Asunto Oy Välivainion Pegasus, Oulu

Kesätie 3, 90530, Oulu

Kerrostalon ja rivitalon myötä ensimmäinen kortteli piha-alueineen valmistuu. Viitteellinen kuva. Uusi rvitalo näin lähellä keskustaa on harvinaisuus, jollaista et usein löydä! Viitteellinen kuva. Rivitaloasuntojen toisessa kerroksessa on parveke ja maan tasalla terassipiha, jossa on lasitusmahdollisuus. Viitteellinen kuva. Rivitalokodeissa on isot ikkunat, jolloin valo täyttää kodin. Viitteellinen kuva. Viitteellinen kuva valmistuvasta korttelista. Pihalle valmistuu koko korttelia palveleva monitoimitila, jossa voi huoltaa pyörää ja kuntoilla. Kulkuyhteydet toimivat sujuvasti pyöräilybaanaa pitkin, yhteiskäyttöautolla tai kaupungin parhaita julkisen liikenteen yhteyksiä hyödyntäen. K-Supermarket Välivainio sijaitsee n. 600m päässä. Sale Alppila sijaitsee n. 800m päässä. Asunto Oy Välivainion Pegasuksen 4-kerroksinen kerrostalo ja yhdeksän kodin rivitalo nousevat osaksi urbaania kokonaisuutta.
1. Suunnitteilla
2. Ennakkomarkkinoinnissa ja varattavissa
3. Rakenteilla ja myynnissä
4. Muuttovalmis ja myynnissä
Showing time

Esittely
Seuraava esittely 11.6.2023 12:00-12:30 | Pegasuksen esittelyasunto on valmis! Tervetuloa tutustumaan esittelyasuntoon sekä muihin vapaisiin asuntoihin os. Kesätie 3!

Tulevaisuus laskeutuu Välivainioon

Välivainion Galaksin ensimmäinen kortteli täydentyy kahdella viimeisellä talollaan, kun Asunto Oy Välivainion Pegasuksen 4-kerroksinen kerrostalo ja yhdeksän kodin rivitalo nousevat osaksi urbaania kokonaisuutta. Valmiissa korttelissa arki sujuu vaivattomasti!

Perinteinen Välivainion alue houkuttelee nyt asumaan moderniin kotiin, jossa elämä sujuu huolettomasti ja helposti. Alueen kattavat päivittäiset palvelut ovat osin vain kävelymatkan päässä, kulkuyhteydet toimivat sujuvasti pyöräilybaanaa pitkin, yhteiskäyttöautolla tai kaupungin parhaita julkisen liikenteen yhteyksiä hyödyntäen.

Välivainion Pegasuksen kerrostalossa on 1-4 huoneen ja 27-82 neliön koteja. Kaikissa asunnoissa on ranskalainen parveke tai tavallinen parveke, jossa on lasitusmahdollisuus. Suurimmassa osassa Pegasuksen kodeista on oma sauna. Rivitalokodit ovat isompia neljän ja viiden huoneen koteja, kooltaan 88,5-105,5 m2. Rivitalokodeissa on isot ikkunat, jolloin valo täyttää kodin. Toisessa kerroksessa on parveke ja maan tasalla terassipiha, jossa on lasitusmahdollisuus.  Valitse siis sinulle sopivin koti, täältä sellainen löytyy varmasti!

Kun varaat uuden kotisi ajoissa, voit myös vaikuttaa itse sen ilmeeseen. Kotisi sisustuskokonaisuuden voit koota oman makusi mukaan Laptin laajasta valikoimasta.

Viihdy ja harrasta omalla pihalla, hyödynnä edullista yhteiskäyttöautoa

Taloyhtiön pihaan muodostuu vehreä ja monipuolinen kokonaisuus. Modernissa taloyhtiössä on yhteisiä tiloja, jotka helpottavat arkea. Pihan monitoimitalossa on esimerkiksi lämmin pyöränhuoltotila sekä kuntoilutila. Lähialue tarjoaa paljon hyviä kuntoilumahdollisuuksia.

Täällä et välttämättä tarvitse omaa autoa, sillä upean pyöräbaanan lisäksi alueella on erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet. Lisäksi Asunto Oy Välivainion Pegasuksen asukkaana sinulla on käytössäsi yhtiön parkkipaikalta löytyvä yhteiskäyttöauto. Auton käyttö tapahtuu sovelluksella, jonka kautta voit varata auton käyttöösi haluamaasi ajankohtaan. Tämäkin on arjen helppoutta ja tulevaisuuden elämäntyyliä!

