Asunto Oy Vuorelan Valo

Simpantie 20, 70910, Vuorela

Suunnittelemme uusia yksi- ja kaksitasoisia rivitalokoteja upealle paikalle Siilinjärven Vuorelaan. Kodit rakentuvat Siilinsalmen rannalle kauniiden järvimaisemien äärelle. Vieressä sijaitseva kylpylähotelli Kunnonpaikka tarjoaa monipuolisia hyvinvointipalveluita kylpyläosaston lisäksi. Kunnonpaikassa voit pelata frisbeegolfia. S-Market, K-Market ja apteekki löytyvät Vuorelan keskustasta. Vuorelan päiväkoti ja nuorisotila. Vuorelan koulu ja kirjasto sijaitsevat päiväkodin ja nuorisotilan vieressä.
1. Suunnitteilla
2. Ennakkomarkkinoinnissa ja varattavissa
3. Rakenteilla ja myynnissä
4. Muuttovalmis ja myynnissä

Suunnitteilla uusia rivitalokoteja kauniille järvenrantatontille Siilinjärven Vuorelaan

Suunnittelemme uusia yksi- ja kaksitasoisia rivitalokoteja upealle paikalle Siilinjärven Vuorelaan. Kodit rakentuvat Siilinsalmen rannalle kauniiden järvimaisemien äärelle. Oma tontti rannalla.

Peruspalvelut, apteekki sekä kirjasto löytyvät vain kivenheiton päästä, eikä Kuopion keskustaankaan hurauta moottoritietä pitkin kuin kymmenen minuuttia. Alueella on helppo liikkua joko omalla autolla tai julkisen liikenteen keinoin.

Uuden asunnon ostaminen on aina iso päätös, mutta me Laptilla haluamme tehdä siitä sinulle mahdollisimman vaivatonta. Ota yhteyttä myyntiimme tai jätä yhteystietosi lomakkeella sivun lopussa, niin kuulet ennakkomarkkinointiin tulevista asunnoista ensimmäisten joukossa. Vuorelan Valon asunnot tulevat ennakkomarkkinointiin arviolta keväällä 2023 ja rakentaminen alkaa kesällä.

Lähipalvelut
Julkinen liikenne
Koulut
Päiväkodit
Palvelut
Ulkoilu- ja liikuntapaikat

Ota yhteyttä

Asuntomyyntimme palvelee sinua kaikissa asunnon ostoon liittyvissä asioissa:

Matti Herranen

Asuntomyyjä
Itä-Suomi
040 186 1831

Jean Mattsson

Myyntipäällikkö, LKV
Asuntomyynti, Itä-Suomi
0400 599 117

Ota yhteyttä

  • Tietosuojaseloste