Lapti rakentaa muunneltavia ja yhdisteltäviä asuntoja Karjarantaan Poriin

Uutinen / 23.8.2021

Rakennusliike Lapti Oy käynnistää 7-kerroksisen kerrostalon Asunto Oy Porin Sävelen rakentamisen Karjarannan kehittyvään kaupunginosaan. Porin Säveleen tulee monipuolinen valikoima laadukkaita kaupunkikoteja yksiöistä suurempiin yhdistelmäasuntoihin. Asuntopohjat muuntuvat eri elämäntilanteiden mukaan. Asunnoissa voidaan muuntaa esimerkiksi kolmio tilavaksi kaksioksi tai yhdistää kaksi pienempää asuntoa tilavaksi kolmioksi tai neljän huoneen perheasunnoksi. Porin Sävelen rakentaminen käynnistyy syyskuussa 2021, ja valmistuu syksyllä 2022.

Asunto Oy Porin Sävel rakentuu omalle tontille Puunaulankatu 10:een kaupungin rakennettavaksi suunnittellun Naulapuiston viereen. Asunnot ovat Laptin tyyliin hyvin varusteltuja, mutta järkevän hintaisia. Kaikissa asunnoissa on esimerkiksi Puustellin keittiöt ja muut kiintokalusteet sekä oma lasitettu parveke. Porin Säveleen tulee yhteensä 55 asuntoa. Kohde on Rakennusliike Laptin omaperusteinen RS-kohde, jonka RS-rahoituksesta vastaa Länsi-Suomen Osuuspankki.

Porin Sävelen erikoisuutena on tarjota asiakkaille mahdollisuus vaikuttaa asuntojen kokoon rakentamisen alkuvaiheessa. Olemme suunnitelleet ylimpien kerrosten viereiset pienemmät asunnot siten, että niitä voidaan keskenään yhdistää asiakkaan omien asumistarpeiden mukaisesti. Asuntoyhdistelmistä meillä on valmiit kalustetut suunnitelmat ja hinnat. Yhdistelmäasunnot ovat esillä asuntomyyntikumppanimme OP Koti Länsi-Suomen asuntoportaalissa ja luonnollisesti meidän omilla kotisivuillamme, kertoo aluejohtaja Kari Mäkelä Rakennusliike Lapti Oy:stä.