Asunto Oy Oulun Satamanhelmi

Siilotie 1, 90520, Oulu

Viitteellinen kuva. Viitteellinen kuva. Kuva asunnosta D10 109,5m2 Kuva asunnosta D3 85,5m2 Kuva asunnosta D12 50m2 Viitteellinen kuva. Viitteellinen kuva. Viitteellinen kuva.
1. Suunnitteilla
2. Ennakkomarkkinoinnissa ja varattavissa
3. Rakenteilla ja myynnissä
4. Muuttovalmis ja myynnissä
Showing time

Esittely
Seuraava esittely 25.6.2024 16:30-17:00 | Tervetuloa tutustumaan esittelyasuntoon ja muihin lähes valmiisiin asuntoihin.

Helmi Toppilansalmen rannalla

Tervetuloa Asunto Oy Oulun Satamanhelmeen! Lapti rakentaa Möljän korttelin viimeiset kodit Toppilansalmen rantaan. Nämä viehättävät ja modernit rantatalot ovat kaikkea mitä olet uudelta kodilta ikinä toivonut. Valoisa ja tilava koti, upealla, kulttuurihistoriallisesti merkittävällä alueella on unelmien täyttymys.

Rakennamme kolmen talon Asunto Oy Oulun Satamanhelmen Toppilansalmen rantaan. Kolmekerroksiset rantatalot täydentävät Laptin Möljän korttelin valmiiksi. Loistava uutinen on, että näiden talojen ja Toppilansalmen väliin ei enää rakenneta, vaan välissä on ainoastaan puistoalue. Kortteli on suunniteltu asumisviihtyvyys, näkymät ja tietenkin suotuisat ilmansuunnat huomioiden. 

Toppilansalmen alue on monipuolisten palvelujen, sujuvien pyörä- ja kävelyreittien kaupunginosa, jota kehitetään lisää tulevaisuudessa. Alueella on säilytetty joukko sataman aikaisia rakennuksia, jotka sulautuvat saumattomasti uuteen rakennuskantaan, muodostaen modernin satamakylän.

Täällä nautit merellisen alueen historiallisesti merkittävistä tarinoista, mutta ennen kaikkea mukavasta asumisesta. Palvelut ovat lähellä ja helposti saavutettavissa. Ruokakauppa, pitseria, apteekki ja kampaamo sijaitsevat puolen kilometrin päässä. Linja-autopysäkille on matkaa 300 metriä. Täällä liikkuminen onnistuu kätevästi pyöräillen. Kaikissa taloissa on lämmin pyörävarasto sekä pyörän huuhtelupaikka talon ensimmäisessä kerroksessa.

Modernissa ja uudessa kodissa on asuinmukavuus taattua. Puustellin keittiökalusteet ja AEG-kodinkoneet viimeistelevät modernin kokonaisuuden. Lähes jokaisesta kodista löytyy sauna. Kolmen ja neljän huoneen kodeissa saunassa on moderni pilarikiuas sekä lasiseinä. Asunnoissa on mukavuutta lisäävä vesikiertoinen lattialämmitys ja viilennys (80-109m2) tai viilennysvaraus (40-80m2). Isommissa asunnoissa on reilun kokoiset lasitetut parvekkeet. Rannan puoleisissa asunnoissa on moderni lasiliukuseinä joka mahdollistaa parvekkeen monipuolisen käytön ja lisää asumismukavuutta.

Lämpimästä autohallista löytyy autopaikkoja myös sähköautoille sekä moottoripyöräpaikkoja. Autohallista pääset suoraan hissillä kerroksiin. Noin puolet autopaikoista on varustettu hybridiauton latausmahdollisuudella ja sähköauton latausasemavarauksella. Pyöräilijöitä ilahduttaa sisätiloissa oleva lämmin pyörävarasto ja pyörän huuhtelupaikka.

Asunto Oy Oulun Satamanhelmi pähkinänkuoressa:

 • Kolme 3-kerroksista kerrostaloa
 • Asunnot 2h 39-51m2, 3h 60-75m2, 4h 83-109m2
 • A-energialuokka
 • Isommissa asunnoissa on suuret lasitetut parvekkeet ja lasiliukuseinät
 • Viilennys vakiona 80-109m2 asunnoissa ja viilennysvaraus 40-80m2 asunnoissa
 • Laadukkaat Puustellin keittiökalusteet, AEG-kodinkoneet ja vesikiertoinen lattialämmitys
 • Kaikissa taloissa on 1. kerroksessa pyöränhuuhtelupaikka ja pyöräpaikkoja lämpimässä pyörävarastossa
 • Taloyhtiön autohallista on suora hissiyhteys kerroksiin
 • Sähköautopaikkoja ja moottoripyöräpaikkoja
 • Mahdollisuus ostaa lisää lämmintä varastotilaa 8-12m2 kellarikerroksesta
 • Satamanhelmi valmistuu arviolta kesällä 2024

Yhtiölainan ehdot:

Ilmoitetut pääomavastikkeet lyhennysvapaan jälkeiseltä ajalta on tarkistettu toukokuun 2024 mukaiseksi arvioiden 4,579 % kokonaiskorkoon. Lyhennysvapaan aikainen korko on ilmoitettu marraskuun tarkistuspäivän mukaisella korkotasolla.

Yhtiölaina on sidottu 12 kk Euribor-viitekorkoon + marginaali 0,95 %. Laina-aika on 25 vuotta + rakentamisaika. Valmistumisen jälkeen 2 ensimmäistä asumisvuotta on lyhennysvapaata, jolloin pääomavastikkeella katetaan vain lainan korko. Pääomavastiketta, jolla katetaan lainan korko ja lyhennys, aletaan periä noin puoli vuotta ennen ensimmäistä lainanlyhennystä, joka on arviolta keväällä 2027. Laina lyhenee tasalyhennyksin 23 vuoden ajan.

Lainan todellinen kokonaiskorko määräytyy viitekoron korkonoteerauksen mukaan lisättynä marginaalilla. Viitekoron muutos vaikuttaa pääomavastikkeen suuruuteen. Ostajilla on myös mahdollisuus maksaa pois osuutensa yhtiön lainasta kuluitta valmistumisen yhteydessä, jolloin pääomavastiketta ei peritä.

 

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Oulun Satamanhelmi
Katuosoite Siilotie 1, 90520, Oulu
Rakentaja Rakennusliike Lapti Oy
RakennustyyppiKerrostalo
Asuntojen määrä33
AutopaikatAutohallipaikka erillisenä osakkeena alkaen mh. 12 000 EUR lainaosuus 12 000, vh.24.000 EUR
Arvioitu valmistusaika 6/2024
Rakennusvuosi 2024
Antenni Kaapeli-tv
Internet yhteys Taloyhtiönlaajakaista sisältyy hoitovastikkeeseen
Lämmitys Vesikiertoinen lattialämmitys kaukolämmöllä. (sisältyy hoitovastikkeesee)
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen ilmanvaihto ja viilennys vakiona yli 80m2 asunnoissa ja viilennysvaraus 40-80m2 asunnoissa.
Hissi Kyllä
Kattotyyppi/kate Viistopulpetti bitumikermikate
Energialuokka A2018
Taloyhtiössä sauna Ei
Muut yhteiset tilat Myytäviä lisävarastoja ja huoneistovarastot kellaritasossa, ulkoiluväline ja pyörävarasto 1-kerroksessa.
Tontin omistus Vuokra
Tietoa vuokratontistaTontin hallinta on jaettu määräosiin hallinnanjakosopimuksella. Tontin vuokra-aika on 40 vuotta. Vuokra on sidottu elinkustannusindeksiin.
Maan vuokraaja Oulun kaupunki
Tontin vuokra aika päättyy 31.12.2077

Myytävät asunnot

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Aki Leino

Myyntipäällikkö, Asuntomyynti
Pohjois-Suomi
040 620 2325
(lomalla 24.6.-21.7.)

 

Markus Koskelo

Asuntomyyjä
050 411 9082
(lomalla (22.7.-5.8.)

Ota yhteyttä

 • Tietosuojaseloste
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden