Ota yhteyttä ja kerro meille osaamisestasi – hyviä ammattilaisia tarvitaan koko ajan

Meillä on koko ajan avoinna mielenkiintoisia työtehtäviä. Tutustu avoimiin tehtäviin ja lähetä hakemuksesi. Jos et kuitenkaan löydä avoimista tehtävistä juuri sinulle sopivaa unelmatyöpaikkaa, voit jättää yhteystietosi meille myös avoimella hakulomakkeella. Kerro meille, millaisista tehtävistä olisit kiinnostunut ja millaista kokemusta sinulla on tähän liittyen.

Laptin avoimet työpaikat

TyöpaikkaSijaintiHaku päättyy
Vastaavia työnjohtajia ja työnjohtajia Pohjois-Suo Pohjois-Suomi 31.08.2020
Järjestelmäasiantuntija Ouluun Oulu 31.07.2020
Avoin hakemus

Laptilla viihdytään

Laptilla ollaan erittäin tyytyväisiä työhön ja työnantajaan. Lapti koetaan turvalliseksi työnantajaksi, joka tarjoaa tilaisuuden oppia uutta, edetä uralla sekä saada lisää vastuuta. Henkilöstöä arvostetaan, työilmapiiri on hyvä ja asioihin pääsee vaikuttamaan.

Vahva panostus työhyvinvointiin

Pidämme huolta siitä, että työntekijöidemme työ ja vapaa-aika ovat tasapainossa. Tarjoamme laptilaisille mm. lakisääteistä laajemmat työterveyspalvelut, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, ePassin, työhyvinvointipäivät ja mahdollisuuden loman viettoon loma-osakkeissamme.

Opiskelijalle

Tarjoamme rakennus- ja talotekniikka-alan opiskelijoille monipuolisesti harjoittelumahdollisuuksia opiskelun aikana sekä valmistumassa oleville. Tule ja rakenna oma urapolkusi Laptilla.

Tutustu Laptiin harjoittelupaikkana

Arttu Similä

Projektipäällikkö, asuntorakentaminen

Laptilla toteutuu vastuun ja vapauden työkulttuuri, mikä sopii ainakin minulle erinomaisesti. Saan vastuuta ja minuun luotetaan. Päätöksenteko on ketterää ja suoraviivaista sekä minulla on valta tehdä päätöksiä omalla vastuualueellani. Minulla on selkeä rooli ja merkitys joukkueessa, jonka tavoitteena on menestyä ja kehittyä. Kehittyvään ja kannattavasti kasvavaan Laptiin aukeaa jatkuvasti mahdollisuuksia urakehitykseen, joista olen itse päässyt jo hyötymään. Henkilöstön kehittämiseen ja hyvinvointiin suhtaudutaan erittäin myönteisesti. Itse pidän tätä erittäin tärkeänä ja olemmekin esimieheni kanssa suunnitelleet koulutuksia ja työtehtäviä siten, että ne tukisivat tulevaisuuden urapolun kehittymistä vahvuusalueideni ympärille. Pidän myös ison ja taloudellisesti vahvan yrityksen tuomaa vakautta tärkeänä.

Juha Nieminen

Työpäällikkö

Tykkään työskennellä Laptilla siksi, että täällä on mielenkiintoisia työtehtäviä ja ammattitaitoiset työkaverit saavat päivät lentämään huimaa vauhtia. Työ on haastavaa ja tiimityöskentely tekevät työstä antoisaa. Rento, asiallinen ja jämäkkä johtamistaito välittyy päivittäin työpaikalla. Yrityksenä Lapti on kasvava, joka panostaa työturvallisuuteen ja laatuun. Täällä nuoria ihmisiä kasvatetaan työtehtäviin hyvällä otteella ja annetaan vastuuta. Työn vapaus ja vastuu antavat vapauden tehdä asioita omalla muotilla, yhteisien pelisääntöjen puitteissa. Mahtava paikka työskennellä.