Asunto Oy Helsingin Kruununvouti

Ruutanatie 4, 00640, Helsinki

Helsingin Kruununvouti rakentuu loistavalle sijainnille Oulunkylään Ruutanatielle. Viitteellinen kuva kohteesta. RS-kohde, oma tontti, A-energialuokka. Viitteellinen kuva kohteesta. Oulunkylän juna-asema vain puolen kilometrin päässä. Aivan kodin vieressä ihastuttaa suosittu ravintola Capperi, jonka aito napolilainen pizza vie sinut hetkessä Välimerelle. Vantaankosken läheisyys ja Pikkukosken hiekkaranta ovat kuumien hellepäivien pelastus. Oulunkylän liikuntapuistossa voi harrastaa monipuolisesti. Liikuntapuistossa on puitteet mm. jalkapalloon, yleisurheiluun, tennikseen, koripalloon ja voimisteluun. Kun varaat uuden kotisi ajoissa, voit itse vaikuttaa materiaalivalintoihin ja pohjaratkaisuun.
1. Suunnitteilla
2. Ennakkomarkkinoinnissa ja varattavissa
3. Rakenteilla ja myynnissä
4. Muuttovalmis ja myynnissä

Oulunkylässä on tunnelmaa

Asunto Oy Helsingin Kruununvouti rakentuu loistavalle sijainnille Oulunkylään Ruutanakujalle. Tässä pienessä taloyhtiössä ja sen lähialueessa on fiilistä. Alueen monipuoliset palvelut ja toimivat liikenneyhteydet tuovat helpotusta arkeen. Oulunkylä tarjoaa myös kattavat ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet ympäri vuoden.

5-kerroksisessa taloyhtiössä on yhteensä 21 uutta Lapti-kotia tilavista kaksioista suurempiin neljän huoneen perheasuntoihin. Ylimpien kerroksien asunnoissa on lasitettu parveke, katutason asunnoissa on lasitettu terassi. Kaikissa asunnoissa on vakiona laadukkaat materiaalit ja kodinkoneet.

A-energialuokkaisen taloyhtiön vesikatolle asennetaan aurinkopaneelijärjestelmä, jonka tuottama sähkö hyödynnetään kiinteistösähkön kulutuksessa. Lämmitysmuotona on kaukolämpöön kytketty vesikiertoinen patterilämmitys. Taloyhtiön suojaisalla pihalla on viihtyisä leikki- ja oleskelualue. Erikseen myytäviä autokatospaikkoja sekä pihapaikkoja on yhteensä 13 kpl, joista yksi pihapaikka on liikuntaesteisille mitoitettu. Taloyhtiössä on vapaa-ajantila, saunaosasto, pesula ja kuivaushuone sekä ulkovälinevarasto.

  • RS-kohde, oma tontti
  • Yhteensä 21 uutta kotia, 2h+kt 41,5 m² – 4h+kt+s 89 m²
  • A-energialuokka, lämmitysmuotona vesikiertoinen patterilämmitys
  • 13 kpl erikseen myytäviä autopaikkoja, lisäksi yksi LE-paikka
  • Monipuoliset palvelut ja erinomaiset liikenneyhteydet lähellä
  • Alueella kouluja, päiväkoteja ja paljon liikunta- ja ulkoilupaikkoja

Yhtiölainan ehdot:

Pääomavastikearviot on laskettu 4,85 % kokonaiskorolla (12 kk euribor 3,90 % + marginaali 0,95 %) ja oletuksella, että laina-aika on 25 vuotta, joista ensimmäinen vuosi on lyhennysvapaata ja laina lyhenee 24 vuotta tasalyhennyksin. Lainapankki kilpailutetaan, kun kohteesta on tehty rakentamispäätös, joten todelliset yhtiölainan ehdot määräytyvät vasta siinä vaiheessa. Ostajilla on mahdollisuus maksaa yhtiönlainaosuus pois ensimmäisen kerran valmistumisen yhteydessä, jolloin pääomavastiketta ei peritä.

Meillä on myynnissä toinen kerrostalokohde Oulunkylässä, Asunto Oy Helsingin Linnanvouti. Kohde sijaitsee Välimetsäntiellä, reilu puolen kilometrin päässä Käpylän juna-asemasta. Helsingin Linnanvoutiin tulee yhteensä 20 uutta Lapti-kotia, joiden koot vaihtelevat 2h+kt 38,5 m2 ja 4h+kt+s 104,5 m2 välillä. Lue lisää lapti.fi/helsinginlinnanvouti.

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Helsingin Kruununvouti
Katuosoite Ruutanatie 4, 00640, Helsinki
Rakentaja Rakennusliike Lapti Oy
RakennustyyppiKerrostalo
Asuntojen määrä21
Autopaikat13 autopaikkaa, joista osakkeena myytäviä 5 autokatospaikkaa ja 7 piha-autopaikkaa. Yhtiön hallintaan jää yksi liikuntaesteiselle mitoitettu pihapaikka.
Arvioitu valmistusaika 4/2025
Rakennusvuosi 2024
Antenni Kaapeli-tv
Internet yhteys Rakennus liitetään alueellisen palveluntarjoajan kaapeli-tv-verkkoon. Lisäksi asuntoihin asennetaan laajakaistajohdotus, mikä mahdollistaa huoneistokohtaisen internetliittymän.
Lämmitys Kaukolämpö
Ilmanvaihto Asunnoissa on huoneistokohtainen, lämmöntalteenotolla varustettu tulo- ja poistoilmanvaihtojärjestelmä, jota voidaan osittain säätää asunnon liesikuvusta.
Hissi Kyllä
Rakennusmateriaali Betoni
Kattotyyppi/kate tasakatto/bitumikermikate
Energialuokka A2018
Taloyhtiössä sauna Kyllä
Muut yhteiset tilat Tekniset tilat, väestönsuoja, irtainvarastotilat, ulkoiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto, talosauna, vapaa-ajantila, talopesula ja kuivaushuone.
Tontin omistus Oma

Myytävät asunnot

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Markus Koskelo

Asuntomyyjä
050 411 9082
(lomalla (22.7.-5.8.)

Toni Leskinen

Myyntipäällikkö
Asuntomyynti,
Etelä-Suomi
050 477 7276

Aki Leino

Myyntipäällikkö, Asuntomyynti
Pohjois-Suomi
040 620 2325
(lomalla 24.6.-21.7.)

 

Ota yhteyttä

  • Tietosuojaseloste
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden