Asunto Oy Jyväskylän Ristonmaa

Tienristi 1 a ja b, 40500, Jyväskylä

1. Suunnitteilla
2. Ennakkomarkkinoinnissa ja varattavissa
3. Rakenteilla ja myynnissä
4. Muuttovalmis ja myynnissä

Esittelemme mielellämme tämän kohteen yksityisesti sinulle sopivana ajankohtana. Meillä voit myös asioida etänä. Kysy lisätietoja myyjiltämme.


Sujuvasti Ristonmaan rauhassa – Asunto Oy Jyväskylän Ristonmaa

Nauti luonnonläheisestä asumisesta kaupungin rientojen tuntumassa Asunto Oy Jyväskylän Ristonmaassa. Täällä asut mukavasti lähellä ulkoilureittejä esimerkiksi Jyväsjärven rantaraittia sekä Sippulanniemen luontopolkua ja pururataa. Kaupungin keskustaan hurautat autolla noin viidessä minuutissa tai pyöräilet noin kymmenessä minuutissa, matkaa on alle kolme kilometriä. Yliopistolle on matkaa vain n. 700m.

Jyväskylän Ristonmaa koostuu kolmesta kaksikerroksesta pienkerrostalosta, joissa on koteja aina yksiöistä neljän huoneen asuntoihin. Vapaana on enää yksi kaksio > Kodeissa on laadukkaat pintamateriaalit ja kodinkoneet, lattiat ovat kestävää vinyyliä. Kolmen talon keskellä on asukkaiden yhteinen piha, jossa on viihtyisä leikki- ja oleskelualue. 

Mitä tahansa haluatkin harrastaa Ristonmaalla mikään ei ole kaukana. Sippulanniemessä on lenkkeilymaastojen lisäksi golfkenttä ja Jyväsjärven rannalla pääset kesäisin uimaan. Autolla hurautat Rantaväylää pitkin kätevästi eri puolille Jyväskylää. Täällä elämä sujuu lähellä kaikkea!

Asunto Oy Jyväskylän Ristonmaa pähkinänkuoressa

  • Muuttovalmis!
  • Koostuu kolmesta kaksikerroksisesta pienkerrostalosta
  • Taloyhtiön pihalla suojaisaa ja viihtyisää oleskelutilaa
  • Kodit 1–4 huonetta ja 26,5–75,5 m2
  • Kaikissa kodeissa joko terassi tai parveke
  • Rantaväylältä on hyvät kulkuyhteydet moneen suuntaan!

Yhtiölainan ehdot:

Ilmoitetut rahoitusvastikkeet on laskettu 1,00 % kokonaiskorolla, joka perustuu taloussuunnitelman laatimishetken korkotasoon. Yhtiölaina on sidottu 12 kk Euribor-viitekorkoon + marginaali 0,95 % ja laina-aika on 25 vuotta + rakennusaika. Valmistumisen jälkeen 2 ensimmäistä asumisvuotta on lyhennysvapaata, jolloin rahoitusvastikkeella katetaan vain lainan korko. Rahoitusvastiketta, jolla katetaan lainan korko ja lyhennys, aletaan periä noin puoli vuotta ennen ensimmäistä lainanlyhennystä, joka on arviolta alkuvuodesta 2025. Laina lyhenee tasalyhennyksin 23 vuoden ajan.

Rahoitusvastiketta tullaan korottamaan 1.1.2023 alkaen 1,30 euroon/osake/kk. Rahoitusvastikkeen korotus perustuu viitekoron muutokseen, jota ei ole voitu ennakoida taloussuunnitelmaa laadittaessa. Yhtiölainan viitekoron tarkistuspäivä on vuosittain joulukuussa. Viitekoron muutos vaikuttaa rahoitusvastikkeen suuruuteen. Ostajilla on myös mahdollisuus maksaa pois osuutensa yhtiön lainasta kuluitta valmistumisen yhteydessä, jolloin rahoitusvastiketta ei peritä.


 

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Jyväskylän Ristonmaa
Katuosoite Tienristi 1 a ja b, 40500, Jyväskylä
Rakentaja Rakennusliike Lapti Oy
RakennustyyppiKerrostalo
Asuntojen määrä30
AutopaikatAutopaikat 17 kpl sijaitsevat tontin eteläosassa. Autopaikat on varustettu autolämmityspistorasialla. Osa autopaikoista on hybridi/sähköautopaikkavarauksia. Autopaikat myydään osakkeina.
Arvioitu valmistusaika 11/2022
Rakennusvuosi 2022
Antenni Kaapeli-tv
Internet yhteys Rakennus liitetään alueellisen palveluntarjoajan tietoliikenneverkkoon. Jokaiseen huoneistoon rakennetaan laajakaistajohdotus, joka mahdollistaa huoneistokohtaisen internetliittymän. Jokaiseen huoneistoon sisältyy yhtiövastikkeeseen kuuluvana kaapelitelevisio-operaattorin palvelut.
Lämmitys Vesikiertoinen lattialämmitys, kaukolämpö.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen koneellinen lämmöntalteenotolla varustettu tulo- ja poistoilmanvaihto.
Hissi Ei
Rakennusmateriaali Betoni / puu
Kattotyyppi/kate Peltikate
Energialuokka B2018
Taloyhtiössä sauna Ei
Muut yhteiset tilat Huoneistojen irtaimistovarastot sijaitsevat huoneistojen välittömässä läheisyydessä. Ulkoiluvälinevarastot sijaitsevat rakennusten yhteydessä sekä erillisessä piharakennuksessa.
Tontin omistus Oma
Palvelut Keljon kauppakeskus n. 2 km, pizzeria n. 200m, keskusta n. 2,5 km, Ristonmaan Keski-Suomen keskussairaala n. 3 km, Jyväs-Golf n. 1,3 km, Koulut: Tikan koulu n. 2 km, Kilpisen yhtenäiskoulu n. 2,7 km, Jyväskylän yliopiston pääkampus n. 1,8 km
Yhteydet Linja-autopysäkki n.100 m, vaivattomat yhteydet valtaväylille

Myytävät asunnot

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Jean Mattsson

Myyntipäällikkö, LKV
Asuntomyynti,
Itä-Suomi ja Keski-Suomi
0400 599 117

Ota yhteyttä

  • Tietosuojaseloste
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden