Asunto Oy Oulun Satamanhelmi

Siilotie 1, 90520, Oulu

Viitteellinen kuva. Viitteellinen kuva. Viitteellinen kuva. Viitteellinen kuva. Viitteellinen kuva. Viitteellinen kuva. Viitteellinen kuva. Viitteellinen kuva. Viitteellinen kuva. Viitteellinen kuva. Viitteellinen kuva. Viitteellinen kuva. Nauti ulkoilumahdollisuuksista rantareiteillä tai lähde vesille - uusi venesatama valmistuu aivan uuden kotisi lähelle. Viitteellinen kuva Möljän korttelista.
1. Suunnitteilla
2. Ennakkomarkkinoinnissa ja varattavissa
3. Rakenteilla ja myynnissä
4. Muuttovalmis ja myynnissä
Showing time

Esittely
Seuraava esittely 4.6.2023 12:00-12:30 | Esittely viereisen taloyhtiön Satamanvalon muuttovalmiissa asunnossa Siilotie 1 C13. Tervetuloa!

Helmi Toppilansalmen rannalla

Tervetuloa Asunto Oy Oulun Satamanhelmeen! Lapti rakentaa Möljän korttelin viimeiset kodit Toppilansalmen rantaan. Nämä viehättävät ja modernit rantatalot ovat kaikkea mitä olet uudelta kodilta ikinä toivonut. Valoisa ja tilava koti, upealla, kulttuurihistoriallisesti merkittävällä alueella on unelmien täyttymys.

Rakennamme kolmen talon Asunto Oy Oulun Satamanhelmen Toppilansalmen rantaan. Kolmekerroksiset rantatalot täydentävät Laptin Möljän korttelin valmiiksi. Loistava uutinen on, että näiden talojen ja Toppilansalmen väliin ei enää rakenneta, vaan välissä on ainoastaan puistoalue. Kortteli on suunniteltu asumisviihtyvyys, näkymät ja tietenkin suotuisat ilmansuunnat huomioiden. 

Toppilansalmen alue on monipuolisten palvelujen, sujuvien pyörä- ja kävelyreittien kaupunginosa, jota kehitetään lisää tulevaisuudessa. Alueella on säilytetty joukko sataman aikaisia rakennuksia, jotka sulautuvat saumattomasti uuteen rakennuskantaan, muodostaen modernin satamakylän.

Täällä nautit merellisen alueen historiallisesti merkittävistä tarinoista, mutta ennen kaikkea mukavasta asumisesta. Palvelut ovat lähellä ja helposti saavutettavissa. Ruokakauppa, pitseria, apteekki ja kampaamo sijaitsevat puolen kilometrin päässä. Linja-autopysäkille on matkaa 300 metriä. Täällä liikkuminen onnistuu kätevästi pyöräillen. Kaikissa taloissa on lämmin pyörävarasto sekä pyörän huuhtelupaikka talon ensimmäisessä kerroksessa.

Modernissa ja uudessa kodissa on asuinmukavuus taattua. Tyylikkäät parkettilattiat, Puustellin keittiökalusteet ja AEG-kodinkoneet viimeistelevät modernin kokonaisuuden. Lähes jokaisesta kodista löytyy sauna. Kolmen ja neljän huoneen kodeissa saunassa on moderni pilarikiuas sekä lasiseinä. Asunnoissa on mukavuutta lisäävä vesikiertoinen lattialämmitys ja viilennys (80-109m2) tai viilennysvaraus (40-80m2). Isommissa asunnoissa on reilun kokoiset lasitetut parvekkeet. Rannan puoleisissa asunnoissa on moderni lasiliukuseinä joka mahdollistaa parvekkeen monipuolisen käytön ja lisää asumismukavuutta.

Lämpimästä autohallista löytyy autopaikkoja myös sähköautoille sekä moottoripyöräpaikkoja. Autohallista pääset suoraan hissillä kerroksiin. Noin puolet autopaikoista on varustettu hybridiauton latausmahdollisuudella ja sähköauton latausasemavarauksella. Pyöräilijöitä ilahduttaa sisätiloissa oleva lämmin pyörävarasto ja pyörän huuhtelupaikka.

Asunto Oy Oulun Satamanhelmi pähkinänkuoressa:

 • Kolme 3-kerroksista kerrostaloa
 • Asunnot 2h 39-51m2, 3h 60-75m2, 4h 83-109m2
 • A-energialuokka
 • Isommissa asunnoissa on suuret lasitetut parvekkeet ja lasiliukuseinät
 • Viilennys vakiona 80-109m2 asunnoissa ja viilennysvaraus 40-80m2 asunnoissa
 • Laadukkaat Puustellin keittiökalusteet, AEG-kodinkoneet, parkettilattiat ja vesikiertoinen lattialämmitys
 • Kaikissa taloissa on 1. kerroksessa pyöränhuuhtelupaikka ja pyöräpaikkoja lämpimässä pyörävarastossa
 • Taloyhtiön autohallista on suora hissiyhteys kerroksiin
 • Sähköautopaikkoja ja moottoripyöräpaikkoja
 • Mahdollisuus ostaa lisää lämmintä varastotilaa 8-12m2 kellarikerroksesta
 • Satamanhelmi valmistuu arviolta kesällä 2024

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Oulun Satamanhelmi
Katuosoite Siilotie 1, 90520, Oulu
Rakentaja Rakennusliike Lapti Oy
RakennustyyppiKerrostalo
Asuntojen määrä33
AutopaikatAutohallipaikka erillisenä osakkeena alkaen mh. 12 000 EUR lainaosuus 12 000, vh.24.000 EUR
Arvioitu valmistusaika 8/2024
Rakennusvuosi 2023
Antenni Kaapeli-tv
Internet yhteys Taloyhtiönlaajakaista sisältyy hoitovastikkeeseen
Lämmitys Vesikiertoinen lattialämmitys kaukolämmöllä. (sisältyy hoitovastikkeesee)
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen ilmanvaihto ja viilennys vakiona yli 80m2 asunnoissa ja viilennysvaraus 40-80m2 asunnoissa.
Hissi Kyllä
Kattotyyppi/kate Viistopulpetti bitumikermikate
Energialuokka A2018
Taloyhtiössä sauna Ei
Muut yhteiset tilat Myytäviä lisävarastoja ja huoneistovarastot kellaritasossa, ulkoiluväline ja pyörävarasto 1-kerroksessa.
Tontin omistus Vuokra
Maan vuokraaja Oulun kaupunki
Tontin vuokra aika päättyy 31.12.2077
Lähipalvelut
Julkinen liikenne
Koulut
Päiväkodit
Palvelut
Ulkoilu- ja liikuntapaikat

Myytävät asunnot

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Aki Leino

Asuntomyyjä
Pohjois-Suomi
040 620 2325

Janne Karhumaa

Myyntipäällikkö, Asuntomyynti
Pohjois-Suomi
0400 602 533

Markus Koskelo

Asuntomyyjä
Pohjois-Suomi
050 411 9082

Ota yhteyttä

 • Tietosuojaseloste