Vinkkejä sinulle, uuden asunnon ostaja

Tee turvallinen asuntokauppa

Uudiskohteen ostamisessa on hyvä tietää perusasiat ostoprosessista. Kun hankit kotia uudiskohteesta rakentamisvaiheessa, teet useimmiten ostopäätöksen suunnitelmien, havainnemateriaalien ja paperitiedon varassa. Suojanasi asuntokaupassa on asuntokauppalaki, mutta myyntiaineistoihin on kuitenkin hyvä tutustua huolella, tarvittaessa asiantuntevan asuntomyyjän opastuksella.

Uudiskohteen asuntokauppa käynnistyy ennakkomarkkinoinnilla. Tässä vaiheessa voit tehdä sitoumuksetta varauksen asunnosta ja rakentajalla on vielä oikeus muuttaa kohteen tietoja.

Varsinainen myynti alkaa siinä vaiheessa, kun kohteen rakennuslupa on lainvoimainen ja hankkeen turva-asiakirjat ovat valmiina ja talletettuina pankkiin. Tutustu huolellisesti yhtiön yhtiöjärjestykseen, taloussuunnitelmaan, rasitustodistuksiin ja rakennustapaselosteeseen. Myyntivaiheessa tehty kauppa asunnosta on sitova.

Kun teet kaupat uudesta kodistasi tarpeeksi varhaisessa vaiheessa, pääset vaikuttamaan tulevan kotisi materiaaleihin ja varusteisiin. Lisäksi pääset tutustumaan tulevaan kotiisi rakentamisen edetessä ennen muuttopäivää. Asiantuntevat asuntomyyjämme ovat apunasi koko asuntokauppaprosessin ajan.

Ota yhteyttä, asuntomyyntimme palvelee sinua

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Tomi Kosunen

Myyntipäällikkö, LKV
Asuntomyynti
Etelä-Suomi
040 668 6192

Jean Mattsson

Myyntipäällikkö, LKV
Asuntomyynti,
Itä-Suomi ja Keski-Suomi
0400 599 117

Aki Leino

Myyntipäällikkö, Asuntomyynti
Pohjois-Suomi
040 620 2325

Markus Koskelo

Asuntomyyjä
Pohjois-Suomi ja Etelä-Suomi
050 411 9082