Asunto Oy Vantaan Bronksi

Kilterinkuja 2c, 01600, Vantaa

Tarvittaessa pääset nopeasti luonnon helmaan haukkaamaan happea. Suosituille Malminkartanon kuntoportaille matkaa on noin kilometri. Aivan tontin lähistöltä alkaa mukavat metsäiset lenkkipolut. Junalla hurautat Helsingin keskustaan kehärataa pitkin alle puolessa tunnissa ja Helsinki-Vantaan lentoasemalle vartissa. Kauppakeskus Myyrmannista löydät kattavat ja monipuoliset palvelut. Koulut ja päiväkodit kävelymatkan päässä. Myös ammattikorkeakoulu Metropolian Myyrmäen kampus sijaitsee aivan vieressä. Energia Areenalla järjestetään urheilutapahtumien lisäksi muun muassa messuja ja konsertteja. Energia Areena, Myyrmäen jalkapallostadion, Myyrmäki-halli, kaksi jäähallia, yleisurheilukenttä, hiekkakenttä, skeittipaikka ja squashkentät sekä ulkokuntosali muodostavat tiiviin ja toimivan kokonaisuuden, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet urheilun harrastamiseen.
1. Suunnitteilla
2. Ennakkomarkkinoinnissa ja varattavissa
3. Rakenteilla ja myynnissä
4. Muuttovalmis ja myynnissä
Showing time

Esittely
Seuraava esittely 22.7.2024 17:00-17:45 | Tervetuloa esittelyyn!

Uusia kerrostalokoteja monipuolisessaMyyrmäessä

Omalla tontilla sijaitseva Asunto Oy Vantaan Bronksi sijaitsee keskeisellä paikalla Myyrmäen ytimessä. Taloyhtiössä on yhteensä 63 uutta Lapti-kotia, joiden koot vaihtelevat yksiöistä isompiin neljän huoneen perheasuntoihin. Kodit ovat huolella suunniteltuja, jotta asuminen on huoletonta ja sujuvaa. Kaikissa asunnoissa on järkevät pohjaratkaisut, laadukkaat kodinkoneet sekä lasitettu parveke.

Myyrmäestä on erinomaiset liikenneyhteydet kaikkialle, ja tulevaisuudessa ne paranevat entisestään alueen kehittyessä. Bussipysäkit ja juna-asema ovat lyhyen kävelymatkan päässä kodistasi. Junalla hurautat Helsingin keskustaan kehärataa pitkin alle puolessa tunnissa ja Helsinki-Vantaan lentoasemalle vartissa. Alueella on myös erinomaiset pyörätiet.

Myyrmäestä löydät monipuoliset ja kattavat palvelut sekä liikunta- ja harrastusmahdollisuudet. Kauppakeskus Myyrmanni sekä Myyrmäen urheilupuisto ovat aivan kodin lähelläsi.

 • 63 uutta modernia Lapti-kotia, kooltaan 1h-4h.
 • Oma tontti, RS-kohde.
 • Kaikissa asunnoissa on järkevät pohjaratkaisut, laadukkaat kodinkoneet sekä lasitettu parveke. Kaikkiin asuntoihin on mahdollista tilata lisätyönä ilmalämpöpumppu viilennykseen.
 • Erinomainen sijainti kehittyvässä ja alati kasvavassa Myyrmäessä.
 • Monipuoliset ja kattavat palvelut sekä liikunta- ja harrastusmahdollisuudet lähellä.
 • Alueella runsaasti päiväkoteja ja kouluja.
 • Erinomaiset liikenneyhteydet kaikkialle. Alueella on myös kattava pyörätieverkosto.
 • Autopaikkoja on mahdollisuus vuokrata viereisestä pysäköintilaitoksesta.

Yhtiölainan ehdot:

Ilmoitetut pääomavastikkeet lyhennysvapaan jälkeiseltä ajalta on tarkistettu toukokuun 2024 mukaiseksi arvioiden 4,579 % kokonaiskorkoon. Lyhennysvapaan aikainen korko on ilmoitettu viitekoron tarkistuspäivän mukaisella korkotasolla.

Yhtiölaina on sidottu 12 kk Euribor-viitekorkoon + marginaali 0,95 % ja laina-aika on 25 vuotta. Valmistumisen jälkeen noin 1,5 ensimmäistä asumisvuotta on lyhennysvapaata, jolloin rahoitusvastikkeella katetaan vain lainan korko. pääomavastiketta, jolla katetaan lainan korko ja lyhennys, aletaan periä noin puoli vuotta ennen ensimmäistä lainanlyhennystä, joka on arviolta loppuvuodesta 2025. Laina lyhenee tasalyhennyksin 23 vuoden ajan. Yhtiölainan viitekoron tarkistuspäivä määräytyy yhtiön valmistumispäivän mukaisesti. Viitekoron muutos vaikuttaa pääomavastikkeen suuruuteen. Ostajilla on mahdollisuus maksaa pois osuutensa yhtiön lainasta kuluitta valmistumisen yhteydessä sekä ensimmäistä kertaa asuntoa myytäessä perustajaurakoitsijan ollessa myyjänä, jolloin pääomavastiketta ei peritä.

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Vantaan Bronksi
Katuosoite Kilterinkuja 2c, 01600, Vantaa
Rakentaja Rakennusliike Lapti Oy
RakennustyyppiKerrostalo
Asuntojen määrä63
AutopaikatVuokrattavia nimeämättömiä autopaikkoja on 26 kpl, jotka sijaitsevat korttelin 15802 kylmässä pysäköintilaitoksessa sekä 3 kpl yhtiön vieraspaikkoja.
Arvioitu valmistusaika 9/2023
Rakennusvuosi 2023
Antenni Kaapeli-tv
Internet yhteys Rakennus liitetään alueellisen palveluntarjoajan kaapeli-tv-verkkoon. Lisäksi asuntoihin asennetaan laajakaistajohdotus, mikä mahdollistaa huoneistokohtaisen internetliittymän.
Lämmitys Kaukolämpö
Ilmanvaihto Rakennuksessa on keskitetyllä lämmöntalteenotolla varustettu tulo- ja poistoilmanvaihtojärjestelmä, jota voidaan osittain säätää asunnon liesikuvusta. Asuntoihin on mahdollisuus hankkia ilmalämpöpumppu muutostyönä.
Hissi Kyllä
Rakennusmateriaali Betoni
Kattotyyppi/kate tasakatto/bitumikermikate
Energialuokka B2018
Taloyhtiössä sauna Kyllä
Muut yhteiset tilat Tekniset tilat, väestönsuoja/irtainvarastotilat, irtaimistovarastotilat, ulkoiluvälinevarastot, lastenvaunuvarasto, kerhotila, saunaosasto, pesula ja kuivaustilat
Tontin omistus Oma

Myytävät asunnot

Ota yhteyttä

Asuntomyyntimme palvelee sinua kaikissa asunnon ostoon liittyvissä asioissa.

Markus Koskelo

Asuntomyyjä
050 411 9082
(lomalla (22.7.-5.8.)

Toni Leskinen

Myyntipäällikkö
Asuntomyynti,
Etelä-Suomi
050 477 7276

Aki Leino

Myyntipäällikkö, Asuntomyynti
Pohjois-Suomi
040 620 2325
(lomalla 24.6.-21.7.)

 

Ota yhteyttä

 • Tietosuojaseloste
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden