Referenssit

Asunto Oy Vantaan Ruutulippu

Lapti urakoi Asuntoyhtymälle lähes 100 asuntoa Keimolaan Vantaalle. Kolmeen 6-kerroksisen terassitalon rakentamisesta Keimolaan Vantaalle. Taloihin tulee yhteensä 97 asuntoa 28 m2:n yksiöistä 67 m2:n neljän huoneen asuntoihin.

Myllyhaan koulu, Nokia

Lapti on luovuttanut Myllyhaan koulun Nokian kaupungille 30.7. Koulussa on tilat 450 alakoulun oppilaalle. Tänä lukuvuonna koulussa on noin 330 oppilasta ja 40 työntekijää. Myllyhaan koulun rakentaminen aloitettiin toukokuussa 2020 ja tilat valmistuivat heinäkuussa 2021. Hanke toteutettiin KVR-urakkana, jossa Lapti vastasi koulun suunnittelusta ja rakentamisesta.

Kiinteistö Oy Kiilakivi, Oulu

Lapti rakensi projektijohtourakkana Kiinteistö Oy Kiilakiven Oulussa. Pääosa tiloista on Pohjola Sairaalan käytössä.

Katuman uusi päiväkoti Hämeenlinnassa

Katuman uusi päiväkotirakennus on 3-ryhmäinen päiväkoti, jossa on hoitopaikkoja 68 lapselle. Rakennus sisältää ryhmähuoneita, lepohuoneita, toimintatiloja, jakelukeittiön sekä muita aputiloja. Piharakennuksena on lämmittämätön varasto. Jätehuoltoa varten on jätekatos. Hanke toteutettiin KVR-urakkana.

Välivainioon Ouluun suunnitteilla 600–700 asuntoa

Välivainion vanhan koulun alueelle rakennetaan 600-700 asuntoa, liike-, toimisto- ja lähipalvelutiloja. Suunnitteilla on noin 50 000 kerrosneliön rakentaminen.

29 vuokra-asunnon rivitaloyhtiö Lahelanpellon alueelle Tuusulaan

Laptin urakoimassa As Oy Tuusulan Oivassa panostetaan ympäristöystävällisyyteen ja energiatehokkuuteen. Asunnot lämmitetään maalämmöllä, joka saadaan taloyhtiön tontille sijoittuvista kuudesta lämpökaivosta. Talot täyttävät A-energialuokan vaatimukset. Myös rivitaloyhtiön rahoitus oli tavallista huokeampaa: energiatehokkaan kohteen rakentamiseen myönnettiin Kuntarahoituksen edullista vihreää rahoitusta.

Oulun Kynsilehtoon valmistui 180 asuntoa

Oulun Kynsilehtoon nousi monimuotoinen asuin- ja palvelukortteli, jonka pihapiiriin rakennettiin 113 asuntoa neljään kerrostaloon sekä palvelutalo, jossa on 11 senioriasuntoa ja 56 palveluasuntoa.

Kivennavantien päiväkoti, Espoo

Vuoden 2017 alussa Espooseen valmistui 10-ryhmäinen päiväkoti 192 lapselle. Laptitec toteutti kohteen LVIAS-työt. Kohteessa on keskitetty ilmanvaihto ja lattialämmitys, Lämmönlähteenä toimii kaukolämpö.

Hoivakoti Hangaspisto, Rovaniemi

Rovaniemellä syyskuussa 2017 avattiin 50-paikkainen ikäihmisten hoivakoti. Hoivakodissa on 30 tehostetun palveluasumisen paikkaa ja 20 paikkaa kevyen palveluasumisen tarpeisiin.

Hoivakoti Lähteentie, Heinola

30-paikkainen hoivakoti

Hoivakoti Kikaristonkatu, Hämeenlinna

48-paikkainen hoivakoti

Päiväkoti Laivurinkatu, Nokia

4-ryhmäinen päiväkoti

Päiväkoti Sasi, Hämeenkyrö

8-ryhmäinen päiväkoti

Kivennavantien päiväkoti, Espoo

10-ryhmäinen päiväkoti

Utajärven kirkonkylän päiväkoti

3-ryhmäinen päiväkoti

Asunto Oy Vantaan Valotar, Vantaa

Asunto Oy Vantaan Valotar sijaitsee täydennysrakentuvalla Vantaan Lipstikan alueella aivan tulevan Elmon urheilupuiston vieressä. Taloyhtiössä on yhteensä 60 asuntoa.

Asunto Oy Kuopion Ukkokoti, Kuopio

Satavuotias Ukkokoti sijaitsee vehreän puiston ympäröimänä kauniilla paikalla, Kuopion keskustan välittömässä läheisyydessä. Peruskorjatussa Ukkokodissa ja viereen rakennetussa uudisrakennuksessa on yhteensä 19 huoneistoa.

Asunto Oy Kempeleen Linna, Kempele

Asunto Oy Kempeleen Linna sijaitsee keskustan erinomaisten palvelujen äärelle. Kävelyetäisyydeltä löytyvät niin päiväkoti ja palvelutalo kuin kauppa ja terveyskeskuskin. Taloyhtiössä on yhteensä 37 asuntoa.

Asunto Oy Pikkulahden Ranta, Raahe

Asunto Oy Pikkulahden Ranta on rakennettu meren rantaan Vanhan Raahen kupeeseen, lähelle kaupungin keskustan palveluja. Taloyhtiössä on yhteensä 44 asuntoa.

240 asuntoa purettavan koulun tilalle

Oulun Tuiraan rakennetaan viiden kerrostaloyhtiön korttelin, johon on suunniteltu yhteensä 240 asuntoa. Kortteli rakennetaan purettavan, sisäilmaongelmista kärsineen koulun tilalle. Hanke on Laptin oman kiinteistökehityksen kehittämä hanke.

Asunto Oy Kauniaisten Sointu, Kauniainen

Asunto Oy Kauniaisten Sointu rakennettiin Kauniaisten keskustan tuntumaan vajaakäytöllä olleelle pysäköintialueelle. Kerrostalossa on 20 asuntoa. Hanke on Laptin oman kiinteistökehityksen kehittämä hanke

Asunto Oy Oulunkylän Onnela, Helsinki

Oulunkylään Helsinkiin rakennettiin kerrostalo, jossa on 20 asuntoa. Rakennuspaikalta purettiin naapuriyhtiön omistuksessa ollut huonokuntoinen siipirakennus. Hanke on Laptin oman kiinteistökehityksen kehittämä hanke.

Asunto Oy Munkkivuoren Mäntykallio, Helsinki

Munkkivuoreen Helsinkiin rakennettiin kerrostalo, jossa on 12 asuntoa. Rakennuspaikkana on naapuritaloyhtiön hukkakäytöllä ollut tontin osa, josta lohkottiin tontti uudelle taloyhtiölle. Hanke on Laptin oman kiinteistökehityksen kehittämä hanke.