Vinkkejä sinulle, uuden asunnon ostaja

Tee turvallinen asuntokauppa

Uudiskohteen ostamisessa on hyvä tietää perusasiat ostoprosessista. Kun hankit kotia uudiskohteesta rakentamisvaiheessa, teet useimmiten ostopäätöksen suunnitelmien, havainnemateriaalien ja paperitiedon varassa. Suojanasi asuntokaupassa on asuntokauppalaki, mutta myyntiaineistoihin on kuitenkin hyvä tutustua huolella, tarvittaessa asiantuntevan asuntomyyjän opastuksella.

Uudiskohteen asuntokauppa käynnistyy ennakkomarkkinoinnilla. Tässä vaiheessa voit tehdä sitoumuksetta varauksen asunnosta ja rakentajalla on vielä oikeus muuttaa kohteen tietoja.

Varsinainen myynti alkaa siinä vaiheessa, kun kohteen rakennuslupa on lainvoimainen ja hankkeen turva-asiakirjat ovat valmiina ja talletettuina pankkiin. Tutustu huolellisesti yhtiön yhtiöjärjestykseen, taloussuunnitelmaan, rasitustodistuksiin ja rakennustapaselosteeseen. Myyntivaiheessa tehty kauppa asunnosta on sitova.

Kun teet kaupat uudesta kodistasi tarpeeksi varhaisessa vaiheessa, pääset vaikuttamaan tulevan kotisi materiaaleihin ja varusteisiin. Lisäksi pääset tutustumaan tulevaan kotiisi rakentamisen edetessä ennen muuttopäivää. Asiantuntevat asuntomyyjämme ovat apunasi koko asuntokauppaprosessin ajan.

Suomen Vahvimmat -sertifikaatti merkkinä taloudellisesta luotettavuudestamme

Laptille on myönnetty Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti, joka on merkki yrityksemme positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Sertifikaatti on merkki siitä, että toimintamme on kestävällä pohjalla. Sertifikaatti myönnetään vain sellaiselle yritykselle, joka on ollut vähintään kolmena peräkkäisenä vuonna korkeimmassa luottoluokassa (AA+ tai AAA).

Rakennusliike Lapti - Suomen Vahvimmat Platina

Ota yhteyttä, asuntomyyntimme palvelee sinua

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Jean Mattsson

Myyntipäällikkö, LKV
Asuntomyynti,
Itä-Suomi ja Keski-Suomi
0400 599 117
(lomalla 8.7.-4.8.)

Aki Leino

Myyntipäällikkö, Asuntomyynti
Pohjois-Suomi
040 620 2325
(lomalla 24.6.-21.7.)

 

Markus Koskelo

Asuntomyyjä
050 411 9082
(lomalla (22.7.-5.8.)