Asunto Oy Kisakentän Onni, Oulu

Kangastie 7, 90500, Oulu

. Ensimmäisessä kerroksessa on pesupiste, jossa voi huuhdella vaikka koirien tassut. Samasta kerroksesta löytyy lämmin ja tilava pyörävarasto, jonka lisäksi ulkona on runsaasti runkolukittavia pyörätelineitä. Viitteellinen kuva. Pihan autopaikoista osa on katoksessa ja kaikilla autopaikoilla on valmiina hybridiautojen latausmahdollisuus. Viitteellinen kuva. Kodeissa oma lasitettu parveke tai ranskalainen parveke. Seitsemännen kerroksen kolmioissa kattoterassi. Viitteellinen kuva. Tontti rajoittuu Kisakentän puistoon ja toisella puolella, ylimmistä kerroksista avautuvat upeat näkymät Oulujoen Hartaanselälle. Viitteellinen kuva. Oulun keskustaan polkaisee pyörällä maisemareittiä pitkin kymmenessä minuutissa. Rantaa myötäilevä puisto ja sen ulkoilureitti kuntoilualueineen sekä muut runsaat harrastusmahdollisuudet luovat puitteet niin aktiiviseen liikkumisen kuin maisemista nauttimiseenkin.
1. Suunnitteilla
2. Ennakkomarkkinoinnissa ja varattavissa
3. Rakenteilla ja myynnissä
4. Muuttovalmis ja myynnissä

Onnellista arkea 

Arvostatko asumisessa vehreitä maisemia vai palveluiden läheisyyttä? Oulun Länsi-Tuiraan valmistuneessa Asunto Oy Kisakentän Onnissa pääset nauttimaan kummastakin.

Vuoden kaupunginosaksikin valitussa Oulun Tuirassa asuu tunnustetusti hyvä arki. Lähikauppa ja terveyskeskus sijaitsevat melkein naapurissa. Hieman edempänä on laajempi valikoima kauppoja, apteekki, kirjasto ja jopa elokuvateatteri. Et välttämättä edes tarvitse autoa; Oulun keskustaan polkaisee pyörällä maisemareittiä pitkin kymmenessä minuutissa. Julkinen liikenne pelaa hyvin ja lähin bussipysäkki sijaitsee aivan kodin vieressä.

Kisakentän Onni sijoittuu Länsi-Tuiran vehreisiin puistomaisemiin. Tontti rajoittuu Kisakentän puistoon ja toisella puolella, ylimmistä kerroksista avautuvat upeat näkymät Oulujoen Hartaanselälle. Rantaa myötäilevä puisto ja sen ulkoilureitti kuntoilualueineen sekä muut runsaat harrastusmahdollisuudet luovat puitteet niin aktiiviseen liikkumisen kuin maisemista nauttimiseenkin.

Seitsenkerroksisessa hissillisessä talossa on 57 valoisaa huoneistoa tilavista yksiöistä saunallisiin kolmioihin kolmen huoneen koteihin. Yksiöissä voit avata ovet ranskalaiselle parvekkeelle, muissa asunnoissa tilan tuntua lisäävät viihtyisät lasitetut parvekkeet. Suurimmassa osassa koteja lämpenee oma sauna.

Eikä siinä vielä kaikki! Asuntojen pohjaratkaisuissa sekä varusteluissa on kiinnitetty erityisen paljon huomiota asumisen esteettömyyteen. Rakennuksessa on suorat, helppokulkuiset sisäportaat ja sähköinen ulko-oven avaus. Asunnoissa on käytetty pääosin liukuovia ja asuntojen kylpyhuoneet ovat hieman tavallista suurempia. Harkittu huonejako ja tilavat kulkuväylät yhdistettynä laadukkaisiin pintamateriaaleihin ja kodinkoneisiin tekevät kodistasi viihtyisän ja arjestasi sujuvan.

Ensimmäisessä kerroksessa on pesupiste, jossa voi huuhdella vaikka koirien tassut. Samasta kerroksesta löytyy lämmin ja tilava pyörävarasto, jonka lisäksi ulkona on runsaasti runkolukittavia pyörätelineitä. Pihan autopaikoista osa on katettuja ja kaikilla autopaikoilla on valmiina hybridiautojen latausmahdollisuus. Kohde palvelee siis monenlaisia tarpeita ja sopii kaiken ikäisille.

Asunto Oy Kisakentän Onni pähkinänkuoressa

 • 57 uutta Lapti-kotia, yksiöistä kolmen huoneen asuntoihin 29-76 m2
 • Kodeissa oma lasitettu parveke tai ranskalainen parveke. Seitsemännen kerroksen kolmioissa kattoterassi.
 • Isommissa asunnoissa oma sauna.
 • Huoneistoissa järkevä pohjaratkaisu ja laadukkaat pintamateriaalit
 • Vesikiertoinen lattialämmitys kaukolämmöllä
 • Esteettömyyteen kiinnitetty erityistä huomiota
 • Autopaikoilla hybridiauton latausvalmius ja sähköauton latausasemavaraus
 • Lämmin ja tilava pyörävarasto
 • Oulun kaupungin vuokratontti, joka rajoittuu puistoon
 • Upea sijainti lähellä Hartaanselän upeita maisemia
 • Peruspalvelut kilometrin säteellä
 • Hyvät liikenneyhteydet omalla autolla tai julkisen liikenteen keinoin
 • Lähellä kulkee pyöräbaana
 • Alueella upeat liikunta- ja virkistysmahdollisuudet ympäri vuoden

Yhtiölainan ehdot:

Ilmoitetut rahoitusvastikkeet on tarkistettu 5,094%:n kokonaiskorolla. Yhtiölainan viitekoron tarkistuspäivä on vuosittain marraskuussa, jolloin lainan todellinen kokonaiskorko määräytyy viitekoron korkonoteerauksen mukaan lisättynä marginaalilla. Yhtiölaina on sidottu 12 kk Euribor-viitekoron arvoon + marginaali 0,95 %, laina-aika on rakentamisaika + 25 vuotta sisältäen 2 vuoden lyhennysvapaan, jonka aikana rahoitusvastikkeella katetaan vain lainan korko.

Rahoitusvastiketta, jolla katetaan lainan korko ja lyhennys, aletaan periä noin puoli vuotta ennen ensimmäistä lainanlyhennystä, joka on arviolta keväällä 2026. Laina lyhenee tasalyhennyksin 23 vuoden ajan. Viitekoron muutos vaikuttaa rahoitusvastikkeen suuruuteen. Ostajilla on myös mahdollisuus maksaa pois osuutensa yhtiön lainasta kuluitta valmistumisen yhteydessä, jolloin rahoitusvastiketta ei peritä.

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Kisakentän Onni, Oulu
Katuosoite Kangastie 7, 90500, Oulu
Rakentaja Rakennusliike Lapti Oy
RakennustyyppiKerrostalo
Asuntojen määrä57
Rakennusvuosi 2023
Antenni Kaapeli-tv
Internet yhteys Taloyhtiölaajakaista DNA 10M sis. vastikkeeseen. Laajakaistan nopeutta voi nostaa lisämaksusta.
Lämmitys Vesikiertoinen lattialämmitys kaukolämmöllä. (Lämmitys sisältyy hoitovastikkeeseen.)
Hissi Kyllä
Rakennusmateriaali Betoni/puu/tiiliverhous
Kattotyyppi/kate Viistopulpetti bitumikermikate
Energialuokka A2018
Taloyhtiössä sauna Ei
Muut yhteiset tilat Huoneistovarastot, polkupyörävarasto ja ulkoiluvälinevarasto sijaitsevat 1-krs.kerroksessa.
Tontin omistus Vuokra
Tietoa vuokratontistaOulun Kaupunki, vuokra-aika 50v ja sidottu indeksiin.
Maan vuokraaja Oulun Kaupunki

Myytävät asunnot

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Aki Leino

Myyntipäällikkö, Asuntomyynti
Pohjois-Suomi
040 620 2325
(lomalla 24.6.-21.7.)

 

Janne Karhumaa

Asiakkuuspäällikkö/
myynti, Palvelutilat
Pohjois-Suomi
0400 602 533

Markus Koskelo

Asuntomyyjä
050 411 9082
(lomalla (22.7.-5.8.)

Ota yhteyttä

 • Tietosuojaseloste
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden