Lapti laajentaa toimintaansa asiakaslähtöisiin toimitilaratkaisuihin

Uutinen / 28.3.2019

Lapti-toimitilakonseptin mukainen rakentaminen soveltuu erityisesti toimisto-, tuotanto-, liike-, varasto- ja urheilutilojen rakentamiseen. Tilat räätälöidään vastaamaan asiakkaan tarpeita.

Laptin etuna on rakentamisen lisäksi oman talotekniikkayksikön osaaminen sekä vuosikymmenien palvelutilarakentamisen kokemus, kertoo toimitilarakentamiseen laajenemisen taustoista toimitusjohtaja Raimo Pesola Rakennusliike Lapti Oy:stä.

Näemme palvelutarjoamamme laajentamisen asiakaslähtöisiin toimitilaratkaisuihin luonnollisena jatkumona, Pesola jatkaa.

Etelä-Suomen toimitilarakentamisen tuotantojohtajaksi on nimitetty Aki Juntunen. Hänellä on laaja kokemus toimitilarakentamisesta.

Tänä päivänä yritykset hakevat toimitiloja, joissa on toimivia ratkaisuja, muuntojoustavuutta ja mahdollisuus myös laajentumiseen. Lapti-toimitilakonseptissa huomioidaan sijainnin lisäksi hankkeiden kaupallinen, tekninen ja toiminnallinen elinkaari, kertoo toimitilarakentamisen tuotantojohtaja Aki Juntunen Rakennusliike Lapti Oy:stä.

Nämä tuovat rakentamiseen laatua, kustannustehokkuutta ja nopeutta, mikä näkyy asiakkaille kohtuullisina vuokratasoina ja helposti vuokrattavina tiloina, Juntunen jatkaa.