVIAPOLIS, ÄYRITIE 6, 01510 VANTAA

Vuokrattavat tilat

Vuokrattavat tilat 100-7 000 m2 sijaitsevat toimitalon kerroksissa K1-7.

  • K1-kerroksessa lämmintä varastotilaa 135 m2.
  • 1. kerroksessa toimisto-, liike-/show room -tilaa 411 m2
  • 2.-7. kerros: yhdessä kerroksessa jaettavaa toimistotilaa 885 hum2, johon on mahdollisuus sijoittaa montitilatoimistoon esim. 100 työpistettä.

    Laptin resurssiviisaasti rakennetussa toimitalossa tilat ovat aina räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaisiksi.

Sijainti

Äyritie 6:n toimistokeskus rakennetaan näkyvälle paikalle Kehä III:n ja Tuusulantien viereen Aviapoliksen alueelle. Kiinteistön lähellä on useita bussipysäkkejä, joista on yhteydet Helsingin keskustaan, Tikkurilaan ja lentoasemalle. Alueella on Kehäradan rautatieasema Aviapolis.

Aviapolis on kasvava kaupunkikeskittymä. Alueella on yli 600 kansainvälistä yritystä, noin 37 000 työpaikkaa ja yli 20 000 asukasta.

Kiinnostuitko Äyritien räätälöitävistä toimitiloista?

Jätä lomakkeella yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Pysäköinti

Autopaikat noin 355 kpl sijaitsevat ensimmäisessä vaiheessa toimistokeskuksen piha-alueella, myöhemmin toteutetaan myös pysäköintilaitos jossa noin 412 autopaikkaa. Osa autopaikoista on sähköautoille tarkoitettuja latauspaikkoja.

Palvelut

Aviapoliksessa on erinomainen palvelutarjonta, sillä siellä sijaitsee myyntimäärältään Suomen suurin kauppakeskus Jumbo. Jumbosta löytyy lukuisia erikoisliikkeitä, ravintoloita ja kahviloita sekä isot
hypermarketit. Sen naapurissa sijaitsee viihde- ja hotellikeskus Flamingo kylpylöineen ja elokuvateattereineen. Tammistossa on oma ostosalueensa, Tammiston ostospuisto, jossa on monia erikoiskaupan suurliikkeitä ja outlet-myymälöitä. Näiden lisäksi Aviapoliksen asuinalueilla on omia lähikauppoja ja kioskeja.
Rälssitien toisella puolella Äyritie 8-12:ssa sijaitsee Business Park, jossa mm. lounasravintola, kokous-, kuntosali- ja saunatiloja.

Kulkuyhteydet

Aviapolis on lentoliikenteen ohella myös muun liikenteen solmukohta. Alueella on Kehäradan rautatieasema Aviapolis. Pääteistä alueen läpi kulkevat Kehä III sekä Tuusulanväylä. Aviapoliksesta kulkee runsaasti bussireittejä eri puolille Vantaata ja pääkaupunkiseutua. Alueelle on myös asennettu runsaasti uusia kaupunkipyöräasemia.

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Tuomas Lindfors

Johtaja, hankekehitys ja myynti
Palvelu- ja toimitilarakentaminen
040 590 3917

Haluan lisätietoja Äyritie 6:n vuokrattavista toimitiloista

Olen kiinnostunut vapaista toimitiloista

Olen kiinnostunut vapaista toimitiloista