Juuri sinunlaisesi koti

Valoisa valkoinen, luonnollinen vaalea, tunnelmallinen tumma vai yhdistelmä näistä? Makuja on monia ja onneksi on monenlaisia materiaaleja!

Meidän mielestämme kodin pitää olla toimiva ja paikka, jossa viihdytään. Sisustus on olennainen osa kotia ja sen tunnelmaa. Laptin materiaalivalikoima on laaja ja tarjoaa sopivan ratkaisun erilaisiin sisustuksiin. Tästä se alkaa, uuden kotisi sisustaminen.

Tervetuloa Laptin Kotistudioon

Kotistudiossa sinua palvelevat asuntomyyjien lisäksi asukaspalveluvastaavat, jotka auttavat materiaalien ja varusteiden valinnassa. Laptin sisustusmateriaalit sisältävät useita yhteensopivia väri- ja materiaalivaihtoehtoja, joista voit valita sinun makuusi sopivan kokonaisuuden.

Asuntojen sisustusvalinnat tehdään materiaalivalintojen tilausaikataulun mukaan. Valitse mieleisesi lattiamateriaali, keittiönkaappien ovet, vetimet ja tasot sekä kylpyhuoneiden laatat asunnon myyntihintaan hintaan kuuluvista materiaaleista tai lisähintaisista tuotteista. Laptin Kotistudiolla pääset tutustumaan aitoihin materiaalinäytteisiin – materiaalien todellisiin sävyihin ja pintastruktuureihin.

Toteutamme myös lisähintaisina muutostöinä yksilöllisempiäkin toiveita ja ratkaisuja mahdollisuuksien mukaan, riippuen meneillään olevasta rakennustyövaiheesta ja muutostyön luonteesta. Muutostöiden piiriin ei kuulu työt, jotka vaikuttavat kantaviin seiniin, hormeihin, julkisivuun, parvekkeeseen tai muuhun yhtiön hallinnoimaan tilaan, tai jos ne vaativat muutosluvan. Myöskään märkätiloja rajoittavien seinien siirtoja ei voida toteuttaa ääniteknisistä syistä. Kaikki mahdolliset muutos- ja lisätyöt käsittelemme tapauskohtaisesti ja sovimme ne kirjallisesti. Tervetuloa tutustumaan ja valitsemaan uuden kotisi sisustus.

 

Millainen on sinunlaisesi koti? #minunlaptikoti

Millaisen elämän sinä kodillesi annat? Nappaa kuva ja jaa inspiraatiosi Facebookissa ja Instagramissa @LaptiKodit

Asukaspalveluvastaavamme auttavat sinua

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapti.fi

Marika Palokangas

Asukaspalveluvastaava
Pirkanmaa, Etelä-Suomi
040 182 7287

Inspiraatiogalleria