Pähkinänkuoressa:

 • Kaksi taloa, 4-kerroksinen kerrostalo ja yhdeksän asunnon rivitalo.
 • Kerrostalokodit 1-4 huonetta, 27-82 m2, rivitalokodit 4-5 huonetta, 88,5-105,5 m2.
 • Kerrostaloasunnoissa osassa yksiöistä on ranskalainen parveke ja muissa asunnoissa tavallinen parveke, joka on mahdollisuus lasittaa.
 • Rivitaloasunnoissa parvekkeen lisäksi oma viihtyisä terassipiha ja asuntokohtainen viilennys.
 • Vesikiertoinen lattialämmitys kaukolämmöllä
 • Oulun Kaupungin vuokratontti, vuokra sisältyy hoitovastikkeeseen.
 • Taloyhtiön pihalle valmistuu koko korttelia palveleva monitoimitila.
 • Loistavat julkisen liikenteen yhteydet ja pyöräilymahdollisuus baanaa pitkin.
 • Tilavat varastotilat ja polkupyörille on runsaasti säilytystilaa lämpimissä tiloissa sekä lukittavissa polkupyörävarastoissa piha-alueella.
 • Taloyhtiöin asukkaiden käytössä on yhteiskäyttöauto.
 • Autopaikat piha-alueella. Kaikissa autopaikoissa on latausasemavaraus.

Esittelemme mielellämme tämän kohteen yksityisesti sinulle sopivana ajankohtana. Meillä voit myös asioida etänä. Kysy lisätietoja myyjiltämme.

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Välivainion Pegasus, Oulu
Katuosoite Kesätie 3, 90530, Oulu
Rakentaja Rakennusliike Lapti Oy
RakennustyyppiKerrostalo
Asuntojen määrä58
AutopaikatAutokatospaikkoja 11 kpl (á 9.000 EUR), piha-autopaikkoja 14 kpl (á 6.000 EUR)
Arvioitu valmistusaika 6/2023
Rakennusvuosi 2023
Antenni Kaapeli-tv
Internet yhteys Rakennukseen asennetaan kaapeli-tv-järjestelmä sekä tietoliikennekaapelointi, joka mahdollistaa huoneistokohtaisen laajakaistaisen internetliittymän, perusnopeus 10 M.
Lämmitys Vesikiertoinen lattialämmitys kaukolämmöllä (sisältyy hoitovastikkeeseen).
Ilmanvaihto Asunnoissa on huoneistokohtainen, lämmön talteenotolla varustettu tulo- ja poistoilmanvaihto.
Hissi Kyllä
Rakennusmateriaali Betoni/puu/tiiliverhous
Kattotyyppi/kate Harjakatto, huopakate
Energialuokka B2018
Taloyhtiössä sauna Ei
Muut yhteiset tilat Huoneistovarastot, ulkoiluväline/pyörävarasto. Pihan monitoimitalossa on pyöränhuoltotila sekä kuntoilutila
Tontin omistus Vuokra
Maan vuokraaja Oulun kaupunki
Palvelut K-Supermarket Välivainio 0,6 km, Sale Alppila 0,8 km, Lidl Tuira 1,3 km, Tuiran palvelut, mm. useita ravintoloita 1,5 km, Pyhän Tuomaan kirkko 1,2 km, Puolivälinkankaan kirjasto 1,2 km, Koulut: Paulaharjun koulu 1,1 km, Merikosken koulu 1,1 km, Yliopisto 3,4 km, Kangaspuiston kaupunginpäiväkoti 1,3 km, Puolivälinkankaan päiväkoti 1,3 km
Yhteydet Lähin bussibysäkki 100m, rautatieasema 3,1 km, Etäisyys kaupungin keskustaan 3 km
Lähipalvelut
Julkinen liikenne
Koulut
Päiväkodit
Palvelut
Ulkoilu- ja liikuntapaikat

Myytävät asunnot

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Aki Leino

Asuntomyyjä
Pohjois-Suomi
040 620 2325

Janne Karhumaa

Myyntipäällikkö, Asuntomyynti
Pohjois-Suomi
0400 602 533

Markus Koskelo

Asuntomyyjä
Pohjois-Suomi
050 411 9082

Ota yhteyttä

 • Tietosuojaseloste