Lapti rakentaa kaksi kerrostaloa Huikkaan alueelle Tampereelle

Uutinen / 20.5.2020

Lapti rakentaa Hakametsän itäpuolella sijaitsevan Huikkaanaukion läheisyyteen Ali-Huikkaantielle kaksi nelikerroksista kerrostaloa, joihin tulee yhteensä 54 huoneistoa. Asunto Oy Huikkaan Harmonian asuntotarjonta on monipuolinen. Taloihin on suunniteltu asuntoja kompakteista yksiöistä tilaviin perheasuntoihin. Kohteen on suunnitellut arkkitehti Harri Mäkiaho Arkkitehtipalvelu Oy:stä. Rakentaminen on käynnissä ja talot valmistuvat kesällä 2021.

Asunto Oy Huikkaan Harmonian huoneistot ovat moderneja ja viihtyisiä. Jokaiseen huoneistoon kuuluu parveke tai ranskalainen parveke sekä osaan myös oma lasiseinällä varustettu sauna. Asunnot ovat hyvin varusteltuja. Toimivuuden lisäksi myös asuntojen valoisuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota.

Huikas on pidetty kaupunginosa. Alueella ja sen läheisyydessä on paljon erilaisia ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksia moneen makuun. Suosittu Kaupin ulkoilualue sijaitsee lyhyen pyöräilymatkan päässä. Kulkuyhteydet ovat hyvät ja palveluiden pariin pääsee helposti. Lähietäisyydellä sijaitsevat mm. Kalevan kaupalliset palvelut ja Tampereen Yliopistollinen Sairaala TAYS.

Laptin Pirkanmaan tuotantojohtajan Tapio Rantalan mukaan Huikkaan alueelle Tampereelle rakennettava Asunto Oy Huikkaan Harmonia sijoittuu pääosin 1950-1980-luvuilla rakennetulle asuinalueelle. Huikkaan Harmoniassa suunnittelun lähtökohtana on ollut rakennusten luonteva sijoittuminen ympäröivään rakennuskantaan, mikä näkyy mm. talojen harjakattona ja julkisivujen rapattuina pintoina. Huikkaan alueen kaltaisissa täydennysrakennuskohteissa Lapti haluaa tuoda alueelle uutta ja modernia rakennuskantaa vanhaa kunnioittaen.

Tutustu Asunto Oy Huikkaan Harmonian myytäviin asuntoihin