Ota yhteyttä ja kerro meille osaamisestasi – hyviä ammattilaisia tarvitaan koko ajan

Meillä on koko ajan avoinna mielenkiintoisia työtehtäviä. Tutustu avoimiin tehtäviin ja lähetä hakemuksesi. Jos et kuitenkaan löydä avoimista tehtävistä juuri sinulle sopivaa unelmatyöpaikkaa, voit jättää yhteystietosi meille myös avoimella hakulomakkeella. Kerro meille, millaisista tehtävistä olisit kiinnostunut ja millaista kokemusta sinulla on tähän liittyen.

Avoimet työpaikat tällä hetkellä

Rakentaminen

TyöpaikkaSijaintiHaku päättyy
Rakennuttaja-asiamies Vantaa 09.12.2018
Asuntomyyjä Vantaalle Etelä-Suomi 28.11.2018
Työnjohtajia ja vastaavia työnjohtajia Pohjois-Suomi 18.11.2018
Avoin hakemus, rakentaminen

Talotekniikka Laptitec

TyöpaikkaSijaintiHaku päättyy
Tuotantopäällikkö Espooseen Espoo 11.12.2018
LV-projektipäällikkö Vantaalle Vantaa 11.12.2018
Kärkimiestaitoinen sähköasentaja Vantaa 11.12.2018
Kärkimiestaitoinen IV-asentaja Vantaa 22.11.2018
Avoin hakemus, Talotekniikka

Laptilla viihdytään

Laptilla ollaan erittäin tyytyväisiä työhön ja työnantajaan. Lapti koetaan turvalliseksi työnantajaksi, joka tarjoaa tilaisuuden oppia uutta, edetä uralla sekä saada lisää vastuuta. Henkilöstöä arvostetaan, työilmapiiri on hyvä ja asioihin pääsee vaikuttamaan.

Vahva panostus työhyvinvointiin

Pidämme huolta siitä, että työntekijöidemme työ ja vapaa-aika ovat tasapainossa. Tarjoamme laptilaisille mm. lakisääteistä laajemmat työterveyspalvelut, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, ePassin, työhyvinvointipäivät ja mahdollisuuden loman viettoon loma-osakkeissamme.

Opiskelijalle

Tarjoamme rakennus- ja talotekniikka-alan opiskelijoille monipuolisesti harjoittelumahdollisuuksia opiskelun aikana sekä valmistumassa oleville. Tule ja rakenna oma urapolkusi Laptilla.

Tutustu Laptiin harjoittelupaikkana

Vesa Hyrkäs

Rakennuspäällikkö

Lapti on kehittyvä ja eteenpäin suuntautunut rakennusliike, jossa arvostetaan osaamista ja panostetaan työturvallisuuteen.
Yrityksessä toimitaan yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Kaikilla on vaikutusmahdollisuudet ja kaikkien panosta arvostetaan.

Lauri Nevalainen

Työnjohtaja, LVI

Lähdin hakemaan Laptitecille sen takia, että yritys viesti minulle olevansa ammattitaitoinen, nuorekas sekä kehittyvä yritys. Jo ensimmäisellä käynnillä oli tunnelma vastaanottavainen. Minulle tuli heti sellainen kuva, että tämä olisi hyvä paikka työskennellä.

Marko Katainen

Työnjohtaja, sähkö

Saamme tehdä asiakkaillemme hyviä ja toimivia koteja. Työtehtävät ovat monipuolisia ja työkaverit mahtavia. Työssä on myös mahdollisuus kehittyä ja haastaa itseään.

Olen kokenut, että työntekijät viihtyvät Laptitecilla. Heitä arvostetaan ja heitä kuunnellaan. Asentajien mielipiteitä otetaan huomioon ja niitä viedään eteenpäin. Pystymme määrittelemään ja muotoilemaan omia työtapojamme, Marko toteaa.

Patrick Ollas

Avainasiakaspäällikkö

Tulin vuoden 2013 joulukuussa sähköasentajaksi taloon. Kolmen vuoden jälkeen minulle heräsi mielenkiinto katsoa rakennusalaa hieman eri perspektiivistä ja sitä kautta sopivan työpaikan avauduttua talon sisällä päädyin näihin tehtäviin. Toimin myyntiorganisaatiossa avainasiakaspäällikkönä, Patrick kertoo. Laptitecin arvot olivat sopivat ja sitä kautta päädyin hakemaan tänne. Laptitec oli myös sopivan kokoinen yritys ollakseen notkea ja pystyäkseen reagoimaan nopeasti asioihin.

Petri Hakala

Sähköasentaja

Tykkään työskennellä Laptitecilla siksi, että täällä on mukava ympäristö, mukavat työntekijät sekä toimihenkilöt ja hyvä yhteishenki. Yrityksenä Laptitec antaa työntekijöille paljon. Täällä saa hyvää kokemusta ja pääsee kehittymään. Vastuuta voi halutessaan ottaa ja sitä ollaan valmiita myös antamaan, Petri kuvailee.

Arttu Similä

Projektipäällikkö, asuntorakentaminen

Laptilla toteutuu vastuun ja vapauden työkulttuuri, mikä sopii ainakin minulle erinomaisesti. Saan vastuuta ja minuun luotetaan. Päätöksenteko on ketterää ja suoraviivaista sekä minulla on valta tehdä päätöksiä omalla vastuualueellani. Minulla on selkeä rooli ja merkitys joukkueessa, jonka tavoitteena on menestyä ja kehittyä. Kehittyvään ja kannattavasti kasvavaan Laptiin aukeaa jatkuvasti mahdollisuuksia urakehitykseen, joista olen itse päässyt jo hyötymään. Henkilöstön kehittämiseen ja hyvinvointiin suhtaudutaan erittäin myönteisesti. Itse pidän tätä erittäin tärkeänä ja olemmekin esimieheni kanssa suunnitelleet koulutuksia ja työtehtäviä siten, että ne tukisivat tulevaisuuden urapolun kehittymistä vahvuusalueideni ympärille. Pidän myös ison ja taloudellisesti vahvan yrityksen tuomaa vakautta tärkeänä.

Juha Nieminen

Työpäällikkö

Tykkään työskennellä Laptilla siksi, että täällä on mielenkiintoisia työtehtäviä ja ammattitaitoiset työkaverit saavat päivät lentämään huimaa vauhtia. Työ on haastavaa ja tiimityöskentely tekevät työstä antoisaa. Rento, asiallinen ja jämäkkä johtamistaito välittyy päivittäin työpaikalla. Yrityksenä Lapti on kasvava, joka panostaa työturvallisuuteen ja laatuun. Täällä nuoria ihmisiä kasvatetaan työtehtäviin hyvällä otteella ja annetaan vastuuta. Työn vapaus ja vastuu antavat vapauden tehdä asioita omalla muotilla, yhteisien pelisääntöjen puitteissa. Mahtava paikka.