Asunto Oy Kirkkonummen Klara

Ljusdalantie 1, 02430, Kirkkonummi

Kirkkonummen Klarassa nautit uuden kodin huolettomuudesta sekä pientaloasumisen parhaista puolista. Kaikissa asunnoissa on oma sauna, terassi ja piha-alue. Tilaa riittää siis isommallekin perheelle. Viihtyisä ja suojaisa leikkipiha. Asunto Oy Kirkkonummen Klara rakentuu omalle tontille Masalantien ja Ljusdalantien risteykseen. Viitteellinen kuva kohteesta. Taloyhtiö koostuu yksitasoisista rivitalokodeista, jotka ovat kooltaan 3-5h 65,0-98,5 m2; sekä kaksitasoisista viiden huoneen 105,0 m2; kokoisista paritaloista. Viitteellinen kuva kohteesta. Aivan tontin vieressä sijaitsevat Liinaharjan päiväkoti sekä Hommas Daghem. S-Market Masala 500 metrin päässä. Masalan juna-asemalle kävelet alle kymmenessä minuutissa. Helsingin keskustaan täältä hurauttaa reilussa puolessa tunnissa. Kirkkonummen Klarassa nautit uuden kodin huolettomuudesta sekä pientaloasumisen parhaista puolista. Kaikissa asunnoissa on oma sauna, terassi ja piha-alue. Tilaa riittää siis isommallekin perheelle.
1. Suunnitteilla
2. Ennakkomarkkinoinnissa ja varattavissa
3. Rakenteilla ja myynnissä
4. Muuttovalmis ja myynnissä

Nauti pientaloasumisen parhaista puolista Kirkkonummen Klarassa

Asunto Oy Kirkkonummen Klaran uudet pari- ja rivitalokodit rakentuvat ihastuttavalle pientaloalueelle Kirkkonummen Masalaan. Taloyhtiö sijaitsee omalla tontilla Ljusdalanien ja Masalantien risteyksessä. Täällä nautit pientaloasumisen parhaista puolista luonnon läheisellä alueella. Rauhallinen ja yhteisöllinen taloyhtiö on perheiden unelma. Kaikissa kodeissa on huolellisesti suunniteltu pohjaratkaisu, laadukkaat kodinkoneet ja kauniit materiaalit. Kaikissa asunnoissa on myös oma sauna sekä tilava piha-alue ja terassi.

Masalan viihtyisä asuinalue on haluttua seutua lapsiperheiden keskuudessa. Täällä asutaan väljästi ja lähellä luontoa. Peruspalvelut, koulut ja päiväkoti ovat lähellä.

Masalassa on mahtavat ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet. Hiihtoladut alkavat talvisin lähes kotioveltasi ja monipuolinen urheilukeskus on vain kivenheiton päässä. Kotisi viereisessä urheilukeskuksessa voit pelata vaikkapa sulkapalloa, salibandya tai koripalloa, unohtamatta kuntosalia tai monipuolisia ryhmäliikuntapalveluja. Golfin ystäviä ilahduttaa läheiset Sarfvik Golf ja Hirsala Golf.

Myös liikkuminen Masalassa on helppoa. Kehä III on lähellä kotiasi ja Helsingin keskustaan hurautat autolla vain puolessa tunnissa. Julkinen liikenne on hyvin saatavilla. Masalan juna-asemalle on lyhyt kävelymatka. Pysäköinnistä ei tarvitse näissä kodeissa huolehtia. Talonyhtiöön tulee jokaista kotia kohti katettu autopaikka. Lisäksi taloyhtiöön rakennetaan kaksi LE-autopaikkaa ja runsaasti pihapaikkoja. 

Asunto Oy Kirkkonummen Klara pähkinänkuoressa:

 • Yhteensä 26 uutta Lapti-kotia, yksitasoisia rivitalokoteja, jotka ovat kooltaan 3–5h (65–98,5 m2), sekä kaksitasoisia viiden huoneen kokoisia paritaloja (105 m2).
 • Oma tontti, RS-kohde.
 • Kaikissa asunnoissa on oma sauna, piha ja terassi.
 • Jokaiselle asunnolle oma autokatospaikka ja lisäksi taloyhtiössä 13 kattamatonta autopaikkaa. Kaksi LE-autopaikkaa. Autopaikat on mahdollista varustaa sähköauton latauspisteellä.
 • Palvelut lähellä, päiväkodit ja koulut turvallisen kävelymatkan päässä.
 • Alueella upeat liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet vuoden ympäri.
 • Helpot kulkuyhteydet julkisella liikenteellä ja omalla autolla. Kehä III lähellä ja Helsingin keskusta puolen tunnin ajomatkan päässä.

Yhtiölainan ehdot:

Ilmoitetut pääomavastikkeet lyhennysvapaan jälkeiseltä ajalta on tarkistettu toukokuun 2024 mukaiseksi arvioiden 4,579 % kokonaiskorkoon. Lyhennysvapaan aikainen korko on ilmoitettu viitekoron tarkistuspäivän mukaisella korkotasolla.

Yhtiölaina on sidottu 12 kk Euribor-viitekorkoon + marginaali 0,95 % ja laina-aika on 25 vuotta. Valmistumisen jälkeen 2 ensimmäistä asumisvuotta on lyhennysvapaata, jolloin pääomavastikkeella katetaan vain lainan korko. Pääomavastiketta, jolla katetaan lainan korko ja lyhennys, aletaan periä noin puoli vuotta ennen ensimmäistä lainanlyhennystä, joka on arviolta syksyllä 2025. Laina lyhenee tasalyhennyksin 23 vuoden ajan. Yhtiölainan viitekoron tarkistuspäivä on vuosittain elokuussa, jolloin lainan todellinen kokonaiskorko määräytyy viitekoron korkonoteerauksen mukaan lisättynä marginaalilla. Viitekoron muutos vaikuttaa Pääomavastikkeen suuruuteen. Ostajilla on mahdollisuus maksaa pois osuutensa yhtiön lainasta kuluitta ensimmäisen kerran valmistumisen yhteydessä, jolloin pääomavastiketta ei peritä.

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Kirkkonummen Klara
Katuosoite Ljusdalantie 1, 02430, Kirkkonummi
Rakentaja Rakennusliike Lapti Oy
RakennustyyppiParitalo
Asuntojen määrä26
Autopaikat39 osakkeena myytävää autopaikkaa, joista 26 on katospaikkoja ja 13 pihapaikkoja. Kaksi autopaikkaa pihalla on mitoitettu liikuntaesteiselle. Autopaikat on mahdollista varustaa sähköauton latauspisteellä.
Arvioitu valmistusaika 8/2023
Rakennusvuosi 2023
Antenni Kaapeli-tv
Internet yhteys Rakennus liitetään alueellisen palveluntarjoajan kaapeli-tv-verkkoon. Lisäksi asuntoihin asennetaan laajakaistajohdotus, mikä mahdollistaa huoneistokohtaisen internetliittymän.
Lämmitys Kaukolämpö
Ilmanvaihto Asunnoissa on huoneistokohtainen, lämmöntalteenotolla varustettu tulo- ja poistoilmanvaihto. Asunnon ilmanvaihtoa voidaan tehostaa liesikuvusta.
Hissi Ei
Rakennusmateriaali Puu
Kattotyyppi/kate Harjakatto/peltikate
Energialuokka B2018
Taloyhtiössä sauna Ei
Muut yhteiset tilat Tekniset tilat, väestönsuoja / ulkoiluvälinevarasto.
Tontin omistus Oma

Myytävät asunnot

Ota yhteyttä

Asuntomyyntimme palvelee sinua kaikissa asunnon ostoon liittyvissä asioissa.

Markus Koskelo

Asuntomyyjä
050 411 9082
(lomalla (22.7.-5.8.)

Toni Leskinen

Myyntipäällikkö
Asuntomyynti,
Etelä-Suomi
050 477 7276

Aki Leino

Myyntipäällikkö, Asuntomyynti
Pohjois-Suomi
040 620 2325
(lomalla 24.6.-21.7.)

 

Ota yhteyttä

 • Tietosuojaseloste
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden