Ota yhteyttä ja kerro meille osaamisestasi – hyviä ammattilaisia tarvitaan koko ajan

Meillä on koko ajan avoinna mielenkiintoisia työtehtäviä. Tutustu avoimiin tehtäviin ja lähetä hakemuksesi. Jos et kuitenkaan löydä avoimista tehtävistä juuri sinulle sopivaa unelmatyöpaikkaa, voit jättää yhteystietosi meille myös avoimella hakulomakkeella. Kerro meille, millaisista tehtävistä olisit kiinnostunut ja millaista kokemusta sinulla on tähän liittyen.

Laptin avoimet työpaikat

TyöpaikkaSijaintiHaku päättyy
Avoin hakemus

Laptilla viihdytään

Laptilla ollaan erittäin tyytyväisiä työhön ja työnantajaan. Lapti koetaan turvalliseksi työnantajaksi, joka tarjoaa tilaisuuden oppia uutta, edetä uralla sekä saada lisää vastuuta. Henkilöstöä arvostetaan, työilmapiiri on hyvä ja asioihin pääsee vaikuttamaan.

Vahva panostus työhyvinvointiin

Pidämme huolta siitä, että työntekijöidemme työ ja vapaa-aika ovat tasapainossa. Tarjoamme laptilaisille mm. lakisääteistä laajemmat työterveyspalvelut, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, ePassin, työhyvinvointipäivät ja mahdollisuuden loman viettoon loma-osakkeissamme.

Opiskelijalle

Tarjoamme rakennus- ja talotekniikka-alan opiskelijoille monipuolisesti harjoittelumahdollisuuksia opiskelun aikana sekä valmistumassa oleville. Tule ja rakenna oma urapolkusi Laptilla.

Tutustu Laptiin harjoittelupaikkana

Enni Marttila

Rakennuttaja-assistentti

Vajaa seitsemän vuotta Laptilla työskennelleenä olen oppinut paljon uutta toimialasta ja työskennellyt useissa eri työtehtävissä. Lapti on ollut joustava työnantaja ja mahdollistanut työharjoittelun sekä opinnäytetyön suorittamisen yritykselle kun opiskelin työn ohella. Työtehtäväni ovat vaihtuneet taloushallinnosta rakennuttamisen puolelle ja kokemuksen karttuessa olen saanut lisää vastuuta. Laptin kasvaessa vuosien varrelta olen saanut paljon uusia kokemuksia ja mukavia työkavereita.

Markus Koskelo

Asuntomyyjä, Pohjois-Suomi

Aloitin Laptilla huhtikuussa 2020 asuntomyyjänä. Tätä ennen työskentelin yrittäjänä 15 vuotta. Kun luovuin yrityksestä, tuli ajankohtaiseksi miettiä uusia tuulia. Minulla on muutama tuttava töissä Laptilla ja olin jo kuullut heiltä paljon hyvää Laptista työnantajana ja yrityksen tavasta toimia. Kun myyjän paikka avautui Oulun asuntomyynnissä, päätin hakea tehtävään, ja tulinkin valituksi. En olisi uskonut, että uudessa työssä aloittaminen sujuisi näin helposti. Tunsin heti ensimmäisestä päivästä lähtien, että minut on otettu osaksi porukkaa. Työhön perehdyttäminen on järjestetty todella ammattimaisesti ja siihen panostetaan. Esimiehillä on aikaa vastata kysymyksiini ja aitoa kiinnostusta siihen, että saan riittävät eväät uuteen työhöni. Mielikuvani Laptista on ollut oikea ja se on vain vahvistunut puolen vuoden työskentelyn aikana. Olen kilpailuhenkinen ja koen omassa työssä mielekkäänä, että pääsen itse vaikuttamaan omin tavoitteisiini ja niiden toteutumiseen. Mielestäni oma asenne ja innostus on myyntityössä tärkeintä. Kun ne ovat kunnossa, tulee tulostakin. Parasta Laptissa on positiivinen ilmapiiri ja tekemisen meininki. Siitä tulee tunne, että menemme yhdessä rohkeasti eteenpäin.

Jussi Häikiö

Tuotantoinsinööri

Olen ollut Laptilla töissä reilut kolme vuotta ja viihdyn täällä erinomaisesti.
Laptissa työpaikkana yhdistyvät minun mielestäni sekä pienille, että suurille yrityksille tyypilliset parhaat puolet. Päätöksenteko on nopeaa ja organisaation hierarkia on matala. Koen, että saan ääneni kuuluviin kuin pienessä perheyrityksessä. Kuitenkin edut, vakavaraisuus ja toimintamallit, sekä prosessit ovat niin kuin isossa yrityksessä kuuluukin olla.
Yhteishenki on huippuluokkaa ja saan nauraa töissä melkeinpä päivittäin. Ilmapiiri on rento, mutta työt kuitenkin hoidetaan aina asianmukaisesti. Todennäköisesti tämän takia työn tekeminen on hyvin vapaata: pystymme luottamaan, että kukin hoitaa omat tehtävänsä niin hyvin, kun pystyy. Huippu työpaikka.

Carita Kankare

Asukaspalveluvastaava

Olen työskennellyt Laptilla asukaspalveluvastaavana nyt vuoden ajan, ja olen viihtynyt erinomaisesti. Parasta työssäni on se, kun asunnosta saadaan suunniteltua yhdessä asiakkaan kanssa juuri hänenlaisensa koti. Työni on monipuolista, eikä kahta samanlaista päivää juuri ole. Työhöni kuuluu asiakkaiden auttaminen materiaali- ja varustevalinnoissa sekä muutostöiden suunnittelu. Lisäksi osallistun uusien kohteiden suunnitteluun ja teen kohteisiin materiaali- ja varustevalintoja. Vastuulleni kuuluu myös, että työmaa ja hankinta saavat oikeat tiedot materiaaleista, varusteista ja muutostöistä, joten myös tärkeä osa työtäni on yhteistyö niin työmaan, hankinnan kuin yhteistyökumppaneidenkin kanssa. Meillä Laptilla panostetaan erityisen paljon henkilöstön kehittämiseen ja hyvinvointiin, mikä vaikuttaakin isosti työssä jaksamiseen ja viihtymiseen. Johtaminen on kuuntelevaa ja kannustavaa - asioihin pääsee halutessaan vaikuttamaan. Pidän siitä, että työssäni on sopivassa suhteessa vastuuta ja vapautta. Huippu työpaikka!

Kalle Lähteenoja

Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija

Aloitin työni Laptilla pari vuotta sitten digitaalisen markkinoinnin asiantuntijana. Tehtäviini kuuluu digitaalisen markkinoinnin suunnittelua, kotisivujen kehittämistä sekä markkinoinnin analytiikkaa ja raportointia. Olen saanut työssäni vastuuta ja uusia, mielenkiintoisia haasteita. Minulla on hyvät mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhöni ja koen, että minua kuunnellaan ja osaamiseeni luotetaan. Meillä on tiimissä tosi hyvä yhteishenki. Tällöin voi vapaasti ideoida uusia juttuja, eikä tyydytä tavanomaiseen. Työn ohessa voidaan rennosti naureskella toistemme jutuille, mutta silti samalla on hyvä tekemisen meininki – minusta se on kullanarvoinen yhdistelmä.

Pasi Hirvonen

Hankintainsinööri

Olen ollut töissä Laptilla nyt vähän reilu 2 vuotta ja toimin hankintainsinöörin roolissa Etelä-Suomen alueella.
Työssäni pidän erityisesti siitä, että pääsen vaikuttamaan omiin työaikoihini joustavasti, toimimaan urakoitsijoiden kanssa laajalla rintamalla erilaisissa projekteissa hankintatehtävissä. Työhöni kuuluu tarjouspyyntöjen lähetys, niiden vertailu sekä erilaiset urakkaneuvottelut ja urakkasopimusten loppuun vieminen. Vastuulleni kuuluu myös erilaisten vuosisopimusten laatimista ja niiden organisointia niin alueellisesti kuin myös valtakunnallisesti omia vahvuuksiani hyödyntäen.
Työilmapiiri Laptilla on mielestäni loistava sekä erittäin ammattitaitoinen, apua saa tarpeen tullen ja vaikka tunnelma onkin ”rento” niin olemme kaikki rautaisia ammattilaisia, jotka hoitavat kukin oman roolinsa kunnialla.
Työhyvinvointi Laptilla on mielestäni järjestetty erittäin hienosti ja sekin on erittäin iso asia viihtyvyyden kannalta!

Arttu Similä

Projektipäällikkö, asuntorakentaminen

Laptilla toteutuu vastuun ja vapauden työkulttuuri, mikä sopii ainakin minulle erinomaisesti. Saan vastuuta ja minuun luotetaan. Päätöksenteko on ketterää ja suoraviivaista sekä minulla on valta tehdä päätöksiä omalla vastuualueellani. Minulla on selkeä rooli ja merkitys joukkueessa, jonka tavoitteena on menestyä ja kehittyä. Kehittyvään ja kannattavasti kasvavaan Laptiin aukeaa jatkuvasti mahdollisuuksia urakehitykseen, joista olen itse päässyt jo hyötymään. Henkilöstön kehittämiseen ja hyvinvointiin suhtaudutaan erittäin myönteisesti. Itse pidän tätä erittäin tärkeänä ja olemmekin esimieheni kanssa suunnitelleet koulutuksia ja työtehtäviä siten, että ne tukisivat tulevaisuuden urapolun kehittymistä vahvuusalueideni ympärille. Pidän myös ison ja taloudellisesti vahvan yrityksen tuomaa vakautta tärkeänä.