Referenssit

Asunto Oy Vantaan Ruutulippu

Lapti urakoi Asuntoyhtymälle lähes 100 asuntoa Keimolaan Vantaalle. Kolmeen 6-kerroksisen terassitalon rakentamisesta Keimolaan Vantaalle. Taloihin tulee yhteensä 97 asuntoa 28 m2:n yksiöistä 67 m2:n neljän huoneen asuntoihin.

Lapti valittu toteuttajakumppaniksi Turun Pihlajaniemeen

Lapti on valittu Turun Pihlajaniemeen toteuttajakumppaniksi Senaatti kiinteistöjen ja Turun kaupungin järjestämässä tontinluovutuskilpailussa. Lapti voitti laatupainotteisen korttelikilpailun ”Kanaalinpiha” nimisellä kilpailutyöllään. Kortteliin tulee yhteensä noin 300 asuntoa. Asuinkorttelin rakentaminen toteutetaan kolmessa vaiheessa vuosien 2022-2026 aikana.

Kiinteistö Oy Kiilakivi, Oulu

Lapti rakensi projektijohtourakkana Kiinteistö Oy Kiilakiven Oulussa. Pääosa tiloista on Pohjola Sairaalan käytössä.

Katuman uusi päiväkoti Hämeenlinnassa

Katuman uusi päiväkotirakennus on 3-ryhmäinen päiväkoti, jossa on hoitopaikkoja 68 lapselle. Rakennus sisältää ryhmähuoneita, lepohuoneita, toimintatiloja, jakelukeittiön sekä muita aputiloja. Piharakennuksena on lämmittämätön varasto. Jätehuoltoa varten on jätekatos. Hanke toteutettiin KVR-urakkana.

Välivainioon Ouluun suunnitteilla 600–700 asuntoa

Välivainion vanhan koulun alueelle rakennetaan 600-700 asuntoa, liike-, toimisto- ja lähipalvelutiloja. Suunnitteilla on noin 50 000 kerrosneliön rakentaminen.

Emäkosken koulu, Nokia

Lapti rakentaa Emäkosken yläkoulun noin 550 yläkoulun oppilaalle Nokialla. Hanke toteutetaan KVR-urakkana, jossa Lapti vastaa koulun suunnittelusta ja rakentamisesta. Hankkeen 1. vaihe valmistui joulukuussa 2021.

Myllyhaan alakoulu, Nokia

Lapti rakensi Nokian kaupungille kaksikerroksisen koulurakennuksen, jossa on tilat 450 oppilaalle ja 40 henkilökunnan jäsenelle. Hanke toteutettiin KVR-urakkana, jossa Lapti vastasi koulun suunnittelusta ja rakentamisesta. Hankkeen koko 4858 bruttoneliötä. Rakennusaika 6/2020-7/2021.

Pajarinrannan hirsipäiväkoti, Kemi

Kemiin valmistui vuonna 2021 12-ryhmäinen hirsipäiväkoti. Yksikerroksiseen hirsirakenteiseen päiväkot iin rakennettiin tilat 198 lapselle ja 44 päiväkodissa vakituisesti työskentelevälle henkilökunnan jäsenelle. Hanke toteutettiin KVR-urakkana, jossa Lapti vastasi päiväkodin suunnittelusta ja rakentamisesta. Hankkeen koko 2044 m2. Rakennusaika 8/2020–9/2021.

KYS Uusi Sydän 2025 -allianssihanke

Lapti toimii KYS Uusi Sydän 2025 -allianssihankkeen pääurakoitsijana. Hankkeen 1. vaihe on saatu päätökseen ja 2. vaihe on rakenteilla. Hankkeen työmaa valittiin Vuoden työmaaksi vuonna 2019.

KOY Iso-Syötteen Tunturihotelli

Hotelli Iso-Syötteessä on tiloja kolmessa kerroksessa. Kahdessa alimmassa kerroksessa on huoneita ja kylpyläosasto. Ylimmäisessä, hirrestä rakennetussa kerroksessa on hotellin vastaanotto, 60 paikkainen lounge ja 240 paikkainen ravintolatila. Hotellin katolle on rakennettu näköalatasanne. Hankkeen koko 3573 kerrosneliötä. Hanke toteutettiin projektinjohto-, rakennus- ja talotekniikkaurakkana. Rakennusaika 8/2019-9/2020.

Asunto Oy Sairaalanrinteen Dosentti, Oulu

Asunto Oy Sairaalanrinteen Dosentti, Oulu sijaitsee Kastellin monitoimitalo, jossa toimii mm. päiväkoti, peruskoulu, lukio sekä nuorisotilat. Asuntoyhtiöön valmistui 79 asuntoa.

Asunto Oy Rovaniemen Lainaanhelmi

Asunto Oy Rovaniemen Lainaanhelmi rakennettiin rauhalliselle alueelle joen läheisyyteen muutaman minuutin kävelymatkan päähän Rovaniemen keskustasta. Taloyhtiöön valmistui 33 asuntoa.

Asunto Oy Särkiniemen Haltija, Kuopio

Asunto Oy Särkiniemen Haltija sijoittuu vehreään ja viihtyisään ympäristöön hyvien liikenneyhteyksien päähän Kuopion keskustasta. Taloyhtiöön valmistui 51 asuntoa.

Asunto Oy Hervantajärven Aarre, Tampere

Asunto Oy Hervantajärven Aarre, Tampere sijaitsee Makkarajärvenkadulla Hervannan eteläpuolella. Asuntoyhtiöön valmistui 54 asuntoa.

Asunto Oy Huikkaan Harmonia, Tampere

Asunto Oy Huikkaan Harmonia, Tampere sijaitsee viihtyisässä ympäristössä Hakametsän itäpuolella sijaitsevan Huikkaanaukion läheisyydessä. Taloyhtiöön valmistui 54 asuntoa.

Asunto Oy Kuopion Aseman Väylä

Asunto Oy Kuopion Aseman Väylä on toinen Kuopion uuteen maamerkkiin Kuopion Porttiin rakennettu asuintorni. Tammikuussa 2021 luovutettuun Aseman Väylään rakennettiin yhteensä 79 asuntoa.

Asunto Oy Kuopion Aseman Torni

Asunto Oy Kuopion Aseman Torni on ensimmäinen Kuopion Portin maamerkkiin valmistuneista asuintorneista. Vuonna 2020 luovutettuun16-kerroksiseen Kuopion Aseman Torniin valmistui yhteensä 53 asuntoa.

Asunto Oy Espoon Puustellinmäen Armas

Joulukuussa 2021 valmistui Asunto Oy Espoon Puustellinmäen Armas erinomaiselle paikalle Leppävaaran palvelujen viereen. Asuntoyhtiössä on 53 asuntoa.

29 vuokra-asunnon rivitaloyhtiö Lahelanpellon alueelle Tuusulaan

Laptin urakoimassa As Oy Tuusulan Oivassa panostetaan ympäristöystävällisyyteen ja energiatehokkuuteen. Asunnot lämmitetään maalämmöllä, joka saadaan taloyhtiön tontille sijoittuvista kuudesta lämpökaivosta. Talot täyttävät A-energialuokan vaatimukset. Myös rivitaloyhtiön rahoitus oli tavallista huokeampaa: energiatehokkaan kohteen rakentamiseen myönnettiin Kuntarahoituksen edullista vihreää rahoitusta.

Oulun Kynsilehtoon valmistui 180 asuntoa

Oulun Kynsilehtoon nousi monimuotoinen asuin- ja palvelukortteli, jonka pihapiiriin rakennettiin 113 asuntoa neljään kerrostaloon sekä palvelutalo, jossa on 11 senioriasuntoa ja 56 palveluasuntoa.

Kivennavantien päiväkoti, Espoo

Vuoden 2017 alussa Espooseen valmistui 10-ryhmäinen päiväkoti 192 lapselle. Laptitec toteutti kohteen LVIAS-työt. Kohteessa on keskitetty ilmanvaihto ja lattialämmitys, Lämmönlähteenä toimii kaukolämpö.

Hoivakoti Hangaspisto, Rovaniemi

Rovaniemellä syyskuussa 2017 avattiin 50-paikkainen ikäihmisten hoivakoti. Hoivakodissa on 30 tehostetun palveluasumisen paikkaa ja 20 paikkaa kevyen palveluasumisen tarpeisiin.

Hoivakoti Lähteentie, Heinola

30-paikkainen hoivakoti

Hoivakoti Kikaristonkatu, Hämeenlinna

48-paikkainen hoivakoti

Päiväkoti Laivurinkatu, Nokia

4-ryhmäinen päiväkoti

Päiväkoti Sasi, Hämeenkyrö

8-ryhmäinen päiväkoti

Kivennavantien päiväkoti, Espoo

10-ryhmäinen päiväkoti

Utajärven kirkonkylän päiväkoti

3-ryhmäinen päiväkoti

Asunto Oy Vantaan Valotar, Vantaa

Asunto Oy Vantaan Valotar sijaitsee täydennysrakentuvalla Vantaan Lipstikan alueella aivan tulevan Elmon urheilupuiston vieressä. Taloyhtiössä on yhteensä 60 asuntoa.

Asunto Oy Kuopion Ukkokoti, Kuopio

Satavuotias Ukkokoti sijaitsee vehreän puiston ympäröimänä kauniilla paikalla, Kuopion keskustan välittömässä läheisyydessä. Peruskorjatussa Ukkokodissa ja viereen rakennetussa uudisrakennuksessa on yhteensä 19 huoneistoa.

Asunto Oy Kempeleen Linna, Kempele

Asunto Oy Kempeleen Linna sijaitsee keskustan erinomaisten palvelujen äärelle. Kävelyetäisyydeltä löytyvät niin päiväkoti ja palvelutalo kuin kauppa ja terveyskeskuskin. Taloyhtiössä on yhteensä 37 asuntoa.

Asunto Oy Pikkulahden Ranta, Raahe

Asunto Oy Pikkulahden Ranta on rakennettu meren rantaan Vanhan Raahen kupeeseen, lähelle kaupungin keskustan palveluja. Taloyhtiössä on yhteensä 44 asuntoa.

240 asuntoa purettavan koulun tilalle

Oulun Tuiraan rakennetaan viiden kerrostaloyhtiön korttelin, johon on suunniteltu yhteensä 240 asuntoa. Kortteli rakennetaan purettavan, sisäilmaongelmista kärsineen koulun tilalle. Hanke on Laptin oman kiinteistökehityksen kehittämä hanke.

Asunto Oy Kauniaisten Sointu, Kauniainen

Asunto Oy Kauniaisten Sointu rakennettiin Kauniaisten keskustan tuntumaan vajaakäytöllä olleelle pysäköintialueelle. Kerrostalossa on 20 asuntoa. Hanke on Laptin oman kiinteistökehityksen kehittämä hanke

Asunto Oy Oulunkylän Onnela, Helsinki

Oulunkylään Helsinkiin rakennettiin kerrostalo, jossa on 20 asuntoa. Rakennuspaikalta purettiin naapuriyhtiön omistuksessa ollut huonokuntoinen siipirakennus. Hanke on Laptin oman kiinteistökehityksen kehittämä hanke.

Asunto Oy Munkkivuoren Mäntykallio, Helsinki

Munkkivuoreen Helsinkiin rakennettiin kerrostalo, jossa on 12 asuntoa. Rakennuspaikkana on naapuritaloyhtiön hukkakäytöllä ollut tontin osa, josta lohkottiin tontti uudelle taloyhtiölle. Hanke on Laptin oman kiinteistökehityksen kehittämä hanke.