Ota yhteyttä ja kerro meille osaamisestasi – hyviä ammattilaisia tarvitaan koko ajan

Meillä on koko ajan avoinna mielenkiintoisia työtehtäviä. Tutustu avoimiin tehtäviin ja lähetä hakemuksesi. Jos et kuitenkaan löydä avoimista tehtävistä juuri sinulle sopivaa unelmatyöpaikkaa, voit jättää yhteystietosi meille myös avoimella hakulomakkeella. Kerro meille, millaisista tehtävistä olisit kiinnostunut ja millaista kokemusta sinulla on tähän liittyen.

Avoimet työpaikat tällä hetkellä

Rakentaminen

Työpaikka Sijainti Haku päättyy
Työpäällikkö Turkuun Turku 31.08.2018
Projektipäällikkö Turkuun Turku 31.08.2018
Avoin hakemus, rakentaminen

Talotekniikka Laptitec

Työpaikka Sijainti Haku päättyy
LVI-suunnittelija Espooseen tai Kempeleelle Espoo, Pohjois-Suomi 30.09.2018
Kärkimiestaitoisia sähköasentajia Etelä-Suomi 16.09.2018
LVI-suunnittelija Vantaalle Vantaa 31.08.2018
LVI-suunnittelija Kuopioon tai Ouluun Kuopio, Oulu 31.08.2018
LVI-projektipäällikkö Pirkanmaalle Pirkkala 31.08.2018
LVI-asentajia Espooseen Espoo 31.08.2018
LV-projektipäällikkö Vantaalle Vantaa 31.08.2018
IV-asentajia pääkaupunkiseudulle Etelä-Suomi, Espoo 31.08.2018
LVI-asentaja (2) Länsi-Suomi 26.08.2018
Avoin hakemus, Talotekniikka

Laptilla viihdytään

Laptilla ollaan erittäin tyytyväisiä työhön ja työnantajaan. Lapti koetaan turvalliseksi työnantajaksi, joka tarjoaa tilaisuuden oppia uutta, edetä uralla sekä saada lisää vastuuta. Henkilöstöä arvostetaan, työilmapiiri on hyvä ja asioihin pääsee vaikuttamaan.

Vahva panostus työhyvinvointiin

Pidämme huolta siitä, että työntekijöidemme työ ja vapaa-aika ovat tasapainossa. Tarjoamme laptilaisille mm. lakisääteistä laajemmat työterveyspalvelut, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, ePassin, työhyvinvointipäivät ja mahdollisuuden loman viettoon loma-osakkeissamme.

Opiskelijalle

Tarjoamme rakennus- ja talotekniikka-alan opiskelijoille monipuolisesti harjoittelumahdollisuuksia opiskelun aikana sekä valmistumassa oleville. Tule ja rakenna oma urapolkusi Laptilla.

Tutustu Laptiin harjoittelupaikkana

Vesa Hyrkäs

Rakennuspäällikkö

Lapti on kehittyvä ja eteenpäin suuntautunut rakennusliike, jossa arvostetaan osaamista ja panostetaan työturvallisuuteen.
Yrityksessä toimitaan yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Kaikilla on vaikutusmahdollisuudet ja kaikkien panosta arvostetaan.

Lauri Nevalainen

Työnjohtaja, LVI

Lähdin hakemaan Laptitecille sen takia, että yritys viesti minulle olevansa ammattitaitoinen, nuorekas sekä kehittyvä yritys. Jo ensimmäisellä käynnillä oli tunnelma vastaanottavainen. Minulle tuli heti sellainen kuva, että tämä olisi hyvä paikka työskennellä.

Marko Katainen

Työnjohtaja, sähkö

Saamme tehdä asiakkaillemme hyviä ja toimivia koteja. Työtehtävät ovat monipuolisia ja työkaverit mahtavia. Työssä on myös mahdollisuus kehittyä ja haastaa itseään.

Olen kokenut, että työntekijät viihtyvät Laptitecilla. Heitä arvostetaan ja heitä kuunnellaan. Asentajien mielipiteitä otetaan huomioon ja niitä viedään eteenpäin. Pystymme määrittelemään ja muotoilemaan omia työtapojamme, Marko toteaa.

Patrick Ollas

Avainasiakaspäällikkö

Tulin vuoden 2013 joulukuussa sähköasentajaksi taloon. Kolmen vuoden jälkeen minulle heräsi mielenkiinto katsoa rakennusalaa hieman eri perspektiivistä ja sitä kautta sopivan työpaikan avauduttua talon sisällä päädyin näihin tehtäviin. Toimin myyntiorganisaatiossa avainasiakaspäällikkönä, Patrick kertoo. Laptitecin arvot olivat sopivat ja sitä kautta päädyin hakemaan tänne. Laptitec oli myös sopivan kokoinen yritys ollakseen notkea ja pystyäkseen reagoimaan nopeasti asioihin.

Petri Karvonen

LVI-asentaja

Aloitin työskentelyn Laptitecillä vuonna 2010. Työporukka on hyvä ja nuorekas, mutta myös kokemusta löytyy. Sellainen sopivan rento, mutta asiallinen. Laptitecille on mukava mennä aamulla töihin. Esimiehistä suurimmalla osalla on asentajan tausta. He tietävät, mitä työ on työmaalla, ja osaavat suhtautua siihen oikein, Petri muotoilee.

Petri Hakala

Sähköasentaja

Tykkään työskennellä Laptitecilla siksi, että täällä on mukava ympäristö, mukavat työntekijät sekä toimihenkilöt ja hyvä yhteishenki. Yrityksenä Laptitec antaa työntekijöille paljon. Täällä saa hyvää kokemusta ja pääsee kehittymään. Vastuuta voi halutessaan ottaa ja sitä ollaan valmiita myös antamaan, Petri kuvailee.