Lapti rakentaa Taalerille Turkuun 64 vuokra-asuntoa

Uutinen / 25.3.2021

Lapti ja Taaleri Vuokrakoti Ky ovat allekirjoittaneet KVR-urakkasopimuksen Taalerille rakennettavan vuokra-asuntokohteen suunnittelusta ja toteuttamisesta. Kiinteistö sijaitsee Turussa Herttuankulman alueella. Rakennustyöt käynnistyvät heti, ja kohde valmistuu toukokuussa 2022.

Malin Trällin kuja 1:een rakennettava Asunto Oy Turun Herttuankulman Serpentti sijoittuu Tukholmankadun ja Nosturikadun kulmassa sijaitsevaan asuinkortteliin. Herttuankulman Serpentti on 8-kerroksinen asuinkerrostalo, johon tulee yhteensä 64 vuokra-asuntoa. Asunnot ovat yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Asunnot ovat Laptin tapaan hyvin suunniteltuja. Asumisen laatuun ja mukavuuteen panostaminen näkyy käytännöllisinä pohjaratkaisuina sekä kulutusta kestävinä materiaalivalintoina. Kaikkiin asuntoihin kuuluu lasitettu parveke, ranskalainen parveke tai asuntopiha. Taloyhtiön yhteisen saunatilan pihaterassi sijaitsee pihakannella päällä. Pysäköintipaikat sijaitsevat pääosin autosuojassa pihakannen alla.

Yhteistyömme Taalerin kanssa vastaa hyvin Turun kasvavaan vuokra-asuntojen kysyntään. Herttuankulma on osa uutta Turun Linnakaupunkia, jota rakennetaan pyöräily- ja kävelyetäisyydelle kaupungin ydinkeskustasta. Herttuankulman alueesta tulee elävä ja monipuolinen elinympäristö erilaisine kauppoineen, kahviloineen ja ravintoloineen, kertoo Lounais-Suomen aluejohtaja Kari Mäkelä Rakennusliike Lapti Oy:stä.

Turkuun rakennettavat uudet vuokra-asunnot soveltuvat hienosti strategiaamme ja täydentävät mainiosti Vuokrakoti-rahastomme kohtuuhintaista asuntotarjontaa Suomen kasvukeskuksissa. Nyt solmittu urakkasopimus jatkaa myös hyvää yhteistyötämme Laptin kanssa, toteaa Taaleri Kiinteistöjen salkunhoitaja Jan Hellman.

Neuvottelut Taalerin kanssa sujuivat hyvässä hengessä ja löysimme nopeasti heidän tarpeisiinsa vastaavan ratkaisun. Tehty sopimus vahvistaa Laptin asemaa monipuolisena rakentajana, sanoo sijoittaja-asiakkuuksista vastaava johtaja Antti Pekkarinen Rakennusliike Lapti Oy:stä.

Etsitkö kokenutta urakoitsijaa hankkeellesi. Lue lisää ja pyydä tarjous https://lapti.fi/urakointi/