Asunto Oy Kirkkonummen Klara

Ljusdalantie 1, 02430, Kirkkonummi

Kuva otettu rakentamisvaiheessa tammikuussa. Kuva otettu rakentamisvaiheessa tammikuussa. Kuva otettu rakentamisvaiheessa tammikuussa. Kirkkonummen Klarassa nautit uuden kodin huolettomuudesta sekä pientaloasumisen parhaista puolista. Viitteellinen kuva kohteesta. Viihtyisä ja suojaisa leikkipiha. Viitteellinen kuva kohteesta. Kaikissa asunnoissa on oma sauna, terassi ja piha-alue. Tilaa riittää siis isommallekin perheelle. Viitteellinen kuva kohteesta. Asunto Oy Kirkkonummen Klara rakentuu omalle tontille Masalantien ja Ljusdalantien risteykseen. Viitteellinen kuva kohteesta. Taloyhtiö koostuu yksitasoisista rivitalokodeista, jotka ovat kooltaan 3-5h 65,0-98,5 m2; sekä kaksitasoisista viiden huoneen 105,0 m2; kokoisista paritaloista. Viitteellinen kuva kohteesta. Aivan tontin vieressä sijaitsevat Liinaharjan päiväkoti sekä Hommas Daghem. Lähistöllä sijaitsee Masalan Nuorisoteatteri, joka on vuonna 1981 perustettu ammattijohtoinen harrastajateatteri. Masalan juna-asemalle kävelet alle kymmenessä minuutissa. Helsingin keskustaan täältä hurauttaa reilussa puolessa tunnissa. S-Market Masala 500 metrin päässä. Masalan urheilupuistossa sijaitsevat yleisurheilukenttä, tekonurmikenttä, kaksi nurmikenttää sekä katukorisalue, skeittiparkki, rantalentopallokenttä ja panna-areena. Talvella yleisurheilukentän juoksuradalle jäädytetään luistelurata.
1. Suunnitteilla
2. Ennakkomarkkinoinnissa ja varattavissa
3. Rakenteilla ja myynnissä
4. Muuttovalmis ja myynnissä
Showing time

Esittely
Seuraava esittely 26.3.2023 12:00-12:45 | Esittely sunnuntaina 26.3.2023 klo.12:00-12:45 Pääset tutustumaan esittelykierroksella rakenteilla oleviin asuntoihin ulkopuolelta ja rivitalohuoneistoon B6 ja paritalohuoneistoon C12 myös sisältä, sekä piha-alueisiin, tervetuloa.

Asunto J25 nyt alennettuun hintaan, etusi 21 933 €! Alennus lasketaan asunnon myyntihinnasta!

HYÖDYNNÄ MYÖS OSTOETU*: Tee kaupat 10 000 eurolla, ja maksa loput vasta sitten, kun kotisi on muuttovalmis!

* Etu koskee uusia kauppoja Asunto Oy Kirkkonummen Klaran asunnoista. Lisätietoja saat myyjiltämme.

Nauti pientaloasumisen parhaista puolista Kirkkonummen Klarassa

Asunto Oy Kirkkonummen Klaran uudet pari- ja rivitalokodit rakentuvat ihastuttavalle pientaloalueelle Kirkkonummen Masalaan. Taloyhtiö sijaitsee omalla tontilla Ljusdalanien ja Masalantien risteyksessä. Täällä nautit pientaloasumisen parhaista puolista luonnon läheisellä alueella. Rauhallinen ja yhteisöllinen taloyhtiö on perheiden unelma. Kaikissa kodeissa on huolellisesti suunniteltu pohjaratkaisu, laadukkaat kodinkoneet ja kauniit materiaalit. Kaikissa asunnoissa on myös oma sauna sekä tilava piha-alue ja terassi.

Masalan viihtyisä asuinalue on haluttua seutua lapsiperheiden keskuudessa. Täällä asutaan väljästi ja lähellä luontoa. Peruspalvelut, koulut ja päiväkoti ovat lähellä.

Masalassa on mahtavat ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet. Hiihtoladut alkavat talvisin lähes kotioveltasi ja monipuolinen urheilukeskus on vain kivenheiton päässä. Kotisi viereisessä urheilukeskuksessa voit pelata vaikkapa sulkapalloa, salibandya tai koripalloa, unohtamatta kuntosalia tai monipuolisia ryhmäliikuntapalveluja. Golfin ystäviä ilahduttaa läheiset Sarfvik Golf ja Hirsala Golf.

Myös liikkuminen Masalassa on helppoa. Kehä III on lähellä kotiasi ja Helsingin keskustaan hurautat autolla vain puolessa tunnissa. Julkinen liikenne on hyvin saatavilla. Masalan juna-asemalle on lyhyt kävelymatka. Pysäköinnistä ei tarvitse näissä kodeissa huolehtia. Talonyhtiöön tulee jokaista kotia kohti katettu autopaikka. Lisäksi taloyhtiöön rakennetaan kaksi LE-autopaikkaa ja runsaasti pihapaikkoja. 

Asunto Oy Kirkkonummen Klara pähkinänkuoressa:

  • Yhteensä 26 uutta Lapti-kotia, yksitasoisia rivitalokoteja, jotka ovat kooltaan 3–5h (65–98,5 m2), sekä kaksitasoisia viiden huoneen kokoisia paritaloja (105 m2).
  • Oma tontti, RS-kohde.
  • Kaikissa asunnoissa on oma sauna, piha ja terassi.
  • Jokaiselle asunnolle oma autokatospaikka ja lisäksi taloyhtiössä 13 kattamatonta autopaikkaa. Kaksi LE-autopaikkaa. Autopaikat on mahdollista varustaa sähköauton latauspisteellä.
  • Palvelut lähellä, päiväkodit ja koulut turvallisen kävelymatkan päässä.
  • Alueella upeat liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet vuoden ympäri.
  • Helpot kulkuyhteydet julkisella liikenteellä ja omalla autolla. Kehä III lähellä ja Helsingin keskusta puolen tunnin ajomatkan päässä.

Yhtiölainan ehdot:

Ilmoitetut rahoitusvastikkeet on laskettu 2,10 % kokonaiskorolla, joka perustuu taloussuunnitelman laatimishetken korkotasoon. Yhtiölaina on sidottu 12 kk Euribor-viitekorkoon + marginaali 0,95 % ja laina-aika on 25 vuotta sisältäen rakennusajan. Valmistumisen jälkeen 2 ensimmäistä asumisvuotta on lyhennysvapaata, jolloin rahoitusvastikkeella katetaan vain lainan korko. Rahoitusvastiketta, jolla katetaan lainan korko ja lyhennys, aletaan periä noin puoli vuotta ennen ensimmäistä lainanlyhennystä, joka on arviolta syksyllä 2025. Laina lyhenee tasalyhennyksin 23 vuoden ajan.

Huom! Yhtiölainan viitekoron tarkistuspäivä on vuosittain, jolloin lainan todellinen kokonaiskorko määräytyy viitekoron korkonoteerauksen mukaan lisättynä marginaalilla. Viitekoron muutos vaikuttaa rahoitusvastikkeen suuruuteen. Ostajilla on myös mahdollisuus maksaa pois osuutensa yhtiön lainasta kuluitta valmistumisen yhteydessä, jolloin rahoitusvastiketta ei peritä.

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Kirkkonummen Klara
Katuosoite Ljusdalantie 1, 02430, Kirkkonummi
Rakentaja Rakennusliike Lapti Oy
RakennustyyppiParitalo
Asuntojen määrä26
Autopaikat39 osakkeena myytävää autopaikkaa, joista 26 on katospaikkoja ja 13 pihapaikkoja. Kaksi autopaikkaa pihalla on mitoitettu liikuntaesteiselle. Autopaikat on mahdollista varustaa sähköauton latauspisteellä.
Arvioitu valmistusaika 6/2023
Rakennusvuosi 2023
Antenni Kaapeli-tv
Internet yhteys Rakennus liitetään alueellisen palveluntarjoajan kaapeli-tv-verkkoon. Lisäksi asuntoihin asennetaan laajakaistajohdotus, mikä mahdollistaa huoneistokohtaisen internetliittymän.
Lämmitys Kaukolämpö
Ilmanvaihto Asunnoissa on huoneistokohtainen, lämmöntalteenotolla varustettu tulo- ja poistoilmanvaihto. Asunnon ilmanvaihtoa voidaan tehostaa liesikuvusta.
Hissi Ei
Rakennusmateriaali Puu
Kattotyyppi/kate Harjakatto/peltikate
Energialuokka B2018
Taloyhtiössä sauna Ei
Muut yhteiset tilat Tekniset tilat, väestönsuoja / ulkoiluvälinevarasto.
Tontin omistus Oma
Lähipalvelut
Julkinen liikenne
Koulut
Päiväkodit
Palvelut
Ulkoilu- ja liikuntapaikat

Myytävät asunnot

Ota yhteyttä

Asuntomyyntimme palvelee sinua kaikissa asunnon ostoon liittyvissä asioissa. Asukaspalveluvastaavamme auttavat sinua sisustusratkaisujen valinnassa:

Jari Ahtiainen

Asuntomyyjä, LKV, YKV
Etelä-Suomi
0400 455 393

Minna Tuohimaa-Tiri

Asuntomyyjä
Etelä-Suomi
050 477 2121

Tomi Kosunen

Myyntipäällikkö, LKV
Asuntomyynti
Etelä-Suomi
040 668 6192

Anna Mäkinen

Asukaspalveluvastaava
Materiaalivalinnat ja muutostyöt
Etelä-Suomi
050 517 6288

Emilia Jääskeläinen

Asukaspalveluvastaava
Materiaalivalinnat ja muutostyöt
Etelä-Suomi
040 771 0046

Annakaisa Lång

Asukaspalvelupäällikkö
Etelä-Suomi
040 533 6865

Ota yhteyttä

  • Tietosuojaseloste