Uusi koti perinteikkäästä kaupunginosasta

Tuira on Oulun suurimpia ja suosituimpia kaupungiosia. Se sijaitsee Oulujoen pohjoisrannalla kaupungin keskustan ja yliopiston välissä. Alueelta on erinomaiset yhteydet kaikkiin suuntiin niin julkisilla, omalla autolla kuin pyörälläkin. Suurin osa kaupungin paikallisbusseista sekä seutu- ja kaukoliikenteen linja-autoista kulkee Tuiran kautta. Keskustaan on vain parisen kilometriä, rautatieasemalle hieman enemmän ja esimerkiksi yliopistolle neljä kilometriä.

Tuiraan on rakenteilla viiden kerrostaloyhtiön kortteli, johon on suunniteltu yhteensä 240 asuntoa. Korttelin ensimmäiset kaksi rakennusta Asunto Oy Tuiran Kallio ja Asunto Oy Tuiran Tyrske ovat muuttovalmiita ja loppuun myydyt. Korttelin kolmas rakennus, Asunto Oy Tuiran Tyyni on myös muuttovalmis ja vapaana on vielä muutama kolmio. Neljännen rakennuksen, Asunto Oy Tuiran Kaarteen rakennustyöt ovat käynnissä ja vapaana on muutamia 65m2 ja 68m2 kokoisia kolmioita. Korttelin viimeisen rakennuksen Asunto Oy Tuiran Uurteen rakennustyöt ovat käynnistyneet. Uurteessa on vielä vapaana erikokoisia kaksioita ja muutama kolmio.

Rakenteilla: Asunto Oy Tuiran Uurre

Korttelin viimeisen taloyhtiön rakennustyöt ovat alkaneet ja vapaana on vielä erikokoisia kaksioita ja muutama kolmio.

Lue lisää

Rakenteilla: Asunto Oy Tuiran Kaarre

Tuiran Kaarre on korttelin neljäs kerrostalo. 8-kerroksiseen kerrostaloon tulee 56 asuntoa.

Lue lisää

Muuttovalmis: Asunto Oy Tuiran Tyyni

Tuiran Tyyni on muuttovalmis. Vapaana on vielä muutama 73,0m2 kokoinen kolmio.

Lue lisää

Kaleva: Tuira valittiin vuoden kau­pun­gi­no­sak­si 2019

"Suomen Kotiseutuliitto valitsi Tuiran vuoden 2019 parhaaksi kaupunginosaksi. Kotiseutuliitto kehuu 7000 asukkaan Tuiraa mielenkiintoiseksi ja eläväiseksi kaupunginosaksi, jossa menneisyys ja tulevaisuus yhdistyvät sulassa sovussa." Lue artikkeli kokonaisuudessaan

Lue lisää