Asunto Oy Välivainion Pegasus, Oulu

Kesätie 3, 90530, Oulu

Kerrostalossa on 49 asuntoa sekä lämmin pyörä- ja huoneistovarastot Kerrostalossa on 49 asuntoa sekä lämmin pyörä- ja huoneistovarastot Kuva sisäpihalta Kuva sisäpihalta Pihalla sijaitsee koko korttelia palveleva monitoimitalo Asukkaiden käytössä on yhteiskäyttöauto
1. Suunnitteilla
2. Ennakkomarkkinoinnissa ja varattavissa
3. Rakenteilla ja myynnissä
4. Muuttovalmis ja myynnissä

Tulevaisuus laskeutuu Välivainioon

Välivainion Galaksin ensimmäinen kortteli täydentyi kahdella viimeisellä talollaan, kun Asunto Oy Välivainion Pegasuksen 4-kerroksinen kerrostalo ja yhdeksän kodin rivitalo valmistuivat osaksi urbaania kokonaisuutta. Valmiissa korttelissa arki sujuu vaivattomasti!

Perinteinen Välivainion alue houkuttelee nyt asumaan moderniin kotiin, jossa elämä sujuu huolettomasti ja helposti. Alueen kattavat päivittäiset palvelut ovat osin vain kävelymatkan päässä, kulkuyhteydet toimivat sujuvasti pyöräilybaanaa pitkin, yhteiskäyttöautolla tai kaupungin parhaita julkisen liikenteen yhteyksiä hyödyntäen.

Välivainion Pegasuksen kerrostalossa on 1-4 huoneen ja 27-82 neliön koteja. Kaikissa asunnoissa on ranskalainen parveke tai tavallinen parveke, jossa on lasitusmahdollisuus. Suurimmassa osassa Pegasuksen kodeista on oma sauna. Rivitalokodit ovat isompia neljän ja viiden huoneen koteja, kooltaan 88,5-105,5 m2. Rivitalokodeissa on isot ikkunat, jolloin valo täyttää kodin. Toisessa kerroksessa on parveke ja maan tasalla terassipiha, jossa on lasitusmahdollisuus.  

Viihdy ja harrasta omalla pihalla, hyödynnä edullista yhteiskäyttöautoa

Taloyhtiön pihaan muodostuu vehreä ja monipuolinen kokonaisuus. Modernissa taloyhtiössä on yhteisiä tiloja, jotka helpottavat arkea. Pihan monitoimitalossa on esimerkiksi lämmin pyöränhuoltotila sekä kuntoilutila. Lähialue tarjoaa paljon hyviä kuntoilumahdollisuuksia.

Täällä et välttämättä tarvitse omaa autoa, sillä upean pyöräbaanan lisäksi alueella on erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet. Lisäksi Asunto Oy Välivainion Pegasuksen asukkaana sinulla on käytössäsi yhtiön parkkipaikalta löytyvä yhteiskäyttöauto. Auton käyttö tapahtuu sovelluksella, jonka kautta voit varata auton käyttöösi haluamaasi ajankohtaan. Tämäkin on arjen helppoutta ja tulevaisuuden elämäntyyliä!

Pähkinänkuoressa:

 • Kaksi taloa, 4-kerroksinen kerrostalo ja yhdeksän asunnon rivitalo.
 • Kerrostalokodit 1-4 huonetta, 27-82 m2, rivitalokodit 4-5 huonetta, 88,5-105,5 m2.
 • Kerrostaloasunnoissa osassa yksiöistä on ranskalainen parveke ja muissa asunnoissa tavallinen parveke, joka on mahdollisuus lasittaa.
 • Rivitaloasunnoissa parvekkeen lisäksi oma viihtyisä terassipiha ja asuntokohtainen viilennys.
 • Vesikiertoinen lattialämmitys kaukolämmöllä
 • Oulun Kaupungin vuokratontti, vuokra sisältyy hoitovastikkeeseen.
 • Taloyhtiön pihalla koko korttelia palveleva monitoimitila.
 • Loistavat julkisen liikenteen yhteydet ja pyöräilymahdollisuus baanaa pitkin.
 • Tilavat varastotilat ja polkupyörille on runsaasti säilytystilaa lämpimissä tiloissa sekä lukittavissa polkupyörävarastoissa piha-alueella.
 • Taloyhtiöin asukkaiden käytössä on yhteiskäyttöauto.
 • Autopaikat piha-alueella. Kaikissa autopaikoissa on latausasemavaraus.

Yhtiölainan ehdot:

Ilmoitetut rahoitusvastikkeet on tarkistettu muuttovaiheeseen arvioiden 5,0 % kokonaiskorolla huhtikuussa 2023. Yhtiölainan viitekoron tarkistuspäivä on vuosittain kesäkuussa, jolloin lainan todellinen kokonaiskorko määräytyy viitekoron korkonoteerauksen mukaan lisättynä marginaalilla. Viitekoron muutos vaikuttaa rahoitusvastikkeen suuruuteen. Ostajilla on myös mahdollisuus maksaa pois osuutensa yhtiön lainasta kuluitta valmistumisen yhteydessä, jolloin rahoitusvastiketta ei peritä.

Yhtiölaina on sidottu 12 kk Euribor-viitekoron arvoon + marginaali 0,95 %, laina-aika on rakentamisaika + 2 vuoden lyhennysvapaa valmistumisesta lähtien + 23 vuotta. Valmistumisen jälkeen 2 ensimmäistä asumisvuotta on lyhennysvapaata, jolloin rahoitusvastikkeella katetaan vain lainan korko. Rahoitusvastiketta, jolla katetaan lainan korko ja lyhennys, aletaan periä noin puoli vuotta ennen ensimmäistä lainanlyhennystä, joka on arviolta keväällä 2026. Laina lyhenee tasalyhennyksin 23 vuoden ajan.

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Välivainion Pegasus, Oulu
Katuosoite Kesätie 3, 90530, Oulu
Rakentaja Rakennusliike Lapti Oy
RakennustyyppiKerrostalo
Asuntojen määrä58
AutopaikatPiha-autopaikkoja (á 6.000 EUR)
Rakennusvuosi 2023
Antenni Kaapeli-tv
Internet yhteys Rakennukseen asennetaan kaapeli-tv-järjestelmä sekä tietoliikennekaapelointi, joka mahdollistaa huoneistokohtaisen laajakaistaisen internetliittymän, perusnopeus 10 M.
Lämmitys Vesikiertoinen lattialämmitys kaukolämmöllä (sisältyy hoitovastikkeeseen).
Ilmanvaihto Asunnoissa on huoneistokohtainen, lämmön talteenotolla varustettu tulo- ja poistoilmanvaihto.
Hissi Kyllä
Rakennusmateriaali Betoni/puu/tiiliverhous
Kattotyyppi/kate Harjakatto, huopakate
Energialuokka B2018
Taloyhtiössä sauna Ei
Muut yhteiset tilat Huoneistovarastot, ulkoiluväline/pyörävarasto. Pihan monitoimitalossa on pyöränhuoltotila sekä kuntoilutila
Tontin omistus Vuokra
Tietoa vuokratontistaOulun kaupunginvuokratontti (sisältyy hoitovastikkeeseen)
Maan vuokraaja Oulun kaupunki
Palvelut K-Supermarket Välivainio 0,6 km, Sale Alppila 0,8 km, Lidl Tuira 1,3 km, Tuiran palvelut, mm. useita ravintoloita 1,5 km, Pyhän Tuomaan kirkko 1,2 km, Puolivälinkankaan kirjasto 1,2 km, Koulut: Paulaharjun koulu 1,1 km, Merikosken koulu 1,1 km, Yliopisto 3,4 km, Kangaspuiston kaupunginpäiväkoti 1,3 km, Puolivälinkankaan päiväkoti 1,3 km
Yhteydet Lähin bussibysäkki 100m, rautatieasema 3,1 km, Etäisyys kaupungin keskustaan 3 km

Myytävät asunnot

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Aki Leino

Myyntipäällikkö, Asuntomyynti
Pohjois-Suomi
040 620 2325

Janne Karhumaa

Asiakkuuspäällikkö/
myynti, Palvelutilat
Pohjois-Suomi
0400 602 533

Markus Koskelo

Asuntomyyjä
050 411 9082

Ota yhteyttä

 • Tietosuojaseloste
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden