Referenssit

Asunto Oy Vantaan Ruutulippu

Lapti urakoi Asuntoyhtymälle lähes 100 asuntoa Keimolaan Vantaalle. Kolmeen 6-kerroksisen terassitalon rakentamisesta Keimolaan Vantaalle. Taloihin valmistui yhteensä 97 asuntoa 28 m2:n yksiöistä 67 m2:n neljän huoneen asuntoihin.

Hybridi-palvelutalo Ulvila

Vuonna 2020 valmistui hybridi-palvelutalo Renforsintielle Ulvilaan. Palvelutalossa on 49 asuinhuoneistoa. Kaikissa huoneissa ja asunnoissa on oma wc/suihkutila. Lisäksi palveluasumisen asunnoissa on oma avokeittiö. Ensimmäisen ja toisen kerroksen ryhmäkodeissa on viihtyisät ja tilavat ruokailutilat sekä yhteiset tilat asiakkaiden käyttöön.

Hybridipalvelutalo yhdistää asumisen ja terveydenhoidon Hankasalmella

Vuonna 2021 valmistui Keski-Suomeen Hankasalmelle palvelutalo, joka tarjoaa ikääntyneille ympärivuorokautiseen hoivaa sekä palveluasuntoja. Palvelukodissa on yhteensä 50 asuntoa. Samaan pihapiiriin Lapti rakensi myös Hankasalmen terveysaseman.

Vuolle Opisto, Oulu

Vuolle Setlementin kaksikerroksisessa toimitilarakennuksessa on monipuolisia kokous-, opetus-, harraste- ja yhteisöllisiä tiloja noin 240 henkilölle. Lapti vastasi hankkeen suunnittelusta ja rakentamisesta.

Lapti valittu toteuttajakumppaniksi Turun Pihlajaniemeen

Lapti on valittu Turun Pihlajaniemeen toteuttajakumppaniksi Senaatti kiinteistöjen ja Turun kaupungin järjestämässä tontinluovutuskilpailussa. Lapti voitti laatupainotteisen korttelikilpailun ”Kanaalinpiha” nimisellä kilpailutyöllään. Kortteliin tulee yhteensä noin 300 asuntoa. Asuinkorttelin rakentaminen toteutetaan kolmessa vaiheessa vuosien 2022-2026 aikana.

Ympäristöystävällistä asumista Asunto Oy Helsingin Käpylän Onni

Asunto Oy Käpylän Onni on Laptin ensimmäinen Laptin Ekokoti-konseptin mukaisesti rakennettu asuntoyhtiö. Käpylän Onnissa on huomioitu ympäristöystävälliset ratkaisut jo rakennusvaiheessa. Taloyhtiössä on 37 Lapti-kotia yksiöistä kaksikerroksisiin townhouse-asuntoihin. Taloyhtiö rakennettiin puretun pankkirakennuksen tilalle. Talon arkkitehtuuri on saanut paljon kiitosta sulautumisestaan hyvin rakennettuun ympäristöön.

Meltexille uudet myymälä-, varasto- ja tuotantotilat Kempeleeseen

Lapti rakensi kotimaiselle putki- ja kaivovalmistaja sekä rakennustarvikkeiden maahantuoja Meltexille Zatelliitin alueella 3-kerroksisen toimitilan, jossa on myymälätilan lisäksi tuotanto- ja varastotiloja. Rakennuksen koko on 3200 m2. Rakentaminen käynnistyi kesällä 2021 ja uudet tilat luovutettiin käyttäjälle keväällä 2022.

Kiinteistö Oy Kiilakivi, Oulu

Lapti rakensi projektijohtourakkana Kiinteistö Oy Kiilakiven Oulussa. Pääosa tiloista on Pohjola Sairaalan käytössä.

Katuman uusi päiväkoti Hämeenlinnassa

Katuman uusi päiväkotirakennus on 3-ryhmäinen päiväkoti, jossa on hoitopaikkoja 68 lapselle. Rakennus sisältää ryhmähuoneita, lepohuoneita, toimintatiloja, jakelukeittiön sekä muita aputiloja. Piharakennuksena on lämmittämätön varasto. Jätehuoltoa varten on jätekatos. Hanke toteutettiin KVR-urakkana.

Välivainioon Ouluun suunnitteilla 600–700 asuntoa

Välivainion vanhan koulun alueelle rakennetaan 600-700 asuntoa, liike-, toimisto- ja lähipalvelutiloja. Suunnitteilla on noin 50 000 kerrosneliön rakentaminen.

KV-palvelutalo Tuulikannel, Helsinki

Vuonna 2022 valmistui palvelutalo ympärivuorokautista tukea ja hoitoa tarvitseville kehitysvammaisille ja/tai autismikirjon henkilöille Helsingin Malminkartanoon. Kuudessa 5-hengen ryhmäkodissa on viihtyisät ja tilavat ruokailutilat sekä yhteiset tilat asiakkaiden käyttöön.

Hoivakoti Villa Koivula, Alajärvi

Ikäihmisten hoivakoti Villa Koivula valmistui etuajassa ja nollavirheluovutuksena Alajärvelle. Kaksikerroksisessa hoivakodissa on asukaspaikkoja yhteensä 46, joista 24 huonetta ympärivuorokautiseen palveluasumiseen ja loput yhteisölliseen asumiseen. Lisäksi kodista löytyy yhteiset ruoka- ja oleskelutilat, saunaosastot sekä henkilökunnan tiloja. Kooltaan hoivakoti on reilu 2 700 m². Lapti vastasi asumisyksikön suunnittelusta ja rakentamisesta.

PSOASin opiskelijatornitalo UNO, Oulu

Oulun 3. korkein asuinkerrostalo, 16-kerroksinen UNO valmistui keväällä 2024 Pohjois-Suomen opiskelija-asuntosäätiölle. UNOsta löytyy 171 asuntoa, poikkeuksellisen kattavat yhteistilat ja pysäköintalo. UNO on Oulun ensimmäinen asuintalo, joka on toteutettu P1-puhtausluokassa koko rakennuksen osalta. Lapti vastasi yhteistoiminnallisena KVR-urakkana toteutetun UNOn suunnittelusta ja rakentamisesta.

Kaksi vuokra-asuntokohdetta Elolle, Vantaa

Lapti toteutti Keskinäiselle Työeläkevakuutusyhtiö Elolle kaksi vuokra-asuintaloa Myyrmäkeen Vantaalle. Taloihin valmistui joulukuussa 2023 ja helmikuussa 2024 yhteensä 149 vuokra-asuntoa yksiöistä kolmioihin. Asunnoissa panostettiin laadukkuuteen ja toisessa talossa hyödynnetään vielä melko harvinaista mutta sitäkin käytännöllisempää kauko- ja maalämpöä yhdistävää hybridilämmitystä.

Toimistotalo Kiinteistö Oy Krouvintie 4, Oulu

Kiinteistö Oy Krouvintie 4 on käyttäjien tarpeiden mukaan räätälöity ja muuntojoustava toimistotalo. 4 400 neliöisen rakennuksen energialuokka on A: sen pääasiallisen lämmitysmuotona on maalämpö ja osa sähköntarpeesta tuotetaan aurinkopaneeleilla. Rakennus täyttää LEED Gold -ympäristösertifikaatin kriteerit. Lapti vastasi syksyllä 2023 valmistuneen toimistotalon suunnittelusta ja rakentamisesta sekä myi sen valmistumisen jälkeen LähiTapiolan kiinteistörahastolle.

Toimistotalo Kiinteistö Oy Oulun Voudintie 3

Kiinteistö Oy Oulun Voudintie 3 on käyttäjien tarpeiden mukaan räätälöity ja muuntojoustava toimistotalo. Toimistotalossa on noin 6 000 neliötä ja tiloissa on muuntojoustavien toimistojen lisäksi yhteiskäytössä olevia neuvotteluhuoneita sekä laadukkaat tilat lounasravintolalle. Autojen pysäköinti on toteutettu kaksikerroksiseen kansiparkkiin sekä pihapaikkoina. Lapti vastasi vuonna 2019 valmistuneen toimistotalon suunnittelusta ja rakentamisesta.

Asumispalveluyksikkö Honkahovi, Liperi

Ikäihmisten asumispalveluyksikkö Honkahovi valmistui etuajassa ja nollavirheluovutuksena vajaan vuoden kestäneiden rakennustöiden jälkeen Liperiin. Yksikerroksisen asumisyksikön sisätiloissa on kahdessa asuinsiivessä yhteensä 30 asuinhuonetta, oleskelu- ja yhteistilat, saunaosasto sekä apu- ja huoltotilat. Kooltaan yksikkö on noin 1 700 m². Rakennuksen pääasiallisena rakennusmateriaali on puuta. Lapti vastasi asumisyksikön suunnittelusta ja rakentamisesta.

Liikuntakeskus Boost, Turku

Turkuun on avautunut yksi Pohjoismaiden monipuolisimmista urheilukeskuksista. Keskuksessa on kiinnitetty erityistä huomiota ensiluokkaisiin padelin peliolosuhteisiin mutta myös muuhun monipuoliseen liikunta- ja vapaa-ajan tarjontaan: Boostissa on 13 padelkenttää, noin 1 000 neliön kuntosali, kolme golfsimulaattoria ja neljä saunaa sekä koulutus- ja neuvottelutiloja sekä ravintola- ja myymäläpalveluita. Lisäksi keskuksessa on panostettu käyttökustannusten optimoituun hallintaan ja energiatehokkuuteen. Lapti vastasi liikuntakeskuksen suunnittelusta ja rakentamisesta. Rakentaminen käynnistyi keväällä 2022, ja uusi keskus avautui kesällä 2023.

TVA:n vuokra-asuntokohde Tampereen Niemenrannassa

Lapti rakensi Tampereen Vuokra-asunnoille vuokra-asuntokohteen Tampereen Niemenrantaan. Kuusikerroksiseen taloon valmistui 45 vuokra-asuntoa ja yksi liiketila maaliskuussa 2023. Jokaisen yksityiskohdan huomioiminen ja viimeistely työmaa-aikana erityisesti ilmatiiveyden osalta johti siihen, että talo ylsi valmistuessaan A-energialuokkaan suunnitellun B-luokan sijaan.

Kaurialan koulu, Hämeenlinna

Lokakuussa 2022 valmistuneessa Kaurialan koulussa on monikäyttöiset, muunneltavat ja skaalautuvat tilat 450 yläkoulun oppilaalle. Rakennuksen keskellä on kaksikerroksinen sydäntila, jossa sijaitsee ruokailutila sekä oppiportaat ja näyttämö. Piha-alueen toiminnot ovat oppilaiden toiveiden mukaan suunniteltu ja kannustavat oppilaita ja lähialueen asukkaita liikkumaan. Koulu on A-energiatehokkuusluokkaa, ja sen katolta löytyvät aurinkopaneelit. Hanke toteutettiin KVR-urakkana, jossa Lapti vastasi koulun suunnittelusta ja rakentamisesta.

Päiväkoti Nappulaniemi, Tampere

Päiväkoti Nappulaniemessä on paikat 120 lapselle sekä monipuoliset ja pienryhmätoimintaa tukeva tilat, koko päiväkodin yhteinen liikuntasali ja ruokasali sekä oma kokki ja valmistuskeittiö. Päiväkodilla on suuri piha-alue, jossa on omat monipuoliset piha-alueet pienille ja isoille lapsille sekä pelikenttä, jotka kannustavat aktiivisuuteen. Rakennus on A-energialuokkaa, katolta löytyvät aurinkopaneelit ja lisäenergian lähteenä käytetään maalämpöä. Heinäkuussa 2022 valmistunut päiväkoti toteutettiin KVR-urakkana, jossa Lapti vastasi päiväkodin suunnittelusta ja rakentamisesta.

Asunto Oy Turun Herttuankulman Serpentti

Lapti suunnitteli ja rakensi Turun Herttuankulmaan 64 uutta vuokra-asuntoa Taaleri Vuokrakoti -rahastolle. Toukokuussa 2022 valmistuneessa kahdeksankerroksisessa kerrostalossa on asuntoja yksiöistä kolmen huoneen asuntoihin, yhteinen saunatila pihaterasseineen ja SAV Taidekollektiivin näyttävää taidetta rappukäytävien seinillä.

Asunto Oy Turun Malin Trällin kuja 1

Lapti suunnitteli ja rakensi Turun Herttuankulmaan 75 uutta vuokra-asuntoa eQ:n asuntorahastolle. Kuusikerroksisessa kerrostalossa on asuntoja yksiöistä kolmen huoneen asuntoihin, ja rappukäytävien seinillä on SAV Taidekollektiivin näyttävää taidetta. Syyskuussa 2022 valmistunut kerrostalo on A-energialuokkaa, ja käytössä on maalämpö ja aurinkosähkö.

Asunto Oy Vantaan Puutarhatie 7

Lapti suunnitteli ja rakensi Vantaan Koivuhakaan 83 uutta vuokra-asuntoa ja vuokrattavia liiketiloja eQ:n asuntorahastolle. 4–8 kerroksisessa kerrostalossa on asuntoja yksiöistä neljän huoneen perheasuntoihin, ja se valmistui suunnitteilla olevan raitiotien ja Tikkurilantien varrelle syyskuussa 2022.

Hoasin opiskelija-asuinkerrostalo Espoossa

Lapti rakensi Espoon Vermonniittyyn 136 uutta opiskelija-asuntoa Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiölle. Kahdeksankerroksisessa talossa on yhteensä 122 yksiötä ja 14 perheasuntoa sekä pyörävarasto, maksuton pyykkitupa, kaksi kerhotilaa ja saunaosasto. Asuntojen rakentaminen käynnistyi toukokuussa 2021, ja talo valmistui elokuussa 2022 juuri sopivasti lukuvuoden alkuun täyteen vuokrattuna.

Karstulan Soteku-keskus

Karstulan kunnan uusi Soteku-keskus tarjoaa Karstulan ja sen lähialueiden asukkaille kaikki kunnan sosiaali-, terveys- ja kuntoutuspalvelut. Näyttävän Soteku-keskuksen pääasiallisena ulkoseinämateriaalina on käytetty painumatonta lamellihirttä, joka näkyy ulkoseinissä myös keskuksen sisäpuolelta. Lapti vastasi keskuksen suunnittelusta ja rakentamisesta KVR-urakkana. Soteku-keskus valmistui syyskuussa 2022.

Asunto Oy Pudasjärven Hirsihovi

Lapti urakoi Pudasjärven Vuokratalot Oy:lle kaksi kaksi hirsikerrostaloa. Rakennukset ovat 4-kerroksisia, hirsivaippaisia kerrostaloja, joissa on yhteensä 53 asuntoa ja liiketiloja. Hirsikerrostaloissa on käytetty yhdistelmärakennetta, jossa hirsisen vaipan alla on betonielementeistä rakennettu runko. Hirsirakenteita on myös väliseinissä. Pudasjärven Hirsihovin kerrostalojen julkisivuihin on käytetty noin 700 kuutiota mäntyhirttä.

Kuivasjärven päiväkoti, Oulu

Oulun kaupungin tilapalveluille rakennettiin uusi 5-ryhmäinen päiväkoti, jossa on tilat 96:lle lapselle. Päiväkoti sijaitsee rauhallisella pientalovaltaisella alueella keskellä Kuivasjärven kaupunginosaa peruskoulun ala-asteen vieressä. Hanke toteutettiin KVR-urakkana, jossa Lapti vastasi päiväkodin suunnittelusta ja toteuttamisesta.

Myymälätilat Rustalle Savonlinnaan

Lapti rakensi ruotsalaiselle tavarataloketju Rustalle noin 2400 m2:n laajuisen myymälän Savonlinnan itäpuolella sijaitsevalle Nojamaan alueelle. Rakennettu myymälä on Laptin kehittämä hanke. Kuva: Tuomo Ikonen, Rakennusliike Lapti Oy

Kuopion Portti

Kuopion pohjoisen sisäänajoväylän varteen noussut Kuopion Portti on Kuopion uusin maamerkki. Korttelissa sijaitsee 222 asuntoa ja useita satoja työpaikkoja. Kuopion Portissa sijaitsee matkakeskus ja siitä on tunneliyhteys Kuopion rautatieasemalle. Kuopion Portti -hanke on Laptin omakehitteinen rakennushanke. Rakennusaika 2017-2022.

Emäkosken koulu, Nokia

Emäkosken koulu on kolmikerroksinen yläkoulu, jossa on tilat 550 oppilaalle. Koulun sydän on avara keskusaula ja luokkahuoneisiin nousevat opinportaat. Sisäliikuntasali ja monipuolinen piha-alue kannustavat viihtymiseen ja liikkumiseen koulupäivän aikana ja vapaa-ajalla. Hanke toteutettiin KVR-urakkana, jossa Lapti vastasi koulun suunnittelusta ja rakentamisesta. Emäkosken koulu valmistui joulukuussa 2021 ja piha-alue kesällä 2022.

Myllyhaan alakoulu, Nokia

Lapti rakensi Nokian kaupungille kaksikerroksisen koulurakennuksen, jossa on tilat 450 oppilaalle ja 40 henkilökunnan jäsenelle. Hanke toteutettiin KVR-urakkana, jossa Lapti vastasi koulun suunnittelusta ja rakentamisesta. Hankkeen koko 4858 bruttoneliötä. Rakennusaika 6/2020-7/2021.

Pajarinrannan hirsipäiväkoti, Kemi

Kemiin valmistui vuonna 2021 12-ryhmäinen hirsipäiväkoti. Yksikerroksiseen hirsirakenteiseen päiväkot iin rakennettiin tilat 198 lapselle ja 44 päiväkodissa vakituisesti työskentelevälle henkilökunnan jäsenelle. Hanke toteutettiin KVR-urakkana, jossa Lapti vastasi päiväkodin suunnittelusta ja rakentamisesta. Hankkeen koko 2044 m2. Rakennusaika 8/2020–9/2021.

KYS Uusi Sydän 2025 -allianssihanke

Lapti toimii KYS Uusi Sydän 2025 -allianssihankkeen pääurakoitsijana. Hankkeen 1. ja 2. vaihe on saatu päätökseen ja 3. vaihe on rakenteilla. Hankkeen työmaa valittiin Vuoden työmaaksi vuonna 2019.

KOY Iso-Syötteen Tunturihotelli

Hotelli Iso-Syötteessä on tiloja kolmessa kerroksessa. Kahdessa alimmassa kerroksessa on huoneita ja kylpyläosasto. Ylimmäisessä, hirrestä rakennetussa kerroksessa on hotellin vastaanotto, 60 paikkainen lounge ja 240 paikkainen ravintolatila. Hotellin katolle on rakennettu näköalatasanne. Hankkeen koko 3573 kerrosneliötä. Hanke toteutettiin projektinjohto-, rakennus- ja talotekniikkaurakkana. Rakennusaika 8/2019-9/2020.

Asunto Oy Sairaalanrinteen Dosentti, Oulu

Asunto Oy Sairaalanrinteen Dosentti, Oulu sijaitsee Kastellin monitoimitalo, jossa toimii mm. päiväkoti, peruskoulu, lukio sekä nuorisotilat. Asuntoyhtiöön valmistui 79 asuntoa.

Asunto Oy Rovaniemen Lainaanhelmi

Asunto Oy Rovaniemen Lainaanhelmi rakennettiin rauhalliselle alueelle joen läheisyyteen muutaman minuutin kävelymatkan päähän Rovaniemen keskustasta. Taloyhtiöön valmistui 33 asuntoa.

Asunto Oy Särkiniemen Haltija, Kuopio

Asunto Oy Särkiniemen Haltija sijoittuu vehreään ja viihtyisään ympäristöön hyvien liikenneyhteyksien päähän Kuopion keskustasta. Taloyhtiöön valmistui 51 asuntoa.

Asunto Oy Hervantajärven Aarre, Tampere

Asunto Oy Hervantajärven Aarre, Tampere sijaitsee Makkarajärvenkadulla Hervannan eteläpuolella. Asuntoyhtiöön valmistui 54 asuntoa.

Asunto Oy Huikkaan Harmonia, Tampere

Asunto Oy Huikkaan Harmonia, Tampere sijaitsee viihtyisässä ympäristössä Hakametsän itäpuolella sijaitsevan Huikkaanaukion läheisyydessä. Taloyhtiöön valmistui 54 asuntoa.

Asunto Oy Kuopion Aseman Väylä

Asunto Oy Kuopion Aseman Väylä on toinen Kuopion uuteen maamerkkiin Kuopion Porttiin rakennettu asuintorni. Tammikuussa 2021 luovutettuun Aseman Väylään rakennettiin yhteensä 79 asuntoa.

Asunto Oy Kuopion Aseman Torni

Asunto Oy Kuopion Aseman Torni on ensimmäinen Kuopion Portin maamerkkiin valmistuneista asuintorneista. Vuonna 2020 luovutettuun16-kerroksiseen Kuopion Aseman Torniin valmistui yhteensä 53 asuntoa.

Asunto Oy Espoon Puustellinmäen Armas

Joulukuussa 2021 valmistui Asunto Oy Espoon Puustellinmäen Armas erinomaiselle paikalle Leppävaaran palvelujen viereen. Asuntoyhtiössä on 53 asuntoa.

29 vuokra-asunnon rivitaloyhtiö Lahelanpellon alueelle Tuusulaan

Laptin urakoimassa As Oy Tuusulan Oivassa panostetaan ympäristöystävällisyyteen ja energiatehokkuuteen. Asunnot lämmitetään maalämmöllä, joka saadaan taloyhtiön tontille sijoittuvista kuudesta lämpökaivosta. Talot täyttävät A-energialuokan vaatimukset. Myös rivitaloyhtiön rahoitus oli tavallista huokeampaa: energiatehokkaan kohteen rakentamiseen myönnettiin Kuntarahoituksen edullista vihreää rahoitusta.

Oulun Kynsilehtoon valmistui 180 asuntoa

Oulun Kynsilehtoon nousi monimuotoinen asuin- ja palvelukortteli, jonka pihapiiriin rakennettiin 113 asuntoa neljään kerrostaloon sekä palvelutalo, jossa on 11 senioriasuntoa ja 56 palveluasuntoa.

Kivennavantien päiväkoti, Espoo

Vuoden 2017 alussa Espooseen valmistui 10-ryhmäinen päiväkoti 192 lapselle. Laptitec toteutti kohteen LVIAS-työt. Kohteessa on keskitetty ilmanvaihto ja lattialämmitys. Lämmönlähteenä toimii kaukolämpö.

Hoivakoti Hangaspisto, Rovaniemi

Rovaniemellä syyskuussa 2017 avattiin 50-paikkainen ikäihmisten hoivakoti. Hoivakodissa on 30 tehostetun palveluasumisen paikkaa ja 20 paikkaa kevyen palveluasumisen tarpeisiin.

Hoivakoti Lähteentie, Heinola

30-paikkainen hoivakoti

Hoivakoti Kikaristonkatu, Hämeenlinna

48-paikkainen hoivakoti

Päiväkoti Laivurinkatu, Nokia

4-ryhmäinen päiväkoti

Päiväkoti Sasi, Hämeenkyrö

8-ryhmäinen päiväkoti

Kivennavantien päiväkoti, Espoo

10-ryhmäinen päiväkoti

Utajärven kirkonkylän päiväkoti

3-ryhmäinen päiväkoti

Asunto Oy Vantaan Valotar, Vantaa

Asunto Oy Vantaan Valotar sijaitsee täydennysrakentuvalla Vantaan Lipstikan alueella aivan tulevan Elmon urheilupuiston vieressä. Taloyhtiössä on yhteensä 60 asuntoa.

Asunto Oy Kuopion Ukkokoti, Kuopio

Satavuotias Ukkokoti sijaitsee vehreän puiston ympäröimänä kauniilla paikalla, Kuopion keskustan välittömässä läheisyydessä. Peruskorjatussa Ukkokodissa ja viereen rakennetussa uudisrakennuksessa on yhteensä 19 huoneistoa.

Asunto Oy Kempeleen Linna, Kempele

Asunto Oy Kempeleen Linna sijaitsee keskustan erinomaisten palvelujen äärelle. Kävelyetäisyydeltä löytyvät niin päiväkoti ja palvelutalo kuin kauppa ja terveyskeskuskin. Taloyhtiössä on yhteensä 37 asuntoa.

Asunto Oy Pikkulahden Ranta, Raahe

Asunto Oy Pikkulahden Ranta on rakennettu meren rantaan Vanhan Raahen kupeeseen, lähelle kaupungin keskustan palveluja. Taloyhtiössä on yhteensä 44 asuntoa.

240 asuntoa purettavan koulun tilalle

Oulun Tuiraan rakennetaan viiden kerrostaloyhtiön korttelin, johon on suunniteltu yhteensä 240 asuntoa. Kortteli rakennetaan purettavan, sisäilmaongelmista kärsineen koulun tilalle. Hanke on Laptin oman kiinteistökehityksen kehittämä hanke.

Asunto Oy Kauniaisten Sointu, Kauniainen

Asunto Oy Kauniaisten Sointu rakennettiin Kauniaisten keskustan tuntumaan vajaakäytöllä olleelle pysäköintialueelle. Kerrostalossa on 20 asuntoa. Hanke on Laptin oman kiinteistökehityksen kehittämä hanke.

Asunto Oy Oulunkylän Onnela, Helsinki

Oulunkylään Helsinkiin rakennettiin kerrostalo, jossa on 20 asuntoa. Rakennuspaikalta purettiin naapuriyhtiön omistuksessa ollut huonokuntoinen siipirakennus. Hanke on Laptin oman kiinteistökehityksen kehittämä hanke.

Asunto Oy Munkkivuoren Mäntykallio, Helsinki

Munkkivuoreen Helsinkiin rakennettiin kerrostalo, jossa on 12 asuntoa. Rakennuspaikkana on naapuritaloyhtiön hukkakäytöllä ollut tontin osa, josta lohkottiin tontti uudelle taloyhtiölle. Hanke on Laptin oman kiinteistökehityksen kehittämä hanke.