Asunto Oy Turun Puolalan Helmi

Läntinen Pitkäkatu 10b, 20100, Turku

Kuvassa kalustettu malliasunto A7 (2h+kt+s/49.5 m). Soita Sannalle (p. 050 470 3118) ja tule tutustumaan! Julkisivu sovitetaan alueen olemassa olevaan rakennuskantaan saumattomasti ja taloyhtiön eteläpuolelta aukeaa kauniit näkymät taloyhtiön omalle viihtyisälle sisäpihalle. Viitteellinen kuva. Viitteellinen kuva kohteesta. Alakerrassa nautit sisäpihan puolella ulkoilmasta omalla patiolla. Viitteellinen kuva. Asunnot on rakennettu laadukkaista materiaaleista ja lämmityksestä huolehtii vesikiertoinen lattialämmitys.Viitteellinen kuva. Viitteellinen kuva kohteesta. Ylimmissä kerroksissa sijaitsevien parvihuoneistojen reilu huonekorkeus tuo lisää tilantuntua ja valoisuutta.Viitteellinen kuva. Viitteellinen kuva saunallisesta asunnosta. Viitteellinen kuva. Viitteellinen kuva ylimmän kerroksen parvellisesta asunnosta. Viitteellinen kuva. Viitteellinen kuva ylimmän kerroksen parvellisesta asunnosta. Ylimmän kerrosten parvellisten asunntojen parvi ei ole pelkkä nukkumapaikka vaan tilava oleskelutila. Viitteellinen kuva. Viitteellinen kuva.
1. Suunnitteilla
2. Ennakkomarkkinoinnissa ja varattavissa
3. Rakenteilla ja myynnissä
4. Muuttovalmis ja myynnissä

Harvinainen helmi Puolalanmäestä

Lapti rakentaa moderneja ja valoisia koteja viisikerroksiseen Turun Puolalan Helmeen. Täällä palvelut ovat lähellä ja Puolalanpuiston vehreät maisemat ovat melkein takapihallasi. Valmis ja kaunis Puolalanmäen asuinalue on arvostettua, ja täällä olet vain kävelymatkan päässä Turun keskustan palveluista.

Turun Puolalamäessä pääset nauttimaan urbaanista kaupunkiasumisesta upealla sijainnilla. Lapti rakentaa arvostetulle Puolalanmäen alueelle 42 modernia ja avaraa asuntoa, joissa jokainen neliö on harkittu.

Asunnot on varusteltu Puustellin laadukkailla keittiöillä, huoneistokohtaisella viilennyksellä ja lämmityksestä huolehtii vesikiertoinen lattialämmitys. Laptin käyttämät materiaalit ovat laadukkaita ja varaamalla asunnon ajoissa pääset vaikuttamaan tulevan kotisi pintamateriaaleihin maksutta. Nämä tilavat ja valoisat kodit on tehty viihtymistä varten.

Alimman kerroksen sisäpihan asunnoissa nautit ulkoilmasta omalla patiolla, ylemmissä kerroksissa maisemia ihaillaan joko ranskalaiselta- tai pistäytymisparvekkeelta.

Kerrostalon sisäpihalle rakennetaan viihtyisä ja kompakti piha asukkaille. Puolalanmäen kuvankaunis puisto alkaa heti takapihaltasi. Pihakannen alle rakennetaan asukkaille 21 autopaikkaa.

Elämä on harvinaisen mukavaa, kun oman kodin lähellä on kaikki tärkeimmät palvelut. Tällä hetkellä lähin kauppa on vain 400 metrin päässä. Palvelut paranevat entisestään, sillä uusi K-market avautuu tammikuussa Läntiselle Pitkäkadulle, jonne matkaa Puolalan Helmestä on n. 100 metriä. Myös keskustan laajat ravintola- sekä ostosmahdollisuudet ovat kävelymatkan päässä. Vaikka ollaankin lähellä keskustaa, ulkoelämästä ja vehreydestä voi nauttia läheisessä Puolalanpuistossa. Täällä todellakin olet aivan kaiken keskellä, mutta samalla omassa ihanassa rauhassa.

Houkuttava Puolalan Helmi on harvinainen löytö!

Asunto Oy Turun Puolalan Helmi pähkinänkuoressa:

  • 42 uutta modernia Lapti-kotia, yksiöistä neljän huoneen asuntoihin, joista osa on kaksi kerroksisia parvellisia asuntoja 27-110,5 m2
  • Isommissa kaksioissa ja kolmioissa oma sauna
  • Turun keskustan palvelut, ravintolat ja harrastusmahdollisuudet lähellä ja helposti saatavilla.
  • Puolalanmäen alue on arvostettua, alueella sijaitseva kuvankaunis puisto alkaa heti takapihaltasi.
  • Julkisen liikenteen saatavuus erinomainen.
  • Pihakannen alle rakennetaan asukkaille 21 autopaikkaa.
  • Kodissasi on järkevä pohjaratkaisu ja laadukas Puustellin keittiö. Kun olet ajoissa liikkeellä, voit vaikuttaa kotisi ilmeeseen valitsemalla mieleisesi pintamateriaalit.

Yhtiölainan ehdot:

Ilmoitetut rahoitusvastikkeet on laskettu 4,97 % kokonaiskorolla. Yhtiölaina on sidottu 12 kk Euribor-viitekorkoon + marginaali 1 % ja laina-aika on 26 v. 6 kk sisältäen rakennusajan. Valmistumisen jälkeen noin 2 ensimmäistä asumisvuotta on lyhennysvapaata, jolloin rahoitusvastikkeella katetaan vain lainan korko. Rahoitusvastiketta, jolla katetaan lainan korko ja lyhennys, aletaan periä noin puoli vuotta ennen ensimmäistä lainanlyhennystä, joka on arviolta kesällä 2025. Laina lyhenee tasalyhennyksin 23 vuoden ajan. Yhtiölainan viitekoron tarkistuspäivä on vuosittain marraskuussa. Viitekoron muutos vaikuttaa rahoitusvastikkeen suuruuteen. Ostajilla on myös mahdollisuus maksaa pois osuutensa yhtiön lainasta kuluitta valmistumisen yhteydessä, jolloin rahoitusvastiketta ei peritä.

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Turun Puolalan Helmi
Katuosoite Läntinen Pitkäkatu 10b, 20100, Turku
Rakentaja Rakennusliike Lapti Oy
RakennustyyppiKerrostalo
Asuntojen määrä42
AutopaikatMahdollista ostaa osakkeina myytäviä autopaikkoja.
Arvioitu valmistusaika 10/2023
Rakennusvuosi 2023
Antenni Kaapeli-tv
Internet yhteys Taloyhtiölaajakaista, perusnopeus sisältyy hoitovastikkeeseen. Lisänopeus ostettavissa erikseen.
Lämmitys Kaukolämpö sekä kaukokylmä
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen koneellinen tulo-/poistojärjestelmä, lämmöntalteenotto.
Hissi Kyllä
Rakennusmateriaali Teräsbetoni
Kattotyyppi/kate Harjakatto / Bitumikermi
Energialuokka B2018
Taloyhtiössä sauna Ei
Muut yhteiset tilat Väestösuoja, tekniset tilat, irtain- ja ulkoiluvälinevarastot sekä jätehuone.
Tontin omistus Vuokra
Lähipalvelut
Julkinen liikenne
Koulut
Päiväkodit
Palvelut
Ulkoilu- ja liikuntapaikat

Myytävät asunnot

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Sanna Koponen-Yöntilä

Myyntipäällikkö, LKV
Asuntomyynti
Lounais-Suomi
050 470 3118

Ota yhteyttä

  • Tietosuojaseloste