Lapti sponsoroi urheilua ja tukee hyväntekeväisyystyötä

Uutinen / 2.1.2019

Lapti Group -konserniin kuuluvan Rakennusliike Lapti Oy:n kauden 2019-2020 sponsorointi- ja hyväntekeväisyyskohteet linkittyvät Lapti-brändin tunnettuuden kasvattamiseen. Lapti sponsoroi uimari Mimosa Jallow’ta ja kuopiolaista lentopalloseuraa Savo Volley’tä. Lisäksi tuemme Team Rynkeby Oulua.

Uinnin EM-kisoissa menestynyt Mimosa Jallow on jyväskyläläinen uimari. Miesten lentopallon Mestaruusliigassa pelaava Savo Volley tukee omalla esimerkillään lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksien parantamista. He ohjaavat 50 % ennakkolipunmyynnin tuotoista ottelupaikkakuntien junioriseuroille yli lajirajojen.

Team Rynkeby – God Morgon on eurooppalainen hyväntekeväisyysprojekti, jossa pyöräilyjoukkueet pyöräilevät joka vuosi Pariisiin ja keräävät siten rahaa vakavasti sairaiden lasten ja heidän läheisiensä hyväksi. Hyväntekeväisyyskohteemme vuonna 2019 on oululainen Team Rynkeby Oulu.

Laptin myynti- ja markkinointijohtaja Jorma Koskelon mukaan valitut sponsorointi- ja hyväntekeväisyyskohteet linkittyvät Lapti-brändin tunnettuuden kasvattamiseen. Lisäksi Lapti haluaa olla mukana tukemassa lasten ja nuorten kasvua ja kehitystä liikunnan ja urheilun avulla yli lajirajojen. Yhtiölle on tärkeää olla luomassa hyvän elämän puitteita lapsille ja nuorille.