Laptilla pääset rakentamaan hyvän elämän puitteita itsellesi ja muille

Meillä jokainen pääsee vaikuttamaan omaan työhönsä ja yrityksemme toimintaan sekä kehittymään urallaan alan ammattilaiseksi – arvostamme jokaista ihmisenä ja ammattilaisena. Sen minkä lupaamme, sen teemme.

Vahva panostus työhyvinvointiin

Pidämme huolta siitä, että työntekijöidemme työ ja vapaa-aika ovat tasapainossa. Tarjoamme laptilaisille mm. lakisääteistä laajemmat työterveyspalvelut, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, ePassin, työhyvinvointipäivät ja mahdollisuuden loman viettoon loma-osakkeissamme.

Työkulttuurimme ja -ilmapiirimme – antaa kollegoidesi kertoa omin sanoin

Laptilla ollaan erittäin tyytyväisiä työhön ja työnantajaan. Lapti koetaan turvalliseksi työnantajaksi, joka tarjoaa tilaisuuden oppia uutta, edetä uralla sekä saada lisää vastuuta. Henkilöstöä arvostetaan, työilmapiiri on hyvä ja asioihin pääsee vaikuttamaan.

Meillä on kädet täynnä töitä, joten ota yhteyttä ja kerro meille osaamisestasi – hyviä ammattilaisia tarvitaan aina

Tutustu mielenkiintoisiin avoimiin tehtäviin ja lähetä hakemuksesi. Jos et kuitenkaan löydä avoimista tehtävistä juuri sinulle sopivaa unelmatyöpaikkaa, voit jättää yhteystietosi meille myös avoimella hakulomakkeella. Kerro meille, millaisista tehtävistä olisit kiinnostunut ja millaista kokemusta sinulla on tähän liittyen.

Avoimet työpaikat

TyöpaikkaSijaintiHaku päättyy
Vastaava työnjohtaja ja työnjohtaja Keski-Suomeen Keski-Suomi 30.09.2021
Hankintainsinööri Jyväskylään Keski-Suomi 26.09.2021
Avoin hakemus

Opiskelijalle

Tarjoamme rakennus- ja talotekniikka-alan opiskelijoille monipuolisesti harjoittelumahdollisuuksia opiskelun aikana sekä valmistumassa oleville. Tule ja rakenna oma urapolkusi Laptilla.

Oletko haasteita pelkäämätön nuori osaaja ja halukas oppimaan uutta? Meillä on sinulle paikka monipuolisten työmaatehtävien parissa. Tule mukaan osaavaan porukkaan, niin pääset näkemään, miten oppimasi asiat tehdään käytännössä. Ammattilaisemme perehdyttävät sinut tehtäviisi ja vastuuta saat vaiheittain. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden rakentaa tulevaisuuden urapolkuasi kasvavassa ja menestyvässä organisaatiossa – hyvässä ilmapiirissä. 

Lähetä meille avoin hakemus ja kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi, oletpa sitten opiskelusi alussa tai jo aiempaa kokemusta kartuttanut.

Tarkempaa tietoa harjoittelupaikoista antavat eri alueiden tuotantojohtaja ja/tai rakennuspäällikkö.