Asunto Oy Kempeleen Asemamestari

Asemantie 2, 90440, Kempele

Kempeleen Asemamestari sijaitsee palveluiden ja hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Asemamestarin sijainti on erinomainen palveluiden ja hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Viitteellinen kuva.
1. Suunnitteilla
2. Ennakkomarkkinoinnissa ja varattavissa
3. Rakenteilla ja myynnissä
4. Muuttovalmis ja myynnissä
Showing time

Esittely
Seuraava esittely 17.6.2024 16:00-16:30 | Esittelyssä heti vapaa uusi kolmio. Tervetuloa

Asunto Oy Kempeleen Asemamestari – Mukavaa ja helppoa elämää palveluiden äärellä

Asunto Oy Kempeleen Asemamestari sijaitsee palveluiden ja hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Täällä asut lähellä harrastusmahdollisuuksia, kirjastoa ja vehreitä liikuntapaikkoja. Omassa kodissa elämä on helppoa ja huoletonta.

Muuttovalmis viisikerroksinen As Oy Kempeleen Asemamestari sijaitsee loistavalla paikalla aivan palveluiden välittömässä läheisyydessä. Ruokakauppaan on vain reilun parin sadan metrin kävelymatka ja samassa rakennuksessa on myös apteekki, pitseria ja optikko. Kaikki tärkeimmät palvelut ovat vieressä ja Zeppeliinin monipuoliset palvelut ovat alle 10min matkan päässä.

Kempele tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia tekemiseen ja liikkumiseen vuoden jokaisena päivänä. Alueella on esimerkiksi liikunta- ja tapahtumakeskus Kempelehalli, Sarkkirannan urheilukeskus, virkistysuimala Zimmari ja vapaa-ajankeskus Zemppi. Upeat puitteet ulkoilulle tarjoaa Köykkyrin virkistysalue. Täällä voit harrastaa esimerkiksi lenkkeilyä, maastojuoksua tai vaikkapa frisbeegolfia. Talvisin tietenkin hiihdetään valaistuilla hiihtoladuilla.

Kuljitpa lähelle tai kauas yhteydet Kempeleen Asemamestarista pelaa. Täällä asut kävelymatkan päässä kaikkia tärkeimpiä palveluita. Pyöräbaana, juna-asema ja bussipysäkit ovat aivan kotisi lähellä ja omalla autollakin kulkeminen on sujuvaa. Elämä sujuu, kun kaikki on lähellä ja kulkuyhteydet toimivat moitteettomasti.

Omalle tontille rakennetussa As Oy Kempeleen Asemamestarissa on 33 asuntoa, yksiöitä, monen kokoisia kaksioita ja kolmioita sekä yksi neljän huoneen koti. Omassa kodissa elämä on helppoa ja huoletonta. Täällä et murehdi remonteista vuosiin vaan elät arjesta nauttien. Kotisi on varusteltu laadukkailla kodinkoneilla ja kotimaisella keittiöllä. Kaikki parvekkeet on lasitettu, joten nautit myös sen tuomasta tilasta. 

Pähkinänkuoressa:

 • 33 uutta Lapti-kotia, yksiöistä neljän huoneen asuntoihin 29,5-108,5 m2
 • Erinomainen sijainti palveluiden ja hyvien liikenneyhteyksien äärellä
 • Alueella kattavat ja ympärivuotiset virkistys- ja liikuntamahdollisuudet
 • Asukkaille myytävänä autopaikkoja, jotka soveltuvat myös sähkö- ja hybridiautojen lataukseen
 • Taloyhtiö rakentuu omalle tontille
 • Pääovessa sähköinen oven avaus helpottaa arkea.
 • Asunnoissa laadukkaat kodinkoneet ja kotimaiset keittiöt.

Yhtiölainan ehdot:

Ilmoitetut rahoitusvastikkeet on tarkistettu 4,06 % kokonaiskorolla. Yhtiölainan viitekoron tarkistuspäivä on vuosittain joulukuussa, jolloin lainan todellinen kokonaiskorko määräytyy viitekoron korkonoteerauksen mukaan lisättynä marginaalilla. Yhtiölaina on sidottu 12 kk Euribor-viitekoron arvoon + marginaali 0,95 %, laina-aika on rakentamisaika + 25 vuotta sisältäen 2 vuoden lyhennysvapaan, jonka aikana rahoitusvastikkeella katetaan vain lainan korko.

Rahoitusvastiketta, jolla katetaan lainan korko ja lyhennys, aletaan periä noin puoli vuotta ennen ensimmäistä lainanlyhennystä, joka on arviolta keväällä 2026. Laina lyhenee tasalyhennyksin 23 vuoden ajan. Viitekoron muutos vaikuttaa rahoitusvastikkeen suuruuteen. Ostajilla on myös mahdollisuus maksaa pois osuutensa yhtiön lainasta kuluitta valmistumisen yhteydessä, jolloin rahoitusvastiketta ei peritä.

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Kempeleen Asemamestari
Katuosoite Asemantie 2, 90440, Kempele
Rakentaja Rakennusliike Lapti Oy
RakennustyyppiKerrostalo
Asuntojen määrä33
AutopaikatAutokatospaikkoja 15 kpl (á 9.900 EUR) ja piha-autopaikkoja 15 kpl (á 5.900 EUR) kaikilla paikoilla latausasemavaraus
Rakennusvuosi 2023
Antenni Kaapeli-tv
Internet yhteys Taloyhtiölaajakaista 10M jonka nopeutta asukas voi nostaa lisämaksusta.
Lämmitys Vesikiertoinen lattialämmitys kaukolämmöllä (sisältyy hoitovastikkeeseen).
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen ilmanvaihto
Hissi Kyllä
Rakennusmateriaali Betoni/puu/tiiliverhous
Kattotyyppi/kate Harjakatto bitumikermikate
Energialuokka B
Taloyhtiössä sauna Ei
Muut yhteiset tilat Huoneistovarastot sijaitsevat erillisen piharakennuksen väestönsuojassa ja irtainvarastossa.
Tontin omistus Oma

Myytävät asunnot

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Aki Leino

Myyntipäällikkö, Asuntomyynti
Pohjois-Suomi
040 620 2325

Markus Koskelo

Asuntomyyjä
050 411 9082

Ota yhteyttä

 • Tietosuojaseloste
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden