Ota yhteyttä ja kerro meille osaamisestasi – hyviä ammattilaisia tarvitaan koko ajan

Meillä on koko ajan avoinna mielenkiintoisia työtehtäviä. Tutustu avoimiin tehtäviin ja lähetä hakemuksesi. Jos et kuitenkaan löydä avoimista tehtävistä juuri sinulle sopivaa unelmatyöpaikkaa, voit jättää yhteystietosi meille myös avoimella hakulomakkeella. Kerro meille, millaisista tehtävistä olisit kiinnostunut ja millaista kokemusta sinulla on tähän liittyen. Otamme sinuun yhteyttä heti, kun juuri sinulle sopiva työtehtävä avautuu.

Katso avoimet työpaikat

Laptilla viihdytään

Laptilla ollaan erittäin tyytyväisiä työhön ja työnantajaan. Lapti koetaan turvalliseksi työnantajaksi, joka tarjoaa tilaisuuden oppia uutta, edetä urallaan sekä saada lisää vastuuta. Henkilöstöä arvostetaan, työilmapiiri on hyvä ja asioihin pääsee vaikuttamaan.

Vahva panostus työhyvinvointiin

Pidämme huolta siitä, että työntekijöidemme työ ja vapaa-aika ovat tasapainossa. Tarjoamme laptilaisille mm. lakisääteistä laajemmat työterveyspalvelut, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, sporttipassin, työhyvinvointipäivät ja mahdollisuuden loman viettoon loma-osakkeissamme.

Opiskelijalle

Tarjoamme rakennus- ja talotekniikka-alan opiskelijoille monipuolisesti harjoittelumahdollisuuksia opiskelun aikana sekä valmistumassa oleville. Tule ja rakenna oma urapolkusi Laptilla.

Tutustu Laptiin harjoittelupaikkana

Anna-Mari Donner

Asuntomyyjä

Meillä on dynaaminen ja nuorekas työyhteisö, kasvavassa yrityksessä. Rakennamme koteja huomioiden ostajan toiveet. On mukava palvella asiakkaita. Lapti huomioi myös työntekijöiden hyvinvoinnin; kuntoilua, mökkimahdollisuutta yms. kuuluu etuihin.

Matti Lappalainen

Työnjohtaja

Laptilla työskennellessäni olen huomannut sen, että täällä jokainen työntekijä on arvokas ja saa äänensä kuuluville. Myös nuoremmat työntekijät saavat vastuulleen monipuolisia tehtäviä ja heidän mielipiteitään arvostetaan. Lapti antaa mahdollisuuden kehittyä ja viedä asioita eteenpäin!

Vesa Hyrkäs

Rakennuspäällikkö

Lapti on kehittyvä ja eteenpäin suuntautunut rakennusliike, jossa arvostetaan osaamista ja panostetaan työturvallisuuteen.
Yrityksessä toimitaan yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Kaikilla on vaikutusmahdollisuudet ja kaikkien panosta arvostetaan.

Lauri Nevalainen

Työnjohtaja, LVI

Lähdin hakemaan Laptitecille sen takia, että yritys viesti minulle olevansa ammattitaitoinen, nuorekas sekä kehittyvä yritys. Jo ensimmäisellä käynnillä oli tunnelma vastaanottavainen. Minulle tuli heti sellainen kuva, että tämä olisi hyvä paikka työskennellä.

Marko Katainen

Työnjohtaja, sähkö

Saamme tehdä asiakkaillemme hyviä ja toimivia koteja. Työtehtävät ovat monipuolisia ja työkaverit mahtavia. Työssä on myös mahdollisuus kehittyä ja haastaa itseään.

Olen kokenut, että työntekijät viihtyvät Laptitecilla. Heitä arvostetaan ja heitä kuunnellaan. Asentajien mielipiteitä otetaan huomioon ja niitä viedään eteenpäin. Pystymme määrittelemään ja muotoilemaan omia työtapojamme, Marko toteaa.

Patrick Ollas

Laskentainsinööri

Tulin vuoden 2013 joulukuussa sähköasentajaksi taloon. Kolmen vuoden jälkeen minulle heräsi mielenkiinto katsoa rakennusalaa hieman eri perspektiivistä ja sitä kautta sopivan työpaikan avauduttua talon sisällä päädyin näihin tehtäviin. Toimin myyntiorganisaatiossa laskentainsinöörinä, Patrick kertoo. Laptitecin arvot olivat sopivat ja sitä kautta päädyin hakemaan tänne. Laptitec oli myös sopivan kokoinen yritys ollakseen notkea ja pystyäkseen reagoimaan nopeasti asioihin.