Asuntosijoittaminen

Liity veloituksetta Laptin sijoittajalistalle

Saat aina tiedon tulevista asuntokohteistamme ja houkuttelevista sijoitusasunnoista.

Asuntosijoittaminen kannattaa

Asuntosijoittamista pidetään matalariskisenä, tasaista tuottoa tuovana sijoittamisen muotona verrattuna esimerkiksi osakesijoittamiseen, jossa kurssimuutokset reagoivat hyvin nopeasti muuttuviin maailmanoloihin.

Normaalit vaihtelut vuokra-asuntojen kysynnässä ja vuokralaisvalintaan liittyvät riskit ovat osa asuntosijoittamisen riskejä. Mahdollinen korkojen nousu ja verovähennyskelpoisuuden muutokset tulevat näkymään vuokratasojen korotuksina pidemmällä aikavälillä.

Oma sijoitussuunnitelma on hyvä tehdä riittävän pitkälle aikavälille ja noudattaa sitä. Yleensä muutokset ovat lyhytaikaisia ja muutosten vaikutukset ovat pieniä pitkällä aikavälillä. 

Asuntovalikoimastamme löytyy tälläkin hetkellä monia sijoitusasunnoksi sopivia vaihtoehtoja. Tutustu valikoimaan asuntohaun kautta.

Rekisteröitymällä veloituksetta Lapti +sijoitusasuntojen avainsijoittajalistalle, saat monipuolisesti etuja sijoitusasunnon hankintaan.

  1. Tarjoamme vaihtuvia etuja avainsijoittajalistallamme oleville asuntosijoittajille.
  2. Saat ensimmäisten joukossa tiedon ja pääset tekemään asuntovarauksen ennen julkisen ennakkomarkkinoinnin alkamista.
  3. Lapti +sijoitusasunnot osarahoituksella pääset sijoitusasunnon omistajaksi pienellä, jopa 10 %:n alkupääomalla.
  4. Saat yhteistyökumppanimme kautta asuntoon arvion oikeasta vuokratasosta ja vaivatonta palvelua vuokralaisen löytämiseen.

Ajankohtaista asuntosijoittamisesta

Kiinnostuitko?

Lataa aloittelevan asuntosijoittajan oppaamme. Oppaan avulla saat käytännön esimerkkejä ja vinkkejä kannattavaan asuntosijoittamiseen.

Asuntosijoittaminen on konkreettinen keino oman varallisuuden kasvattamiseen

Suomessa on noin 220 000 yksityistä asuntosijoittajaa, jotka vastaavat 2/3-osasta vapailla vuokramarkkinoilla olevista asunnoista.

Tutkimusten mukaan asunto koetaan turvalliseksi sijoitusmuodoksi kasvattaa omaa varallisuuttaan. Monet asuntosijoittajat tavoittelevat ensisijaisesti hyvää ja vakaata vuokratuottoa ja vasta pidemmällä aikavälillä asunnon arvonnousua.

Asuntosijoittajaksi päätymiseen on monta polkua. Ensimmäinen vuokralle annettava asunto on voinut tulla perintönä tai elämän tilanteen muuttuessa aiemmin omassa käytössä ollut asunto on myymisen sijaan päätetty vuokrata. Yhä useammin uusi asunto on päätetty ostaa suoraan sijoituskäyttöön.

Liity veloituksetta Laptin avainsijoittajaksi

Kiinnostaako asuntosijoittaminen? Lue vinkkimme.

Soita asuntomyyjällemme ja kysy lisää

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Jean Mattsson

Myyntipäällikkö, LKV
Asuntomyynti,
Itä-Suomi ja Keski-Suomi
0400 599 117
(lomalla 8.7.-4.8.)

Aki Leino

Myyntipäällikkö, Asuntomyynti
Pohjois-Suomi
040 620 2325
(lomalla 24.6.-21.7.)

 

Markus Koskelo

Asuntomyyjä
050 411 9082
(lomalla (22.7.-5.8.)

Toni Leskinen

Myyntipäällikkö
Asuntomyynti,
Etelä-Suomi
050 477 7276