Asunto Oy Porin Sävel

Puunaulakatu 10, 28100, Pori

1. Suunnitteilla
2. Ennakkomarkkinoinnissa ja varattavissa
3. Rakenteilla ja myynnissä
4. Muuttovalmis ja myynnissä

Asunto Oy Porin Sävel

Porin Sävelen kaikki asunnot on myyty loppuun. Vapaana on vielä muutama autokatos- ja piha-autopaikkoja. Ota yhteyttä Sannaan ja kysy lisää:

Sanna Koponen-Yöntilä
Myyntipäällikkö, LKV
puh. 050 470 3118, sanna.koponen-yontila@lapti.fi

Asunto Oy Porin Sävel pähkinänkuoressa:

  • 7 kerrosta, asunnoissa 1–3 huonetta, 27–49,5 m2
  • Erinomainen sijainti Karjarannan vehreissä maisemissa, lähellä keskustaa.
  • Taloyhtiön asukkaiden käytössä on yhteinen sauna.
  • Kaikissa kodeissa oma lasitettu parveke.

Yhtiölainan ehdot:

Ilmoitetut rahoitusvastikkeet on laskettu 1,90 % kokonaiskorolla. Yhtiölaina on sidottu 12 kk Euribor-viitekorkoon + marginaali 0,90 % ja laina-aika on 25 vuotta sisältäen rakennusajan. Valmistumisen jälkeen 2 ensimmäistä asumisvuotta on lyhennysvapaata, jolloin rahoitusvastikkeella katetaan vain lainan korko. Rahoitusvastiketta, jolla katetaan lainan korko ja lyhennys, aletaan periä noin puoli vuotta ennen ensimmäistä lainanlyhennystä, joka on arviolta kesällä 2024. Laina lyhenee tasalyhennyksin 22 vuoden ajan. Yhtiölainan viitekoron tarkistuspäivä on vuosittain elokuussa. Viitekoron muutos vaikuttaa rahoitusvastikkeen suuruuteen. Ostajilla on myös mahdollisuus maksaa pois osuutensa yhtiön lainasta kuluitta valmistumisen yhteydessä, jolloin rahoitusvastiketta ei peritä.

Miksi Pori o paras paikka? Porilaisten suusta kuultua:

Pienen kylän tuntua sopivan isossa kaupungissa. Porista löydät käden ulottuvilta kaikki tarvittavat palvelut ja tunnet kotikulmat sekä niiden ihmiset.
Upeat liikuntamahdollisuudet. Kirjurinluodosta löytyy mm. valtava leikkipuisto, liikennepuisto ja frisbeegolf-rata. Uimaan pääsee Kokemäenjoen rannalla sijaitsevalla uimarannalla, ja talvisin alueella voi luistella ja hiihtää. Isomäellä pelataan mm. jääkiekkoa, tennistä, jalkapalloa, pesäpalloa ja polskitaan kesät maauimalassa. Yyterin ja Mäntyluodon pitkät ja matalat hiekkarannat ovat muodostuneet kotimaan tunnetuimmaksi surffikohteeksi.
Opiskelijaystävällinen kaupunki, jossa asuminen on edullista ja etäisyydet paikasta toiseen ovat lyhyitä. Nuorisopassi tarjoaa nuorille ilmaisia palveluita ja 4.-9.-luokkalaiset opiskelijat saavat tietokoneet ilmaiseksi.
Kaupunki rahoittaa kaupunkilaisten omia ideoita. Näitä ovat olleet mm. maastopyöräilypuisto, hernekeittojumppa ja jousiammuntakurssit. Lisäksi kulttuuri- ja liikuntalaitokset järjestävät ”Maksa mitä haluat”-päiviä neljä kertaa vuodessa.
Muuttovoitto-sovellus Poriin muuttaville. Lataamalla sovelluksen voit käydä maksutta uimassa, nauttia kulttuurin antimia tai ajaa bussilla. Lisäksi mukana on paljon paikallisten yhteistyökumppaneiden etuja.
No tietysti ne kuuluisat Jazzit, jolloin kaupunkiin saapuu maailmanluokan esiintyjiä vuosittain heinäkuussa. Pori on muutenkin tapahtumarikas kesäkaupunki, ja täältä löydät vilkkaan klubi- ja teatterielämän. Kaupungissa järjestetään mm. korttelifestarit, joka on koko perheen tapahtuma.
Suomen Amazon, eli Kokemäenjoen suisto. Selkämeren kansallispuisto koostuu pääosin uloimman saariston jylhistä ja karuista luodoista. Paras tapa tutkia selkämerta onkin vesiteitse. Porin vesibussiristeilyt tarjoavat yleisöristeilyjä Kokemäenjoen suistoa pitkin Reposaareen, porilaisittain Räpsööhön.

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Porin Sävel
Katuosoite Puunaulakatu 10, 28100, Pori
Rakentaja Rakennusliike Lapti Oy
RakennustyyppiKerrostalo
Asuntojen määrä54
AutopaikatYhtiöllä on osakkeina myytäviä autopaikkoja 22 kpl, joista 14 on piha-autopaikkoja ja 8 autokatospaikkoja. Autopaikat sijaitsevat LPA-alueella yhteisjärjestelysopimuksen mukaisesti.
Arvioitu valmistusaika 9/2022
Rakennusvuosi 2022
Antenni Kaapeli-tv
Internet yhteys Rakennus liitetään alueellisen palveluntarjoajan kaapeli-tv-verkkoon. Asunnot varustetaan avoimella yleiskaapelointijärjestelmällä, joka mahdollistaa kiinteistö- ja huoneistokohtaiset nopeat laajakaistaiset tietoliikennepalvelut.
Lämmitys Kaukolämpö
Ilmanvaihto Rakennuksessa on huoneistokohtainen, lämmöntalteenotolla varustettu tulo- ja poistoilmanvaihto. Asunnon ilmanvaihtoa voidaan tehostaa liesikuvusta, jolloin myös asunnon tuloilmamäärä kasvaa.
Hissi Kyllä
Rakennusmateriaali Teräsbetoni
Kattotyyppi/kate Harjakatto/peltikate
Energialuokka B2018
Taloyhtiössä sauna Kyllä
Muut yhteiset tilat Tekniset tilat, väestönsuoja, irtainvarastotilat, ulkoiluvälinevarastot, yhteis- ja saunatilat
Tontin omistus Oma

Myytävät asunnot

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä Sannaan ja kysy lisää autopaikoista:

Ota yhteyttä

  • Tietosuojaseloste
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden