Lapti rakentaa kerrostalon Rovaniemen keskustaan

Uutinen / 18.10.2019

 

Lapti rakentaa Rovaniemen keskustaan 5-kerroksisen, omistusasujille suunnatun kerrostalon, jossa asuntojen lyhytaikainen vuokraaminen ei ole sallittua.

Rakennusliike Lapti Oy rakentaa Rovaniemen Pirkkakadulle taloyhtiön omalle tontille 5-kerroksisen kerrostalon, johon tulee yhteensä 33 asuntoa. Asunto Oy Rovaniemen Lainaanhelmen asunnot ovat pääosin isompia kaksioita ja kolmioita sekä pari suurempaa neliötä.

Asunto Oy Rovaniemen Lainaanhelmen huoneistot ovat valoisia ja viihtyisiä. Pieniä yksiöitä lukuun ottamatta huoneistoissa on lasitettu parveke. Huoneistojen vesikiertoinen lattialämmitys kaukolämmöllä on yhtä aikaa mukavuus ja tyyliseikka. Kun patterit eivät ole tiellä, asunnon sisustaminen on helpompaa.

Polkupyörille on lämmin pyörävarasto. Autopaikkoja tulee piha-alueelle ja rakennettavaan autohalliin.

Laptin Pohjois-Suomen aluejohtaja Mikko Lohi kertoo Pirkkakadulle rakennettavan Asunto Oy Rovaniemen Lainaanhelmen tarjoavan modernia asumista vehreässä ympäristössä keskustan tuntumassa.  Hän toteaa, että Rovaniemen Lainaanhelmi on suunniteltu asumista ajatellen. Rovaniemen Lainaanhelmessä asuntojen lyhytaikainen vuokraaminen ei ole sallittua, joka osaltaan rauhoittaa taloyhtiön arkea.