Asunto Oy Jyväskylän Elissa

Vapaudenkatu 6, 40100, Jyväskylä

1. Suunnitteilla
2. Ennakkomarkkinoinnissa ja varattavissa
3. Rakenteilla ja myynnissä
4. Muuttovalmis ja myynnissä

Esittelemme mielellämme tämän kohteen yksityisesti sinulle sopivana ajankohtana. Meillä voit myös asioida etänä. Kysy lisätietoja myyjiltämme.
Aallonportin uusi asuinkortteli kohoaa Seminaarinmäen alueelle Jyväskylän yliopiston, ydinkeskustan ja Jyväsjärven väliin. Sen kolmanteen ja viimeiseen vaiheeseen kuuluu kolme asunto-osakeyhtiötä, joista Jyväskylän Elissa on yksi. Korttelin talot on nimetty Jyväskylään käden jälkensä jättäneen Alvar Aallon ja hänen lähipiirinsä mukaan. Vuonna 2020 valmistuva Jyväskylän Elissa on kaikkien korttelin rakennusten tapaan esteettisesti ja rakennusteknisesti korkealaatuinen. Sen asunnot ovat valoisia ja pohjaratkaisuiltaan tehokkaita yksiöitä ja kaksioita. Kaikissa on mm. koneellinen ilmanvaihto, vesikiertoinen lattialämmitys ja ranskalainen parveke. Koko korttelia palveleva yhteissauna sijaitsee Elissan ylimmässä kerroksessa. Autopaikat on sijoitettu pihakannen alapuoliseen autohalliin. Autohallipaikat ovat ostettavissa erikseen. Jyväskylän Elissan sijainti on poikkeuksellisen hyvä. Ydinkeskusta kaikkine palveluineen, yliopiston pääkampus sekä Mattilanniemen ja Ylistönrinteen kampusalueet sijaitsevat lähellä. Kulttuurihistoriallinen ympäristö museoineen ja puistoineen sekä viereinen Jyväsjärvi uimarantoineen ja rantaraitteineen luo asumiselle ja elämiselle viihtyisät puitteet. Uudet kodit näin hyvällä sijainnilla ovat todella harvinaista herkkua!

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Jyväskylän Elissa
Katuosoite Vapaudenkatu 6, 40100, Jyväskylä
Rakentaja Rakennusliike Lapti Oy
RakennustyyppiKerrostalo
Asuntojen määrä49
Autopaikat14 kpl autohallipaikkoja, jotka myydään osakkeina.
Arvioitu valmistusaika 10/2020
Rakennusvuosi 2020
Antenni Kaapeli-tv
Internet yhteys Rakennus liitetään alueellisen palveluntarjoajan tietoliikenneverkkoon. Jokaiseen huoneistoon rakennetaan laajakaistajohdotus, joka mahdollistaa huoneistokohtaisen internetliittymän.
Lämmitys Vesikiertoinen lattialämmitys kaukolämmöllä
Ilmanvaihto Keskitetty koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto kerroksissa 1-4. Ullakkokerroksessa on huoneistokohtainen koneellinen lämmöntalteenotolla varustettu tulo- ja poistoilmanvaihto.
Hissi Kyllä
Rakennusmateriaali Betoni/puu
Kattotyyppi/kate Harjakatto/konesaumattu pelti
Energialuokka B
Taloyhtiössä sauna Kyllä
Muut yhteiset tilat As Oy Jyväskylän Elissan ylimmässä kerroksessa sijaitsee yhteissauna, joka on korttelin kaikkien talojen käytettävissä ja sen käytöstä sovitaan taloyhtiökohtaisesti.
Tontin omistus Valinnainen vuokra
Tietoa vuokratontistaKohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla. Asunnon ostajalla on mahdollisuus lunastaa tonttiosuus omaksi talon valmistumisen yhteydessä tai kerran vuodessa ennalta määrättynä ajankohtana. Lunastushinnassa on huomioitu tontin määräosan lisäksi varainsiirtovero, lainhuuto- ja kirjaamiskustannukset sekä kaupanvahvistajan palkkio. Mikäli tontinosuutta ei lunasta, maksetaan tonttivastiketta kuukausittain. Tontinlunastushinta on n. 723 EUR/m2 ja mahdollinen tonttivastike on n. 2,5 EUR/m2. Tonttivastikkeen määrä ja tonttiosuuden lunastushinta sidotaan viralliseen elinkustannusindeksiin. Kysy lisätietoja asuntomyynnistä.
Maan vuokraaja Jyväskylän Oluttehtaan Kortteli Oy
Tontin vuokra aika päättyy 40 vuotta (2.10.2057)
Palvelut Keskustan palvelut n. 1 km, lähin ruokakauppa 620 m, K-S keskussairaala ja terveysasema 1,4 km, kirjasto 600 m, Koulut: Jyväskylän yliopisto 160 m, alakoulu 1,5 km, yläkoulu ja lukio 600 m, lisäksi lukuisia kouluja ja päiväkoteja lähialueella
Yhteydet Hyvien kulkuyhteyksien ja Jyväskylän sisääntulon varrella, matkakeskus 1,2 km

Myytävät asunnot

Ota yhteyttä, asuntomyyntimme palvelee sinua kaikissa asunnon ostoon liittyvissä asioissa:

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Piia Survo

Asuntomyyjä, LKV
Materiaalivalinnat ja muutostyöt
Keski-Suomi
Vapaalla

Ota yhteyttä

  • Tietosuojaseloste
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden