Lapti ja Taaleri sopivat 163 asunnon rakentamisesta

Uutinen / 1.9.2020

Rakennusliike Lapti ja Taaleri Vuokrakoti Ky ovat tehneet esisopimuksen yhteensä 163 asunnon rakentamisesta. Asunnot rakennetaan Järvenpäähän, Turkuun ja Ouluun.

Esisopimus sisältää kolmen Asunto Oy:n toteuttamisen Taalerin asuntorahastoon ja hankkeista tehdään yhtiökohtaiset urakkasopimukset ja yhtiökaupat esisopimuksen mukaisesti rakentamisen alkaessa. Esisopimuksen ensimmäiset kaksi kohdetta ovat jo rakenteilla ja kaikkien asuntojen arvioidaan valmistuvan viimeistään vuoden 2022 aikana.

Neuvottelut Taalerin kanssa sujuivat jouhevasti. Yhteistyömme Taalerin kanssa toteuttaa hienosti Laptin tavoitteita tarjota monimuotoista asumista, toteaa sijoittaja-asiakkuuksista vastaava johtaja Antti Pekkarinen Rakennusliike Lapti Oy:stä.

Kaikki rakennettavat asunnot soveltuvat hienosti strategiaamme ja täydentävät mainiosti asuntotarjontaamme Suomen kasvukeskuksissa. Hankitut kohteet ovat hieno lisäys impaktiin vuokra-asuntorahastoomme, jonka kasvuun olemme erittäin tyytyväisiä. Nyt tehty esisopimus jatkaa myös hyvää yhteistyötämme Laptin kanssa, toteaa rahaston salkunhoitaja Jan Hellman Taaleri Pääomarahastot Oy:stä.