Asunto Oy Helsingin Kruununvouti

Ruutanakuja 2a, 00640, Helsinki

Suunnittelemme uusia kerrostalokoteja Oulunkylään Ruutanakujalle. Oma tontti. Juna-asemalle on matkaa vain 500 metriä. Oulunkylän juna-asema. Aivan kodin vieressä ihastuttaa ravintola Capperi, jonka aito napolilainen pizza vie sinut hetkessä Välimerelle. Pikkukosken uimarannalle tai Oulunkylän liikuntapuistoon kipaiset nopeasti vaikkapa pyörällä. Liikuntapuistossa on jalkapallo-, koripallo- ja yleisurheilukenttiä ja talvisin iso tekojääkenttä. Uudiskohteessa nautit arjesta ilman remonttihuolia. Asunto Oy Helsingin Kruununvouti on pieni 21 asunnon taloyhtiö, johon on helppo kotiutua.
1. Suunnitteilla
2. Ennakkomarkkinoinnissa ja varattavissa
3. Rakenteilla ja myynnissä
4. Muuttovalmis ja myynnissä

Tulossa uusia kerrostalokoteja Oulunkylän ytimeen

Suunnittelemme uusia kerrostalokoteja Oulunkylään Ruutanakujalle. 5-kerroksinen Asunto Oy Helsingin Kruununvouti on pieni 21 asunnon taloyhtiö, johon on helppo kotiutua. Koteja tulee kompakteista kaksioista neljän huoneen tilaviin perheasuntoihin. Kotien koot vaihtelevat 41,5 m² ja 88 m² välillä. 2.-5. kerroksien asunnoissa on lasitettu parveke, ja katutasossa olevissa asunnoissa on lasitettu terassi. Oma tontti, RS-kohde.

A-energialuokkaisen taloyhtiön asuinrakennuksen vesikatolle asennetaan aurinkosähköjärjestelmä, jonka tuotto hyödynnetään kiinteistösähkön kulutuksessa. Lämmitysmuotona on kaukolämpöön kytketty vesikiertoinen patterilämmitys. 5 kpl autopaikoista sijaitsee autokatoksessa ja 8 kpl pihalla, joista yksi on LE-autopaikka.

Oulunkylässä monipuoliset palvelut ovat lähellä ja liikenneyhteydet toimivat erinomaisesti. Aivan kodin vieressä ihastuttaa ravintola Capperi, jonka aito napolilainen pizza vie sinut hetkessä Välimerelle. Juna-asemalle on matkaa vain 500 metriä. Alueen liikenneyhteydet paranevat entisestään tulevan Raide-Jokerin, myötä. Oulunkylän keskusta ja Ogelin liikekeskus ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Halusitpa sitten ruokakauppaan, kirjastoon, terveysasemalle, apteekkiin tai vaikkapa ravintolaan syömään, kaikki tämä on kotikulmillasi.

Myös Oulunkylän monipuoliset liikuntamahdollisuudet ovat aivan uuden kotisi tuntumassa jokaisena vuodenaikana. Pikkukosken uimaranta tai Oulunkylän liikuntapuisto ovat lyhyen kävely- tai pyöräilymatkan päässä. Liikuntapuistossa on jalkapallo-, koripallo- ja yleisurheilukenttiä ja talvisin iso tekojääkenttä. Liikuntapuistossa on myös jäähalli, kuntosali ja sisäliikuntatiloja.

Kotien ennakkomarkkinointi käynnistyy kesällä 2023. Ottamalla yhteyttä myyntiimme tai jättämällä yhteystietosi meille alla olevalla lomakkeella, saat ensimmäisten joukossa lisätietoa tulevista asunnoista.

Olemme rakentaneet aiemminkin Oulunkylään suosittuja uudiskohteita Mäkitorpantielle ja Paturintielle.

Asunto Oy Oulunkylän Onnela, Mäkitorpantie 30, 00640 Helsinki.
Yhteensä 20 asuntoa. Valmistunut vuonna 2017.
Asunto Oy Helsingin Nestor, Paturintie 3, 00640 Helsinki.
Yhteensä 30 asuntoa. Valmistunut vuonna 2022.
Lähipalvelut
Julkinen liikenne
Koulut
Päiväkodit
Palvelut
Ulkoilu- ja liikuntapaikat

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Minna Tuohimaa-Tiri

Asuntomyyjä
Etelä-Suomi
050 477 2121

Jari Ahtiainen

Asuntomyyjä, LKV, YKV
Etelä-Suomi
0400 455 393

Tomi Kosunen

Myyntipäällikkö, LKV
Asuntomyynti
Etelä-Suomi
040 668 6192